Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tortent a szulokkel, hogy hagyjak a gyerekeiket cigarettazni, szexelni?
21 eves lany vagyok..meg en is fiatal.Nem vagyok se konzervativ, se befasult, se semmi, teljesen normalis,jofej,kedves szemelyiseg vagyok. DE!!!! Ki vagyok borulva attol,hogy a szerelem szex kategoriaba olvasom a 12-14 eves gyerekek kerdeseit..a maszturbalas...a szex..a penisz meretem..ez-az amaz. Ebben a korban rohadtul nem ezzel kene foglalkozniuk szerintem. Nekem peldaul nem ez volt a legfobb elfoglaltsagom, megis fel tudtam noni, es nem maradtam le semmirol! DE AMI A LEGROSSZABB!!!!!Lemegyek egy sorozobe a barataimmal...es mit latok? Ezek a GYEREKEK piaznak, cigi log ki a szajukbol,elbujnak es tekerik maguknak a cigit es olyan barmok hogy a kocsma mellett szivjak el,meg a hulye is megerzi... legfobb temajuk a szex. Nalunk ezerszer rosszabbak, pedig mi se voltunk azert angyalok..csak mi nem ilyen koran kezdtuk. A lanyoknak kilog a melluk es a fel segguk...a wc-ben (bocs a csunya kifejezesert) felcsinaljak oket. Es a fiukkal egyuttesen mennek hanyni a kocsma ele a bokorba! Pedig meg ki se jartak az ALTALANOS ISKOLAT!Vagy eppen akkor ballagtak el,tok mindegy. Hova fajul a vilag? Erdemes mar egyaltalan gyereket szulni? Mi van a szulokkel? A szulok ugyanolyan hibasak! Ok veszik a lanyaiknak azokat a ribancos ruhakat. Ok adnak nekik penzt mielott elmennek a kocsmaba inni es megveszik a cigit! Ok engedik el ejszakaea oket!Vagy egyik szulo se tudja hogy mi tortenik a gyerekevel? Eleg nagy baj.Vagy ha tudja es engedi,az megnagyobb baj!Vagy annyira nem torodnek a gyerekkel, hogy nem veszi eszre,hogy ejszaka reszegen megy haza? Eleve mit keres kint ennyi idosen ejszaka? Engem 16 eves koromig nem engedtek sehova! 10 orara otthon! vagy legalabbis a haz ele. Tele vannak a diszkok is ezekkel a gyerekekkel, a tojashej meg rohadtul a fenekukon van.Mikor 16 eves voltam elkuldtek a diszkobol minket,hogy menjunk haza anyucihoz! Most siman beengedik meg a 13 eves gyereket is. Akkoriban feltettek a szulok a gyerekeiket..engem feltettek..nem banom! Sot koszonom! Mert ezek a lanyok par ev mulva ugy kiegnek..nem is gondolnak..:) Most kint vagyok Amerikaba latogatoba.Milyen erdekes,itt a gyerekek tudnak elni mindez nelkul.Itt 21 ev alatt SEMMI..:) Ne aggodjon senki..itt ugy elkuldenek a kocsmabol, vagy a boltbol, hogy tobbet nem probalkozol az biztos.Meg uditot se ihatsz ha nem vagy 21.ES JOBBAN CSINALJAK! Itt a gyerekek TANULNAK! es nem a szex! nem a pia! es nem a cigi! jar az eszukben. A szulok figyelnek!ES NEVELNEK!!!
Javitsatok ki, ha tevednek valamiben.De undorito,hogy otthon milyen erkolcstelenek a gyerekek.Es a szulok ezt hagyjak.Szomoru.Nem maradnanak le semmirol...igy csak elorebb hozzak az idot, mikor is... kiegnek..
Teljesen jogos a felháborodásod,és egyet értek veled! Ám a szülök tehetetlenek,mert ha nem aggadják pl. a leánygyermekre az utolsó divat szerinti cici és popsimutogatós cuccokat,akkor kilógnak a sorból,lenézik és kiközösítik érte,ami lelki traumát okoz és felnőttként tele lesz szorongással... Szóval ilyen lett a világ.Hogy ki ezért a felelős? Mi emberek. A nagy szabadelvűség kellett,hát tessék,lehet élvezni,hogy a kis csini tinilányokat megerőszakolják,drogoztatják és nem csak a korabeliek,hanem akárki megteheti.:(
Én még nem vagyok szülő,de hamarosan az leszek és igencsak gétségbe vagyok esve,mert fogalmam sincs,hogyan neveljem majd a csemetémet,hogy ne kelljen agyműtétekre járnom az idegesség miatt,hogy éppen hol drogozik,iszik,vagy esetleg más...
30 éves leszek hamarosan,és a családbéli tizenéveseket elnézve rosszul vagyok. A 14 éves unokahúgom pasizik,már ki tudja hanyadikat fogyasztja,iszik mint az állat...,hányni tudnék tőle.
Az unokaöcsém 15 évesen prostihoz járt,ez volt 5 éve...:(
Persze a szülök szinte semmit sem tudnak ezekről,mert megadják a bizalmat a gyermekeiknek.
Ha nem adnák meg,mégrosszabb lenne,úgy is elszöknének.
Én is szöktem anno,hogy az egyik idősebb unokatestvéremmel és a barátaival eljussak dizsibe,de cigiről,drogról,piáról,szexről szó sem volt!Semmi rosszat nem tettünk,mégsem engedett édesapám,de nem akartam kilógni a sorból.
Szóval ez sajnos ilyen...
mindenki rájön elöbb utóbb h mi a jó és mi a rossz
a gyerekek akk is kifogják próbálni a piát és a drogot ha a szüleik fejre állnak
ez egy ien világ
nem lehet ellene sok mindent tenni
hiszen ha a szülők megtiltják h a gyerek eljárjon akk elszökik vagy elköltözik a barátjához
(ha nekem megtiltanák akk én is ezt tenném)
mert ien a korosztályom
én is ki fogom próbálni a drogokat, sőt már spuriztam
de azért olyanra vigyázok h ne hánnyak a kocsma elött,sőt nem is járok kocsmába...inkább táncházakba
a mai gyerekeket már nem lehet annyira szabályozni mert nem ér semmit
az az egyetlen esély ha a fiatalok tudnak az agyukkal gondolkodni és nem mennek bele mindenbe
én 15éves lány vagyok
és a barátnőm fog nekem piercinget csinálni és fület szúrni
de tudom h meddig mehetek
tudom h nem szabad bízni mindenkiben és sötétedés után nem járkálok egyedül
a velem eggyidős ismerőseim,barátaim is kipróbálták a drogokat ,van aki cigizik és sokáig kint van
de vigyáznak magukra
csak szórakoznak
az hogy a 20-21éveseknek nem teccik hogy a 17alattiak is ott vannak a szórakozóhelyeken azt tudom sajnálni
(bocs de nem nagyon érdekel hogy mit gondol mmás arról hogy én hol mit csinálok)
ez a koromból adódik és tudom is
tudom h a cigi és a többi""nem jó
nem viszem túlzzásba de ha a barátaimmal lógok akk had engedjek már meg magamnak 2-3szálat
az hogy 5-10éve mi volt....
hát erre mit mondjak?
:/
ma már nen az van mint akkor
am a szülőknek nincs ngyon beleszólásuk abba hogy mit csinál a gyerek
tudom,ez bitros nagyon szomorú dolog
de a mai gyerekek"" már olyanok(köztük én is)
h öntörvényüek
úgyis azt fogjuk csinálni amit mi akarunk
addig amig ránem jövünk hogy mi a helyes és hogy mit is kell tennünk
ha ezt megtiltják az csak rosszabb
van ez a dolog a kamaszkorral hogy CSAKAZÉRTIS!!!
minél jobban tiltják a züllést annál jobban zülleni akarunk
az elöttem válaszolók 20-22évesek és nagyon jól kibeszélik a fiatalabbakat
de ha ők most 14-15évesek lennének akk ők is full ugyanezt csinálnák
ha azt mondják h nem akk hazudnak
mert mien jó is amikor mindenki táncol és még táncolnál de fáradsz és adnak egy kis spurit
vagy cigifüst körülötted és megkínálnak cigivel
nem szabad túlzásba vinni és ezt tudják is a fiatalok""hidjétek el csak vannak akiket nem érdekli az egészségük
vannak akiknek problémáik vannak és könnyebb a fűvel lenyugtatni magukat mint beszélni egy felnőttel esetleg
én így nagyon jól érzem magam
egyszer spuriztam de még tervezem és nem füveztem nem voltam részeg de tudom h leszek
nemsokára ha minden jól megy elszököm pestre egy buliba
de olyan mégcsak eszembe sem jutott soha hogy eladjam a testem vagy lefeküdjek akár még a barátomal sem
mert tudom a határokat
és ezt mindenki tudja
télleg csak az a helyzet h van akit nem érdekel
remélem vmennyire megtudtam értetni a fiatalokat
és ne gondoljátok hogy ti angyalok lennétek most 15évesen
mert nem úgy lenne
sziasztok
(jaah,am ha vki kiváncsi még vmire akk írjon nekem,úgy hogy a kérdésbe kiirja első szónak h (15l)kösz)
Szia!
Találtam egy cikket,ami találóan megfogalmazza,h miért is lehet ez.Az oldal ideológiájával nem kell egyet érteni senkinek sem,de a cikket érdemes elolvasni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!