Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Inkább lányoknak szól a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inkább lányoknak szól a kérdés, hátha lesz ilyen. Részletek lent. (? )

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek.

Furcsa problémával találkozom nap mint nap a lányok körében.Az még hagyján,hogy mindegyik diszkóba jár,és képtelen két darab tankönyvet elővenni a jövője érdekében,de h mindegyiknek mindenkit csalnia kell,drogozni meg piálni én ezt nem értem.Persze igyunk,azért van kitalálva,de legalább mértékkel.

Nekem az a nagy problémám,hogy 23 évesen Sophokles-t,és Shakespeare-t olvasok,természetesen nem csak a kötelezőket.Nem járok el diszkóba,inkább a kúltúráltabb helyeket kedvelem.Ezért persze egy csaj sem jön be nekem,egy ilyen lányt sem találok,illetve nyílván mások agyalágyultnak is tarthatnak,lévén ki olvas ma már egyáltalán még tv újságot is alig.Tehát erre kéne ,legalább valami bíztatót közölnötök,hogy igen van ilyen,nyugi,várj még,vagy hasonló.Vannak terveim a jövőmre nézve is,nem szeretném egyedül megvalósítani,szívesen osztoznék.

Természetesen pasik véleményét is várnám,bár ők átlagban nem veszik komolyan ezeket a kérdéseket.

Egyébként 23 éves vagyok,kinézetem szerintem átlagos.

2010. dec. 15. 21:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem korfüggő dolog. Azokon a 'normálisabb helyeken' nem tudsz ismerkedni? Mert úgy látom nem vagy bezárkózó típus, és ez jó. :) Notehát... ha ismerkedni akarsz, akkor szerintem még egy könyvtárban is nagyobb esélyed van, hogy találsz neked való lányt, mint 1 diszkóban.

18 L

2010. dec. 15. 22:12
 12/27 anonim ***** válasza:

Szia!

16 éves lány vagyok,imádok bulikba járni.És nem értem ezzel mi a probléma,imádom a zenét ahogy üvölt és végre táncolhatok.Ezzel szemben én már 14 évesen olvastam Szophoklész-t (be lehet szólni az sz-miatt én az iskolában így tanultam ;) és Shakespeare-t-nem csak kötelezőket ahogy te is írtad.Nem tudom miért kell mindent ilyen szabály szerint kimondani.Volt amikor egy hónapban 3 hétvégén mentem el buliba de ezzel szemben szerintem több könyvet olvastam (ha már itt tartunk) mint az itt válaszadók 75%-a a 16 évem ellenére.Ez van lehet támadni,lepontozni.Ehhez nem fűznék hozzá többet.

2010. dec. 15. 22:13
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem iszom, nem dohányzom, szeretek olvasni, de a te gondolkodásodból 16-17 éves koromra kinőttem.
2010. dec. 15. 22:16
 14/27 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van. Én sem találok olyan fiút, mint amilyet te lányban keresel... Hiába járok egyetemre, nehéz olyan embert találni, aki olyan beállítottságú, mint én. Igaz én reál vonalon mozgok, mégis érdekel minden, ami művészet, történelem, irodalom. És sajnos az azonos érdeklődési körű pasi errefelé ritka, mint a fehér holló. Ha mégis akad ilyen, az többségében már foglalt... Másról se szól az élet, mint buliról, facebookról, internetről, játékokról és egyebekről. Tudom, szórakozni kell, de nem csak ebből áll a világ :)Nekem olyan partner kéne, akivel el tudok menni színházba, elkísér kiállításokra, rendezvényekre. Nem csak otthon ül és a laptopját bújja... De azt hiszem csodára várok.
2010. dec. 15. 22:25
 15/27 anonim ***** válasza:

Na akkor gyerünk! Lehet privátozgatni, összegyűlt itt jónéhány magunkfajta!

26/F

2010. dec. 15. 22:33
 16/27 A kérdező kommentje:

Teljes mértékben megnyugodtam,illetve úgy érzem,nem volt hasztalan a kérdés,a legtöbben kielégítő válaszokat adtak,és ezen felül reményt is,hátha..Szívesen ismerkednék,akár barátság céljából is hasonló érdeklődésű emberkékkel.

Igazándiból nem csak az olvasás lenne velem gond.Zenei stílusom is fura nagyon,neoton family-át hallgatok,illetve szeretem a Children of distance-t is.Egyik sem hasonlít a másikra,én is furcsállottam.

Mindenesetre nagyon örültem,hogy ennyi embert érint ez a téma,illetve rájöttem:nem vagyok egyedül.Ez kicsit megnyugtat,s ha nem is itt találom meg a kapcsolatot,néhány barátság még kialakulhat,de ha az sem,nem vesztettem semmit.

Üdv mindenkinek.

2010. dec. 15. 22:41
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Szia kérdező! Nagyon meglepett, hogy létezik (még) ilyen gondolkodású fiú, mint te! Hidd el, lányban is van, csak ugye őket nehezebb megtalálni, hiszen nem csavarognak annyit és nincsen a homlokukra írva, hogy milyenek :) Amúgy a külső nagyon becsapós tud ám lenni! Én is hasonló vagyok hozzád, bár sajnos nincsen annyi időm olvasni, max a tankönyveimet, mert dolgozom, mellette tanulok, de ugyanúgy komoly terveim vannak a jövőmmel kapcsolatban. Szeretnék saját vállalkozást.(és mos nehogy azt hidd, hogy valami sznob palánta vagyok) Nem lesz könnyű, de ez a legfontosabb nekem, a züllött bulik sosem voltak az én világom, még régebben sem, úgyhogy ne aggódj, nem minden csaj olyan szánalmas, mint ahogy leírtad. 22/L
2010. dec. 15. 22:44
 18/27 anonim ***** válasza:
Vannak ilyenek,csak nézz szét egy kicsit-
2010. dec. 15. 22:50
 19/27 A kérdező kommentje:
22:44,veled is szívesen megismerkednék,ha gondolod,küldj elérhetőséget.
2010. dec. 15. 22:59
 20/27 anonim ***** válasza:

Egyet kell értsek azzal a hozzászólóval aki szerint kicsit beképzelt vagy. Valami szuper különleges embernek képzeled magad. De ami engem jobban idegesít, az az, hogy kb. kategorikusan kijelented, hogy aki buliba jár, iszik, cigizik, az nem lehet más csak egy hülye, buta ember. Imádok bulizni, mindig iszok is, sőt dohányzom és hogy tetőzzük, már füveztem is párszor, és ezektől a dolgoktól abszolút nem érzem magam kevesebbnek pl. nálad. Hidd el sokat olvasok, lehet többet mint te, igaz nem Shakespeare-t, hanem biokémiát, élettant, anatómiát töményen... Amikor csak időm engedi megyek színházba, kiállításra,vagy ahogy te mondtad "kúltúráltabb helyekre". Nem mellesleg komoly terveim vannak a jövőre nézve. Erre mondhatod azt, hogy oké de te általánosságban írtad, amit írtál, hogy az az emberek nagy többségére jellemző, úgyhogy rögtön mondanám is, hogy az én környezetemben szinte csak ilyen emberek vannak.

"Ezért persze egy csaj sem jön be nekem" Ne haragudj, de van egy olyan érzésem, hogy TE nem jössz be egy lánynak sem, persze mondd, ha téged nap mint nap ostromolnak a lányok, de egyik sem felel meg magas elvárásaidnak. Két probléma van, az egyik, hogy lenézed azt aki élvezi az életet( úgy ahogy ő akarja), a másik pedig, hogy azt gondolod csak két teljesen ugyanolyan ember alkothat egy párt. Nekem volt olyan barátom akivel kicsit sem hasonlítottunk egymásra, ő nem nagyon volt bulizós, a piát nem bírta, sose cigizett és ettől függetlenül imádtuk egymást, és a kapcsolatnak nem emiatt lett vége.

20L

2010. dec. 16. 00:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!