Ha egy fiú csinál valami nőiesebb dolgot az B*ZI, de ha egy lány csinál fiús dolgot, az király?
Már annyiszor tapasztaltam ezt a dolgot.
Ha egy lány focizik, autót szerel, szereti az autókat, azt menőnek hiszik, meg vagány csajnak, de ha egy fiú vasalja a haját, vagy jobban érdekli a külseje, vagy nem szereti az autókat, erőszakot, gyilkolászást, azt b*zinak mondják.
De persze egy lányra se mondták még, hogy fiús,. mert sportcipőt hord, meg farmert, vagy nem festi a körmét, vagy nem sminkeli magát mert az pont, hogy nem nőies de ha egy férfi festi a haját, vagy vasalja, vagy jobban érdekli a megjelenése, mint az átlagot, azt egyből le b*zizzák.
Mi ennek az oka?
Egyet értek azzal, hogy kiakadsz ezen, meg nem is.
Az a helyzet, hogy ha én meglátok egy férfit fésűvel a kezében még nem gondolom b*zinak, de nagyon sok (hangsúlyozom nem minden férfi fodrász) meleg.
Ez egy ilyen világ sajnos.
21/F
Miért is hívják férfifodrásznak ? Annak a becsületes magyar neve: borbély.
Amiként a bugyi is egy női alsónemű, férfibugyi nincs, azt gatyának hívják.
16:47, jól van, akkor menj le az alkesz Pista negyven éve működő fodrászatába, ő legalább nem meleg és öccázér levágja a hajad...
Egyébként meg nincs igazad, a fodrász csak a hajad vágja, a borbély viszont borotvált, fogat húzott és kisebb műtéteket is végzett....szóval van olyan, hogy férfifodrász.
> szóval van olyan, hogy férfifodrász.
Tévedni méltóztatik uraságod. Az egy dolog hogy régen mit csinált a borbély (borotvált, eret vágott, hajat nyírt) - és megint más, hogy mit csinál ma. Változnak az idők. De akkor is borbély marad. A kalamajka akkor kezdődött, amikor a maszekok kezdték rendezni soraikat. Akkor a fodrász-néni, hogy sikeresebb legyen, kiírta: férfi- és női fodrász. Azt hitte, hogy haj az haj, a férfiakét is éppen úgy kell nyírni, mintha női haj lenne. Persze óriásit tévedett, viszont kapós lett az új "exotikus" férfifodrász elnevezés, ami egy nonszensz, annak ellenére, hogy népszerű. Mindezeket egy nyelvésztől hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!