Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdés, főleg lányoknak! Vehetem ezeket jelzésnek? Részletek lent
Van egy lány akivel egy rövid ideje barátkozok/ismerkedek, és feltűnt néhány apróság amit én úgy értelmezek, hogy talán vonzódik hozzám. Nem szeretném félreérteni, és olyan dolgoknak nagy jelentőséget tulajdonítani amiknek valójában semmi jelentősége, ezért teszem fel itt a kérdést, és várom a lányok véleményét. :) Egy vonaton szoktunk utazni reggelente, kb egy hete haverkodunk, és ő kezdeményezett.
Tehát az apróságok: feltűnt, hogy amikor beszélek hozzá, néha a számra néz egy-egy pillanatra. Valamint elég gyakran hozzám ér, néha kicsit erősebben és hosszabb időre odanyomja pl a vállát karját az enyémhez. (Egyébként kényelmesen elférünk egymás mellett, szóval nem helyhiány miatt)
Vehetem ezeket egyfajta jelzésnek, hogy vonzódik hozzám, vagy nem kéne még ezek alapján erre gondolnom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!