Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két utat látok magam előtt: öngyilkosság, vagy gyilkosság. Melyiket válasszam?
nagyon csúnyán elbánt velem egy nő. vagyis, nemcsak velem, hanem a családdal. maradjunk annyiban, hogy ráment az összes vagyonunk. én még talán-talán talpra tudnék állni, de anyám, testvéreim, apám nem hiszem. főleg anyám. mindezt bosszúból tette (a VÉLT sérelmei miatt - elmebeteg kicsit az a céda).
két dolgot tudok tenni...
a. megölöm ezt a nőt, és/vagy a családját, lelkiismeretfurdalás nélkül, aztán magam adom fel saját magam a rendőrségen, vigyorogva.
b. életbiztosítást kötök, és elüttetem magam valami forgalmas úton.
ez van, erre van már erőm és kapacitásom.
melyiket javasoljátok?
Az első verzió sem rossz, csak attól még szegények maradnak a szüleid. A második meg azért nem jó, mert magadat bünteted.
Tudod mit csinálj? Rabold el a lányt és csinálj belőle k*rvát. Visszahozza a pénzt és ha leültetnek, nem kell sokat ülnöd. :)
hát életbiztosítást kötni megölni a csajt családdal együtt és utána ütteted el magad XD
csak poén nehogy komolyan vedd! nem öld meg fizikailag a csajt inkább csináld ki úgy ahogy ő téged nem muszáj törvényes úton csak nem tudja meg senki találj ki valamit
Pl: feljelented (kitalálsz valamit hogy miért) ha vannak szerettei én velük kezdeném és ha nincs senkije akkor ott hagyni de ezek csak elméletek
És ezek közül melyik oldaná meg a családod anyagi problémáját? Ha tényleg az ő érdeküket tartod szem előtt, akkor vedd észre, hogy mindkét verzió az ő életükön csak rontana.
Amúgy meg nem lehet, hogy egy jött-ment ribanc tönkretegyen, ahhoz azért neked is hülyének kellett lenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!