Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Inkább lányoknak szól a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inkább lányoknak szól a kérdés, hátha lesz ilyen. Részletek lent. (? )

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek.

Furcsa problémával találkozom nap mint nap a lányok körében.Az még hagyján,hogy mindegyik diszkóba jár,és képtelen két darab tankönyvet elővenni a jövője érdekében,de h mindegyiknek mindenkit csalnia kell,drogozni meg piálni én ezt nem értem.Persze igyunk,azért van kitalálva,de legalább mértékkel.

Nekem az a nagy problémám,hogy 23 évesen Sophokles-t,és Shakespeare-t olvasok,természetesen nem csak a kötelezőket.Nem járok el diszkóba,inkább a kúltúráltabb helyeket kedvelem.Ezért persze egy csaj sem jön be nekem,egy ilyen lányt sem találok,illetve nyílván mások agyalágyultnak is tarthatnak,lévén ki olvas ma már egyáltalán még tv újságot is alig.Tehát erre kéne ,legalább valami bíztatót közölnötök,hogy igen van ilyen,nyugi,várj még,vagy hasonló.Vannak terveim a jövőmre nézve is,nem szeretném egyedül megvalósítani,szívesen osztoznék.

Természetesen pasik véleményét is várnám,bár ők átlagban nem veszik komolyan ezeket a kérdéseket.

Egyébként 23 éves vagyok,kinézetem szerintem átlagos.

2010. dec. 15. 21:51
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Szeretnék neked válaszolni,00:45-ös.

Hogy szétmentél a pároddal,az talán nem véletlen,persze most azt hiszed más miatt,mert megcsalt,távolabb volt mint te,megbántott nagyon..Bármi is volt,ez egy dologra vezethető vissza,nem nagyon jöttetek ki,hisz a megcsaláshoz kettő ember kell,a harmadik fél sosem számít.Nem,nem vagyok beképzelt,és ha a fenti szövegből nem látszik,védeném magam:Sem nekem nem jönnek be lányok,sem én nekik,pont ezen dolgaim miatt,amit már fentebb leírtam.Ettől nem érzem magam kevesebbnek,hogy én olvasok,de az,hogy te füvezel,nem tartom éppen jó ötletnek,s azt sem,hogy így próbálod kimagyarázni azt,amit már nem lehet.Füveztél,de abbahagytad,ez oké,de az,hogy füvezni jó dolog,kérlek ne beszéld be több fiatal lelkébe,hiszen ezt az oldalt sokan olvassák.Nem álszent szeretnék lenni(bár nem hangzik rosszul),inkább egy rendes lányt,avagy barátot keresnék,s az,hogy mások,és nagyon sokan olyan véleményen vannak mint én,ennek csak örülni tudok.

2010. dec. 16. 01:04
 22/27 anonim ***** válasza:

Tudod, mi esik most sz.rul? Mi az, hogy MINDEGYIK??? Köszi. A hócipőm tele van azzal, hogy néhány idióta általánosít, hogy "a lányok miért ilyenek?", és hasonlók. Igen, vannak alkoholista r.bancok, de ha minden lányt annak tartasz, akkor meg is érdemled.

Mindazonáltal a leírtak alapján (a fent említett problémán kívül) szimpatikusnak tűnsz. Utálom a diszkós-drogos-piás embereket, nem számít, hogy fiú-e, vagy lány. Viszot ha már annyit olvasol, írni megtanulhatnál. :)

Üdv.

16 éves lány.

2010. dec. 16. 20:04
 23/27 anonim ***** válasza:

Igen van ilyen, csak várj még, mert még nem találkoztál vele.

Amiket felsoroltál, hogy elvárod a lánytól, azok szerintem reális dolgok, csak ritkán lehet olyan lánnyal találkozni,aki ismeri a mértéket, mert ma nem ez a trendi.

Nagyon jó dolog, hogy céltudatos vagy és vannak terveid a jövőre nézve. Ezért szerintem sokan irigyelnek téged és talán picit én is.

Az meg, hogy sokat olvasol és ez másoknak nem tetszik? Kit izgat!

Én azt mondogatom magamnak, hogy ha valakivel össze kell, hogy fussak, azzal úgyis összefogok, a többiek véleménye meg nem érdekel.

21 l

2010. dec. 16. 23:07
 24/27 anonim ***** válasza:

ezt úúúgy utálom! mikor elkezdik,h ,,jaj minden lány,, meghogy most ez rosszul esett....

most miert kell ennyise pesszimistanak lenni? a kerdes lenyege az volt,h vannak e meg olyan lanyok.

kedves kerdező: 15eves lany vagyok,lehet,h csak összevissza beszélek,remelem,ha felnövök nem igy fogok gondolkodni... nos: szerintem vannak meg ilyn lanyok..de kevés.....én is nagyon aranyos lany voltam,nem ittam egy kortyot se,nem probaltam a cigit(igaz most se),de ha valaki megtudjamiylen jó berugva lenni,sajna keresi azt a tarsasagot,ahol megint ilyen jol erezheti magát. ne ertse felre,én nem vagyok alkoholista,vagy drogos..de sokan igy vannak. én sem vagyok egy kis szent.mert ha jo a tarsasag avgy valami akkor bizony enis iszok a hangulat kedvéért.de persze ez nem allandó

2010. dec. 18. 19:27
 25/27 anonim ***** válasza:

Nem azzal van a baj ha az ember olvas. Hanem azzal ha nem tanúl meg kevésbé olvasott emberekkel is kommunikálni.

Szeretek arról beszélgetni amit olvastam. Szeretem másokkal megosztani amit tudok. Ebből három dolog sült ki eddig. Egy okosnak néztek, kettő egy idő után ráuntak majd tudálékos, "mindent" tudó lettem. Tényleg gáz amiért nem tudok elég olyan emberrel találkozni akik számára legalább a középiskolai törzsanyag nem újdonság. Sem pedig olyat aki szívesen beszélgetne a tananyaggal vagy legalább a szakmával kapcsolatos témákról. (Közgáz főiskola) Ettől függetlenűl ismerek olyan hölgyeket akik szeretnek olvasni. Viszon még velük is csak a legritkább eseten lehet ilyesmiről beszélgetni. Fel kellett ismernem és elfogadnom, hogy korán sem akar mindenki olvasmányokról beszélgetni. Nálunk a szüleink ajánlották az olvasmányokat amiket utána megbeszéltünk és olykor külön készültünk a vitákra.

Újjabban én is igyekszem hallgatni, bár pocsékul érzem magamat. Viszont azóta nem számítok annyira unalmasnak és okostojásnak.

Nem csak tudás létezik.

24/F

2010. dec. 18. 19:40
 26/27 anonim ***** válasza:
Nem iszom, nem cigizem, nem csaltam meg senkit és nem is fogok ilyet tenni, inkább szakítok az illetővel ha már nincsenek rendben a dolgaink. Nem járok diszkóba, szeretem a zenét, mondhatni azt, hogy az a mindenem. Próbálkozok is hangszeren játszással több kevesebb sikerrel. Szeretek olvasni, bár nem Shakespeare-t. Normális lánynak tarom magam, őszinte vagyok és emiatt sokszor keveredek bajba. De úgy gondolom, hogy az őszinteség előny és bár nem érek el vele semmit a legtöbb esetben, nem adom fel az elveimet. Nekem sincs senkim, mert a legtöbb férfi csak a szexre hajt. De már megbarátkoztam ezzel és a jövőmet úgy próbálom építgetni, hogy önálló nőként éljek majd és ne függjek senkitől ugyanis nem hiszek a valódi szerelemben. Egyébként meg nem szeretem az általánosítást, mert mindig vannak kivételek. Utálom ha egy lapra vesznek a részeges, kétszínű tinip.csákkal.
2010. dec. 18. 20:47
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
én bulizok, néha iszok vagy cigizek, vannak pasijaim és van életem. ezek mellett egy 4es volt a bizonyítványomban, és nagyon sok minden érdekel, szeretek olvasni is. nem veszem túl komolyan az életet viszont vannak terveim, ennyi :D
2010. dec. 19. 01:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!