Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdés, főleg lányoknak! Vehetem ezeket jelzésnek? Részletek lent
Van egy lány akivel egy rövid ideje barátkozok/ismerkedek, és feltűnt néhány apróság amit én úgy értelmezek, hogy talán vonzódik hozzám. Nem szeretném félreérteni, és olyan dolgoknak nagy jelentőséget tulajdonítani amiknek valójában semmi jelentősége, ezért teszem fel itt a kérdést, és várom a lányok véleményét. :) Egy vonaton szoktunk utazni reggelente, kb egy hete haverkodunk, és ő kezdeményezett.
Tehát az apróságok: feltűnt, hogy amikor beszélek hozzá, néha a számra néz egy-egy pillanatra. Valamint elég gyakran hozzám ér, néha kicsit erősebben és hosszabb időre odanyomja pl a vállát karját az enyémhez. (Egyébként kényelmesen elférünk egymás mellett, szóval nem helyhiány miatt)
Vehetem ezeket egyfajta jelzésnek, hogy vonzódik hozzám, vagy nem kéne még ezek alapján erre gondolnom?
Húúú valaki be fog csajozni :D
Viccet félretéve, igen, ezek jelzések, szóval hajrá!
Hm, köszi a válaszokat! :) Ezen kívül korábban mielőtt elkezdtünk volna beszélgetni, volt még bámulás is. Észrevettem hogy néz, de csak nézett tovább, már már zavarba ejtő volt, el is fordultam. :P
Viszont ha jól tudom, van barátja. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!