Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik lenne a jobb választás? Nem tudok választani.

Figyelt kérdés

1.srác.: egy suliba járunk.Egy idősek vagyunk,de ő egyel alattam jár.

Nem rég jött ide a suliba,de már az első pillanattól fogva jól kijövünk.Ma is kint voltam vele a városba,közbe csipkelődünk,meg belelök a hóba:DD meg olyanokat csinál,hogy belelök a hóba és "véletlenül" rám esik,meg felemel:D

Na szóval,nekem bejön,helyes jófej,de azért kicsit zavar,hogy alattam jár..

És sosem fogyunk ki a témából :D

2.srác.: Ő 2évvel idősebb nálam,néha elkísér haza felé,de nagyon zavar,hogy nagyon csendes:S msnen jó vele beszélni,de élőbe mindig leáll a beszélgetés,és én sem vagyok egy nagyon beszédes,ezért jó lenne ha ő az lenne. :)

Amugy jól néz ki,rendes,csak ugye nagyon csendes.

Nálatok melyik lenne a nyerő? :)

2010. dec. 4. 19:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

én egy nagyon megfontolt, konzervatív nő vagyok, akinek nagyon fontosak a társadalmi elvárások, és a formalitás.

az én tanácsom, drágám, hogy az elsőt válaszd.

az élett élni kell, és ha lehet, vidáman !!!

akivel még szót sem értesz, nem is ismeritek egymást, gondoltok egymásról valamit, ami lehet, nem is igaz, az csak a félreértésekre ad okot.

A másodikról semmit nem írtál, hogy miért vonzódnál hozzá, csak annyit, rendes. Az emberek legalább 60 %-a rendes, na, és?!!!

Az elsővel pedig jól érzed magadat. Ennél többet nem is kell írni. Ezt becsüld meg!

Akinek a csókja jól esik, csak azzal érdemes élni !

2010. dec. 24. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!