Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Inkább lányoknak szól a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inkább lányoknak szól a kérdés, hátha lesz ilyen. Részletek lent. (? )

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek.

Furcsa problémával találkozom nap mint nap a lányok körében.Az még hagyján,hogy mindegyik diszkóba jár,és képtelen két darab tankönyvet elővenni a jövője érdekében,de h mindegyiknek mindenkit csalnia kell,drogozni meg piálni én ezt nem értem.Persze igyunk,azért van kitalálva,de legalább mértékkel.

Nekem az a nagy problémám,hogy 23 évesen Sophokles-t,és Shakespeare-t olvasok,természetesen nem csak a kötelezőket.Nem járok el diszkóba,inkább a kúltúráltabb helyeket kedvelem.Ezért persze egy csaj sem jön be nekem,egy ilyen lányt sem találok,illetve nyílván mások agyalágyultnak is tarthatnak,lévén ki olvas ma már egyáltalán még tv újságot is alig.Tehát erre kéne ,legalább valami bíztatót közölnötök,hogy igen van ilyen,nyugi,várj még,vagy hasonló.Vannak terveim a jövőmre nézve is,nem szeretném egyedül megvalósítani,szívesen osztoznék.

Természetesen pasik véleményét is várnám,bár ők átlagban nem veszik komolyan ezeket a kérdéseket.

Egyébként 23 éves vagyok,kinézetem szerintem átlagos.

2010. dec. 15. 21:51
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
83%
igen van ilyen,nyugi,várj még
2010. dec. 15. 21:53
 2/27 anonim ***** válasza:
54%

nincs azzal semmi probléma ha nem vagy diszkó patkány miegymás bár tény és való hogy necces lesz össze futni 1 képgalérián 1 20 év körüli csajjal de hát na ha sikerül és többen is vannak szólj :D

rühelljük közösen az "ingyen qrvák a party csürhének" kategóriát :P

19F

2010. dec. 15. 21:58
 3/27 anonim ***** válasza:
87%
Van igen. Nem tudom számodra mi a lényeg az irodalmi műveltség, vagy az hogy nem jár diszkóba, nem iszik, nem drogozik stb. Mert én nem járok diszkóba sosem voltam, rühellem, nem cigizek, nem iszok egy kortyot sem, és főleg nem drogozok. Imádom az irodalmat, de olvasni nem igazán szeretek. Ha most azt mondod a kettő ellent mondd egymásnak akkor tévedsz. Mert én humán beállítottságú vagyok, amit tanítottak megtanultam imádtam érdekelt, de az olvasás nem az én asztalom. Szóval van ilyen, sztem több is, várd nyugodtan. 23L
2010. dec. 15. 22:00
 4/27 anonim ***** válasza:
50%

hát én nem járok diszkóba, nem iszom, nem drogozom és nem csaltam meg senkit

Shakespeare-féle dolgokat azért nem olvasok xd

de fiú létedre fura, h ilyeneket olvasol

2010. dec. 15. 22:03
 5/27 anonim ***** válasza:

Igen, ebben a korban a lányok, de a fiúk is (főleg, ha még iskolába járnak, nincs családjuk), még inkább szeretnek szórakozni, bulizni, mint komoly dolgokkal foglalkozni.

Talán nehezebb párt találnod, mint nekik, viszont én biztos vagyok benne, hogy megéri várnod egy komolyabb gondolkodású, hozzád hasonló mentalitású partnerre.

2010. dec. 15. 22:04
 6/27 anonim ***** válasza:
90%
Bulizom, piálok és 5-ös tanuló vagyok :D Ennyi.
2010. dec. 15. 22:07
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

:)

Az a baj, hogy az ilyen lányokat például kinézetre nem igazán tudod megkülönböztetni másoktól.

Én kis korom óta olvasok, Shakespeare több művét is olvastam már ("A vihar" a kedvencem:)), bár hozzá kell tennem, hogy nem vagyok oda a drámáért:) Normális, viszonylag művelt (bár ki tudja...:)) lánynak tartom magam, ettől függetlenül, ha szembejönnél velem az utcán, ezt nem feltétlenül állapítanád meg rólam, mert nekem is ugyanúgy be van festve a hajam, ki van festve a körmöm, hordok magassarkút, stb., mint akárki más. Bár az igaz, hogy bulizni nagyon ritkán járok, de néha a barátaimmal inni is szoktunk, de tényleg azt is csak bizonyos határokon belül. És én speciel jópár ilyen lányt ismerek a közvetlen környezetemből.

Viszont szerintem arról lehet szó, hogy te kevés lánnyal vagy olyan viszonyban, hogy négyszemközt is beszélgethetnétek. Az okos emberek is hajlamosak hülyének tettetni magukat (akaratukon kívül is), ha a környezetük ezt várja el tőlük:)

18/L

18/L

2010. dec. 15. 22:07
 8/27 anonim ***** válasza:

Miért fura, hogy fiú létére ilyeneket olvas? Szemmel olvasol, aggyal fogod fel, az meg mindkét nemnek van.

Nézd, kérdező, én is szeretek olvasni, bár én mindenevő vagyok, értékelem a tudást és türelmetlen vagyok az idiótákkal, imádok okoskodni. De abból, amit írtál, enyhén beképzeltnek tűnsz. Kicsit lazíts. (Mondjuk olvass fantasy-t.:D)

Nem tudom, vannak-e ilyen EMBEREK egyáltalán. Nekem a pasi nem fontos, inkább olyan érdeklődésű barátokat szeretnék, akikkel lehet jókat beszélgetni meg filozofálni. Biztos vannak ilyenek. Lehet, hogy ebben az országban kevesebben, de vannak.

23/L

2010. dec. 15. 22:10
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, van. Képgalériában is össze lehet futni 20 év körüli csajokkal, könyvtárban is, komolyzenés koncerten is. Az más kérdés, hogy ilyen helyeken nehéz ismerkedni. Majdnem lehetetlen, midnenesetre elég komikus. Meg, ugye nem a konvencióknak megfelelni vágyó lányok járnak ilyen helyekre, szóval nem biztos, hogy kirívóan szépek - a mostani értelemben. Amúgy igen, vannak kirívóan szépek is. Csak kicsit máshogy.

Élő példának csapj oda engem is a többihez.Mármint, a kultúrkörű huszonéveshez, ne a kirívóan széphez. Szóval van értelme, várj, lesz, és ha tudod, hol kell hasonlatos urakkal ismerkedni, írj.

22/L

10/27 anonim ***** válasza:
Annyi ilyen kérdést látok mostanában..Nem tudom ti hol éltek, de az én környezetemben a többség nem ilyen idióta. Legtöbb ismerősöm szeret olvasni és érdekli a jövője, tehát tanul is. Persze, bulizni is szoktunk, szerintem a kettő nem zárja ki egymást. Mondjuk Sophoklest olvasni tényleg kicsit furcsa manapság, hacsak nem bölcsészkarra jársz. De ha te ezt szereted, vállald föl! De kérlek, ne ítélj el valakit amiatt, mert nem olvas verseket, vagy nem jár rendszeresen múzeumokba. Azért nem csak ez a két véglet létezik. (Bulizás-olvasás..) Szerintem adj esélyt a "buta" embereknek is, próbáld mélyebben megismerni őket, hátha rájössz, hogy nekik is vannak jó tulajdonságaik és ugyanolyan szerethetőek.
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!