Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen kivagyok borúlva mit tegyek?
Jajj, nem kell neki rögtön órát venni, csinálj neki valami ajándékot, annak talán jobban is örülne. Nem várhatja el tőled, hogy minden pénzedet rá költsed.
Bemész egy kreatív hobbi boltba veszel valami butaságot, amit ajánlanak, öntesz gyertyát, stb. Az eladót is megkérdezheted, mit ajánl. Sokkal többet ér egy olcsóbb ajándék, amivel foglalkoztál is, mint egy drágább, amiért csak bemész a boltba, leemeled a polcról és odaadod. Nyugi, ha szeret, nagyon fog neki örülni.
2010. dec. 15. 09:25
az arany karkötőt be ne váltsd egy életre meg fogod bánni, meg amúgy is nagymamádtól kaptad... ne csinálj hülyeséget!!!
a barátodnak meg kell értenie a helyzetet ha igazán szeret akkor ilyet nem kér, te is most szerelmes vagy mindent megtennél érte, de pár hónap vagy év múlva már meg se lesz neked a barátod és akkor mindent nagyon fogsz bánni
2010. dec. 15. 09:56
Nincs pénz, nincs ajándék, ezt meg kell értenie mindenkinek. Az egy másik kérdés, hogy miért nincs pénzed?
2010. dec. 15. 10:01
2010. dec. 15. 10:02
Szerintem nem kell megvenned azt az órát, vegyél olyat ami kevesebbe kerül, és mégis örülne neki, biztos van ilyen, vagy tényleg készíts neki vmit. Egy karkötőt gyöngyből amire azt írod szeretlek, ha tudsz ilyet. Én már készítettem páromnak ilyet, nem abból a célból hogy hordja, mert azt nem várom el tőle. Ő kitette az asztalra és ott van. nekem is volt egy nyakláncom nagyitól, nem szerettem és beváltottam egy gyűrűre, amit minden percben viselek, de nem úgy hogy abból másnak veszek vmit.
2010. dec. 15. 10:02
hülye kérdés,h miért nincs pénze?(MERT nincs)?vagy iskolás,vagy nem dolgozik,nem kap zsebpénzt,vagy nincsenek miller szülei akik tömködik lóvéval,de ha neked van akkor küldjük a számlaszámunkat!!
2010. dec. 15. 10:05
Jaj ne viccelj már! Ne legyél emiatt elkenődve, én is xarban vagyok, és mondtam is a barátomnak, hogy Ő se vegyen semmit, mert nincs pénzem! A másik,hogy elvesztettem még a munkám is tegnap, még ezt is be kell neki adagolnom, lehet visszaköltözök a szüleimhez, mert meló nélkül nem tudok megélni, mivel még nem lakunk együtt,de a szüleim 200 km-rel arrébb laknak, szóval lehet a kapcsolatomnak is vége, szóval itt kezdődnek a gondok Mucikám,és mégsem vagyok magam alatt,bár éjjel nem aludtam semmit, de ma vigyorgok rendesen! Hajhh.. és hidd el én is szép karácsonyt szeretnék :) Fel a fejjel Csajszi, oszd be az 5000-ret, vegyél mindenkinek apróságot,meg fogják érteni hidd el! Szóljon ez a csodálatos ünnep a szeretetről, megértésről, ne a pénzről, költekezésről, hiszen a pénz úgyis elront mindent! Üdv :)
2010. dec. 15. 10:06
10:05 Magyarul tanulj már meg, mert rohadtul értelmezhetetlen foshalmazt írtál. Aztán nehézkesen, de sikerült valamennyire. A kérdésből nekem úgy tűnt ki, hogy már elmúlt 18 az illető, de 16 biztos. Tehát dolgozhat.
De ha elolvastad amit írtam, nekem alapból nincs gondom ezzel, ha nincs pénze ne vegyen, én nem is engedném ha az én barátnőm lenne, hogy miattam bármit is zaciba vágjon vagy eladjon. Viszont vannak emberek, akik egyszerűen képtelenek bánni a pénzzel, ezeket nem tudom sajnálni. Gyerekkoromban én egyáltalán nem kaptam semmiféle rendszeres pénzt, úgyhogy tudom milyen az.
2010. dec. 15. 10:31
9/20 A kérdező kommentje:
Hát még tanuló vagyok 3.os vagyok a szakközép iskolában azaz 17éves..hátt ezt a pénzt is ugy gyüjtöttem össze nagy nehezen:S remélem valahogy megértii hogy nem birtam megvenni neki:S
utolsó ritka nagy gyökér vagy :D:D:D
neked se volt gyerekszobád
na léptem Dolgozni :D
2010. dec. 15. 10:36
Kapcsolódó kérdések: