Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Két utat látok magam előtt:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két utat látok magam előtt: öngyilkosság, vagy gyilkosság. Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

nagyon csúnyán elbánt velem egy nő. vagyis, nemcsak velem, hanem a családdal. maradjunk annyiban, hogy ráment az összes vagyonunk. én még talán-talán talpra tudnék állni, de anyám, testvéreim, apám nem hiszem. főleg anyám. mindezt bosszúból tette (a VÉLT sérelmei miatt - elmebeteg kicsit az a céda).

két dolgot tudok tenni...

a. megölöm ezt a nőt, és/vagy a családját, lelkiismeretfurdalás nélkül, aztán magam adom fel saját magam a rendőrségen, vigyorogva.

b. életbiztosítást kötök, és elüttetem magam valami forgalmas úton.

ez van, erre van már erőm és kapacitásom.

melyiket javasoljátok?

2010. dec. 24. 22:16
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
100%
A testvére mit vétett? Legfeljebb megzsarolhatnád, a rémálma lehetnél, amíg nem kárpótol benneteket.
2010. dec. 24. 22:43
 32/58 Moszuke ***** válasza:
51%

szerintem ha megölöd a családját akkor rabold is ki őket.. hátha összeszedsz ~1milla pénzt, szerezz 1-2 belevaló havert aki segít kipakolni a szobákat, stb-stb

és ideiglenesen ez a pénz elég hogy talpra álljatok..

viszont ha nem vagy pszichopata akkor később a gyilkosság nagy teher lesz a lelkednek.

ezen gondolkozz..

az öngyilkosság pedig nem megoldás. egészséges agyú ember nem tudja megölni magát. hiába vagy elkeseredve...

és most ez úton csapd magad pofán.. mert millió ember van aki szívesen lenne a helyedben és élné a te "emós" életed mint hogy nyomorékan, éhesen hajtsa le a fejét nyugovóra.. te meg elakarod dobni az életed... gyökér vagy.

2010. dec. 24. 22:43
 33/58 anonim ***** válasza:

22:40-!

sok helyszínelőket néztem anno és túl sok minden van amire oda kell figyelni h semmi nyom ne maradjon :)

2010. dec. 24. 22:45
 34/58 A kérdező kommentje:
az ő "lelkének" nem teher, hogy ide juttatott? az ő "lelkének" nem fáj, hogy a családom megnyomorította? ember vagyok még? nem, már nem. akkor meg mit számít egy kis halál? mit számít némi vér? utána elmegyek az idegen légióba, és kész.
 35/58 anonim ***** válasza:

a benzin nem jó mert nem ég elég ideig és elég magas hőfokon az eljárás a következő

ásol egy 1,5 m-es gödröt az alját beszórod valami jól égő fával rá a hullát még egy réteg fa egy kis benzin hogy jobban lángra kapjon gondoskodj valami elvezetésről, hogy a holtestből kifolyó zsír nem akadályozza az égést egy fél óra után az egészből csak pór marad kipróbált módszer a koncentrációs táborokban használtak ilyen gödröket nagyobb kivitelben

36/58 anonim ***** válasza:
jaja de mésszel locsold be a gödröt az szétmarja a maradékot és az állatok semmi szagot nem fognak
2010. dec. 24. 22:48
 37/58 anonim ***** válasza:
56%

De mi az isten történt? Miért nem tudod leírni? Így hogy várod el, hogy segítsünk?

Szerintem te is csak egy unatkozó 13 éves kölök vagy aki idejött egy kamukérdéssel fárasztani a népet...

Mehetsz aludni!

2010. dec. 24. 22:49
 38/58 anonim ***** válasza:
nem kell a mész csak pór marad és ha azt betemeti akkor nem marad nyom
2010. dec. 24. 22:50
 39/58 Moszuke ***** válasza:
100%
k_rva jó:DDD kiderült hogy itt fórumon mindenki pszichopata gyilkológép:D és tökéletes tanácsokat adnak, hogy kell nyom nélkül ölni:D
2010. dec. 24. 22:55
 40/58 anonim ***** válasza:

látom megtetszett a légiós ötletem

de azért elötte nem feltétlen kell ilyeneket csinálni

2010. dec. 24. 22:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!