Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tortent a szulokkel, hogy hagyjak a gyerekeiket cigarettazni, szexelni?
21 eves lany vagyok..meg en is fiatal.Nem vagyok se konzervativ, se befasult, se semmi, teljesen normalis,jofej,kedves szemelyiseg vagyok. DE!!!! Ki vagyok borulva attol,hogy a szerelem szex kategoriaba olvasom a 12-14 eves gyerekek kerdeseit..a maszturbalas...a szex..a penisz meretem..ez-az amaz. Ebben a korban rohadtul nem ezzel kene foglalkozniuk szerintem. Nekem peldaul nem ez volt a legfobb elfoglaltsagom, megis fel tudtam noni, es nem maradtam le semmirol! DE AMI A LEGROSSZABB!!!!!Lemegyek egy sorozobe a barataimmal...es mit latok? Ezek a GYEREKEK piaznak, cigi log ki a szajukbol,elbujnak es tekerik maguknak a cigit es olyan barmok hogy a kocsma mellett szivjak el,meg a hulye is megerzi... legfobb temajuk a szex. Nalunk ezerszer rosszabbak, pedig mi se voltunk azert angyalok..csak mi nem ilyen koran kezdtuk. A lanyoknak kilog a melluk es a fel segguk...a wc-ben (bocs a csunya kifejezesert) felcsinaljak oket. Es a fiukkal egyuttesen mennek hanyni a kocsma ele a bokorba! Pedig meg ki se jartak az ALTALANOS ISKOLAT!Vagy eppen akkor ballagtak el,tok mindegy. Hova fajul a vilag? Erdemes mar egyaltalan gyereket szulni? Mi van a szulokkel? A szulok ugyanolyan hibasak! Ok veszik a lanyaiknak azokat a ribancos ruhakat. Ok adnak nekik penzt mielott elmennek a kocsmaba inni es megveszik a cigit! Ok engedik el ejszakaea oket!Vagy egyik szulo se tudja hogy mi tortenik a gyerekevel? Eleg nagy baj.Vagy ha tudja es engedi,az megnagyobb baj!Vagy annyira nem torodnek a gyerekkel, hogy nem veszi eszre,hogy ejszaka reszegen megy haza? Eleve mit keres kint ennyi idosen ejszaka? Engem 16 eves koromig nem engedtek sehova! 10 orara otthon! vagy legalabbis a haz ele. Tele vannak a diszkok is ezekkel a gyerekekkel, a tojashej meg rohadtul a fenekukon van.Mikor 16 eves voltam elkuldtek a diszkobol minket,hogy menjunk haza anyucihoz! Most siman beengedik meg a 13 eves gyereket is. Akkoriban feltettek a szulok a gyerekeiket..engem feltettek..nem banom! Sot koszonom! Mert ezek a lanyok par ev mulva ugy kiegnek..nem is gondolnak..:) Most kint vagyok Amerikaba latogatoba.Milyen erdekes,itt a gyerekek tudnak elni mindez nelkul.Itt 21 ev alatt SEMMI..:) Ne aggodjon senki..itt ugy elkuldenek a kocsmabol, vagy a boltbol, hogy tobbet nem probalkozol az biztos.Meg uditot se ihatsz ha nem vagy 21.ES JOBBAN CSINALJAK! Itt a gyerekek TANULNAK! es nem a szex! nem a pia! es nem a cigi! jar az eszukben. A szulok figyelnek!ES NEVELNEK!!!
Javitsatok ki, ha tevednek valamiben.De undorito,hogy otthon milyen erkolcstelenek a gyerekek.Es a szulok ezt hagyjak.Szomoru.Nem maradnanak le semmirol...igy csak elorebb hozzak az idot, mikor is... kiegnek..
Tudom, hogy kicsit már rég íródott a kérdés... De azért írnék.
Én 14 vagyok, októberben töltöm a 15-öt. [lány vagyok]
Nem mindenki olyan, amit írtatok. Mármint..
Speciel én nem dohányzom. Igaz, hogy kipróbáltam. Egyszer az életbe mindenki kipróbálja, én úgy vélem. Kipróbáltam, és ennyi. Nem dohányzom.
Nem hordok "cicipopsikint" ruhákat. Az nem az én stílusom.
Számomra a tanulás fontos dolog, és vannak elképzeléseim a jövőre nézve. De mégis belefér az is, hogy van egy barátom. Akivel szeretjük egymást, és komolyan gondoljuk. Mind a ketten azon vagyunk, hogy tanuljunk, jó eredményeket érjünk el. Ő 15 éves. Nem dohányzik.
A piával kapcsolatban. Néha lehet inni, mikor olyan alkalom van, de akkor is mértékkel. Igen, én is szoktam, RITKÁN és KEVESET. És ezzel nem csak én vagyok így szerintem.
Drogot soha nem fogom kipróbálni...
A bátyám dohányzik, 18 éves lesz. Anyukámék azért engedik meg neki a dohányzást, mert nem tudnak mit tenni ellene.
Néha a szülők viselkedése, van mikor csak a környezetben élők viselkedése válthatja ki a "gyerekek" viselkedését.
Személy szerint engem az döbbentett meg az általánosban, hogy kis negyedikesek dohányoznak :S
Nem tudom, hogy mi a jó benne... Ettől nem lesz senki menőbb.
Én úgy vagyok ezzel, hogy ez az ők dolga. Ő életük, és úgy rontják el, ahogy akarják. De az, hogy egy NEGYEDIK OSZTÁLYOS dohányzik, azért már kicsit rémisztő... nem?
üdv.: egy 14 éves lány
Ez ellen nem lehet mit tenni, ilyenek a mai fiatalok többsége. Én 12 évesen szívtam meg egy cigit (kényszerítettek) mivel lenyeltem a füstöt nagyon rossz volt... azóta utálom de nagyon, sajnos a családba mind2 szülő cigizik, szerencsére kint a teraszon csinálják.
A füves cigit 17 évesen próbáltam, nem éreztem, hogy ez jó, olyan semmilyen érzés volt.
Csak egyszer rúgtam be, de nagyon keményen, akkor volt a 19. szülinapom, azóta nem iszok, max néha 1 pohár sör, vagy szilveszterkor pezsgő. Igaz engem jól neveltek, de ezt ott belül kell érezni mi a jó és mi nem, van-e értelme vagy sem. Nem drogozom, nem cigizem, nem iszom.
Nekem ezek felesleges dolgok, enélkül is jól érzem magam :)
Én cigi nélkül is nyugodt tudok maradni, a pia meg max bulikon jó, jó kedve lesz tőle az embernek, de csak mértékkel.
Igazából kitérhetnénk miért baj, hogy a fiatalok ilyeneket csinálnak, amit a kérdező leírt, de 1 úgyse hallgatnának a tapasztaltabbakra, 2 vagy csak visszaszólnának, hogy ez az ő dolguk :)
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!