Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen kivagyok borúlva mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen kivagyok borúlva mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az az igazság hogy jönnek az ünnepek és nincsen pénzem..tudom sok mindenkivel előfordult ez már:( na az a lényeg hogy a barátomnak kinéztem egy orát vagyis azt szeretne nagyon ha azt vennék neki az 5000forint és nekem annyi pénzem van csak és még a szüleimnek is kell vennem ajándékot éss nincs pénzem:( az jutott eszembe mamáméktól 3éve kaptam egy arany karkötöt és ha azt beszámítatatnám az ékszerésznél?:S az a baj hogy lelkiismeretem van de másképp viszont nem élem túl a karácsonyt...valaki segítsen:(
2010. dec. 15. 09:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
a 10:31-nek ment a kommentem
2010. dec. 15. 10:36
 12/20 A kérdező kommentje:
Ja és amugy meg dolgoztam egész nyáron közbe házat újítottuk fel szóval oda ment el a pénz oda adtam anyuméknak...
2010. dec. 15. 10:42
 13/20 anonim ***** válasza:
Okés, ezek normális indokok. Ha nem érti meg, benne van a hiba. Te meg ne görcsölj emiatt. Nem az ajándékok miatt van veled :)
2010. dec. 15. 11:12
 14/20 A kérdező kommentje:
igen ez igaz:):) köszönöm szépen(L)
2010. dec. 15. 11:13
 15/20 anonim ***** válasza:
ha szeret megérti, hogy nem tudtad megvenni, meg amúgy is egy saját készítésű ajándék sokkal többet ér, és lehet jobban is örülne neki:)Amit meg a nagyitól kapsz, azt soha de soha ne add ki a kezedből, hihetetlen eszmei értéke van... :)
2010. dec. 15. 11:25
 16/20 anonim ***** válasza:
50%
10:31 inkább no comment,te jönnél ki belőle rosszabbul,ne fikázz inkább szerintem először nézz magadba,és utána oszd itt nekem az észt!! azért kéne itt lenned hogy segíts nem azért hogy fikázz,és leszólj másokat,de hát ez a te erkölcsi bizonyítványod!!tudlak sajnálni:)
2010. dec. 15. 11:43
 17/20 anonim ***** válasza:
Tyűha, én jönnék ki belőle rosszabbul? Mert tudok helyesen írni, és még csak nem is hülyeségeket, ellentétben veled? Hát igen, bizonyára igazad van.
2010. dec. 15. 12:29
 18/20 Pj0tr ***** válasza:

Három fajta ajándék van:

1) Semmitmondó személytelen akármi (utalvány)

2) Funkcionalításra törekvő (pulcsi)

3) Egy teljesen személyre szabott ajándék, amely a másik személy ismeretén alapszik.

Az első teljesen értelmetlen szerintem.

A valódi lehetőségek a második és a harmadik. Van amikor nagyon jól jön egy kényelmes pulcsi, mert éppen úgy állsz.

A legnagyobb kihívást a harmadik csoport jelenti és ennek vannak a legtágabb értékhatárai is. 500tól a csillagos égig.

Egyébként ő kérte tőled az órát? Vagy célzott rá egyértelműen, hogy tőled azt az órát szeretné? Mert akkor még csak nem is ismer, hiszen tisztában kellene lennie a lehetőségeiddel.

2010. dec. 15. 14:36
 19/20 A kérdező kommentje:
Nem ő kérte csak utalt rá vagyis mondta hogy minden álma most egy olyan óra az a baj ha nem veszem meg neki akkor meg lelkiismeretem lesz szóval nem tudom mit tegyek:S
2010. dec. 15. 16:11
 20/20 anonim ***** válasza:
barátodnak klasszikus "piros masni, más semmi" megoldás, a szüleidnek meg kis kézműveskedett ajándék. a óra meg maradhat szülinapra.
2010. dec. 29. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!