Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Két utat látok magam előtt:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két utat látok magam előtt: öngyilkosság, vagy gyilkosság. Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

nagyon csúnyán elbánt velem egy nő. vagyis, nemcsak velem, hanem a családdal. maradjunk annyiban, hogy ráment az összes vagyonunk. én még talán-talán talpra tudnék állni, de anyám, testvéreim, apám nem hiszem. főleg anyám. mindezt bosszúból tette (a VÉLT sérelmei miatt - elmebeteg kicsit az a céda).

két dolgot tudok tenni...

a. megölöm ezt a nőt, és/vagy a családját, lelkiismeretfurdalás nélkül, aztán magam adom fel saját magam a rendőrségen, vigyorogva.

b. életbiztosítást kötök, és elüttetem magam valami forgalmas úton.

ez van, erre van már erőm és kapacitásom.

melyiket javasoljátok?

2010. dec. 24. 22:16
1 2 3 4 5 6
 11/58 A kérdező kommentje:
csak alkalmi melók. egyetemen tanulNÉK, ha nem ez a redvás ügy szőnné be a mindennapjaimat.
2010. dec. 24. 22:25
 12/58 anonim ***** válasza:
100%

Az első verzió sem rossz, csak attól még szegények maradnak a szüleid. A második meg azért nem jó, mert magadat bünteted.

Tudod mit csinálj? Rabold el a lányt és csinálj belőle k*rvát. Visszahozza a pénzt és ha leültetnek, nem kell sokat ülnöd. :)

2010. dec. 24. 22:26
 13/58 anonim ***** válasza:
Mégis mi a francot tudott művelni ez a nő, hogy ennyire kikészített?
2010. dec. 24. 22:28
 14/58 Futurare ***** válasza:
Te utolsó! Nem vagy egy elveszett ember, komolyan. Így kell hasznot termelni!
2010. dec. 24. 22:29
 15/58 A kérdező kommentje:
túl hosszú történet. egy balf*sz vagyok, hogy kiteszem másért a lelkem, aki nem habozik kihasználni azt.
 16/58 Futurare ***** válasza:
Utolsó előtti....
 17/58 anonim ***** válasza:

hát életbiztosítást kötni megölni a csajt családdal együtt és utána ütteted el magad XD

csak poén nehogy komolyan vedd! nem öld meg fizikailag a csajt inkább csináld ki úgy ahogy ő téged nem muszáj törvényes úton csak nem tudja meg senki találj ki valamit

Pl: feljelented (kitalálsz valamit hogy miért) ha vannak szerettei én velük kezdeném és ha nincs senkije akkor ott hagyni de ezek csak elméletek

2010. dec. 24. 22:30
 18/58 anonim ***** válasza:
Egyik se.
2010. dec. 24. 22:31
 19/58 anonim ***** válasza:
100%

És ezek közül melyik oldaná meg a családod anyagi problémáját? Ha tényleg az ő érdeküket tartod szem előtt, akkor vedd észre, hogy mindkét verzió az ő életükön csak rontana.

Amúgy meg nem lehet, hogy egy jött-ment ribanc tönkretegyen, ahhoz azért neked is hülyének kellett lenned.

20/58 anonim ***** válasza:
ma 22:26 vagyok: jó, de ez csak elméleti sík. Semmi több egy fantazmagóriánál (mint a krimi történetek). Aki valóban olyan, mint ahogy írtam, az nem fantáziál róla, hanem csinálja.
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!