Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék nőiesebb lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék nőiesebb lány úgy, hogy ne mondják rám hogy qrva?

Figyelt kérdés

Eléggé sportos és laza stílusom van és az öltözködésem is az. Deszkás/edző cípő, farmer, sima póló és egy pulcsi.

Kérdésem az lenne hogy hogyan tudnék nőiesebben viselkedni? Sokszor elgondolkoztam már azon hogy miért nem hordok nőies cuccokat. Mondjuk a szoknyát nem szeretem, eléggé válogatós vagyok ruhák terén. Nem sminkelem magam. Milyen ruhákat hordhatnék hogy nőiesebben nézzek ki? És hogyan kéne viselkednem? Hiányzik belőlem az önbizalom és félek kipróbálni új dolgokat :S

Amúgy nem fiúszerzés céljából akarok így megváltozni, mert van barátom csak gondolom ő is jobban örülne neki, ha kicsit nőiesednék :) Várom a tanácsokat. 17 vagyok

2009. jan. 16. 16:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

en is atmentem azon amit mondasz :)

2 even at egyre bovebbek lettek a nadragjaim, uatan 1re szukebbek. de csak fokozatosan :)

bo gatyahoz mkepp szoros felso, ha szep a dekoltazsod akkor kivagott ;) az nagyon jol nez ki, en is mindig ugy jartam es mki dicserte :)

a nagy bogyos karkotok is talalnak a stilusodhoz.

es 1 szines sal is sokat dobhat.

telire kiprobalhatsz 1 csizmat. en most vettem 1 lapos talpu fekete forditott bort. szal csizmabol se kell 1bol magassarkut venni, abbol is van lazabb fazon ;) mellesleg ha meg vagy szokva a deszkas cipovel ketlem h tudnal jarni magassarkuban. en legalabbis nme tudok :p

nyarara probalj ki 1 vietnami papucsot 1 terdig ero feher farmerrel. es a deszkas cipohoz is vegetsz szoknyat, pl terdig ero zsebes farmer szoknya ;)

ne csak trikokat hordj hanem szines,mintas topokat.

a csikos/egyszinu de szines ovek is nagyon jol talalnak.

2009. jan. 16. 18:59
 12/16 anonim ***** válasza:

a csizma szerintem is jó ötlet. és igen, vannak abszolút lapos talpúak, az enyém is olyan. beletűröd a gatyát és jól néz ki. persze vannak emberek akik hajlamosak ezt olyan "furán" megoldani:D

felsőre: egyszínű pulcsit, alá pedig valamilyen női ing, lehet az is egyszínű, teszem azt fehér rövid ujjú ing és egy V vagy U kivágású pulcsi, és ahhoz egy gyöngynyaklánc pl. tökéletes :)

2009. jan. 17. 09:12
 13/16 A kérdező kommentje:
ahhoz a csizmához mit szóltok ami az aljától a tetejéig szőrös és abba bele a gatyát?
2009. jan. 17. 11:09
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha állva semmi gond, akkor ne aggódj a hasad miatt. Nagyon nagy baj lenne, ha ülve is behorpadna :(
2009. jan. 17. 14:36
 15/16 anonim ***** válasza:

nekem az első barátnőm pont igy öltözött ennyi évesen, és most is annyit válltott hogy a stilus ugyanaz, csak maguk a ruhadarabok nőiesebbek.polok helyett deszkás topok amik szorosabbak, a deszkás cipő megmaradt.

ő sem festi magát. de valahogy az összkép nagyon dögös.

probáld ugy hogy megtaláld a te stilusod és az igazán nőies ruhák között léő réteget. ami mégis lányosabb és mésis vagány. festened nem kell magad, felesleges. csak maradj önmagad. ha tul sok álltozást probálsz csinálni elveszted önmagad és nem fogod jól érezni magad. csak a ruhadarabokbol nézz lányosabbakat, de a stilust hagyd meg.

és ha nem lesz barátod, írj privit. :D

2009. jan. 17. 15:30
 16/16 anonim ***** válasza:

szerintem kérdezd meg a barátodat,hogy hogyan tetszenél neki jobban.

Mert lehet hogy kitalálsz egy új stilust és az neki nem is jön be.

Menjetek el együtt vásárolni és faggasd,hogy szerinte neked melyik cucc állna jól.

Sok sikert

2009. jan. 18. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!