Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért panaszkodnak amiatt, hogy nem kezdeményeznek a férfiak, de közben pedig egyenjogúságot akarnak?
Sztm a nőknek és a férfiaknak nem egymást kéne macerálni, mi lenne ha kibékülnénk és együttesen bírkóznánk meg a feladatokkal. Sokkal könnyebb lenne mindkettőnknek!
Béke, testvériség, szeretet! Csak ezek vezérelhetik a társadalmat a jó út felé! Tartsunk össze! Egy mindenkiért, mindenki egyért, függetlenül attól puncija van-e vagy farka!
Máshol, más témában már le lett írva ennek a problémának a lényege.
A kérdésre a válasz az, hogy az egyenjogúság és az emiatt durvább, agresszívebb nők elbizonytalanítják a férfiakat.
Amúgy érdekes ez az egyenjogúság... régen ugye jó pár dologban a férfinak volt több joga - egy csomó mindenben meg a nőnek. Nem volt egyenjogúság.
A nők viszont az egyenjogúságot úgy gondolják, hogy amiben a férfiaknak volt több joga, az szűnjön meg - amiben meg nekik, az maradjon csak.
Ez sem egyenjogúság! Viszon e felé megy a világ.
Sokan mondják, hogy nőuralom jön, ami lehetséges is. Attól függ, hogy a jövőben mennyire kell fizikai erő az érvényesüléshez. Ha semennyire, akkor a nők előnyben lesznek, amit természetesen ki is fognak használni.
Egyenjogúságért csak addig fognak harcolni, amíg több joguk nem lesz, mint a férfiaknak - utána már a még több jogért fognak harcolni. Mégis miért hagynák abba?
Ez egy kicsit kitérő válasz lesz, de a nők vissza élnek avval
hogy a férfiaknak kell kezdeményezni, így ők lazán szórakozhatnak és bele gázolhatnak mások lelkébe.
Ne is csodálkozzanak azon hogy nem mernek oda menni hozzájuk a fiuk. Egyenjogúság?
Már szerintem felsőbb rendűnek tekintik magukat.
Ez csak egy vélemény akinek nem inge nem veszi magára.
Szerintem nem az egyenjogúság miatt durvábbak és hülyébbek a nők... Az elnyomás csak egy ideiglenes megoldás lehetne maximum, de nem tüneti kezelésre van szükség! Ráadásul nem is maradna válasz nélkül ez a tett...Értelmes ember fellép a saját elnyomása ellen!
És igen, itt a másik rohadt nagy probléma: "elbizonytalanítják a férfiakat"
Teli van a világ önbizalom nélküli emberekkel...Jó, persze megértem, hogy vannak olyan csajok akik visszaélnek azzal, hogy nővé lettek, de ez teljesen emberi tulajdonság és a férfiak is szoktak ilyet csinálni. (meg egyesek túl érzékenyek)
82% Írj 1-2 példát, mit gondolnak a nők, milyen jogainknak kellene megszűnni (nekünk, férfiaknak). Kiváncsi lettem!
Akkor lenne igazad, hogy nőuralom lenne, ha a nők megszálott hülyék lennének, akik el akarják nyomni a pasikat és a pasik meg a farkuk miatt hagynák is... De ugye a tinilibák nem fogják uralni a bolygót, mert nincs hozzá elég eszük. Akinek meg van, az nem akar ilyen baromságokat.
"Egyenjogúságért csak addig fognak harcolni, amíg több joguk nem lesz, mint a férfiaknak - utána már a még több jogért fognak harcolni. Mégis miért hagynák abba?"
Nem minden nő hülye és mi is tudunk harcolni.
Utolsónak pedig az a válaszom, hogy azért ilyenek a nők, mert a többsége buta, mert azt hiszik róluk szól csal a világ, mert nem éreznek együtt a másik emberrel, mert a pénz kell nekik, a sex és hogy jó dolguk legyen...
De nem minden nő ilyen és ez szintén főleg a tinilibákra jellemző! De majd a fájdalom nekik is megtisztítja az elméjüket vagy nem...
Én azt mondom, hogy elsőnek az oktatást kell megváltoztatni, hogy a következő generáció értelmesebb legyen.
Lehet kitalálni kifogásokat, pénzügyi problémákat stb... Lehet ideiglenes megoldásokat bevezetni és egymást b..ni, de ezekkel, az ország csak megy a nulla alá, sajnos:(
Nem szeretnék rátérni a cigányokra (remélem nem bánják, ha így nevezem őket), de ők sem azért ilyenek, mert kihasználják, hogy simogatják őket, ha bűnt követnek el, nem is a fajuk miatt, hanem mert ostobák és sérültek (tisztelet a kivételnek és igen, van ilyen)! A nyugdíjrendszer meg úgy sz.. ahogy van, nem tudom mit kell alakítgatni, teljesen új megoldás kell! Lehet, hogy ha lesz gyerek, megoldódik a probléma, de ez is csak ideiglenes megoldás. Össze kellene fogni és kitalálni együtt, hogy mi az ami a legjobb nekünk, Magyaroknak! (szegényeknek, gazdagoknak, mindenkinek)
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 22:13
a nőknek tulajdonképpen nem az egyenjogúsággal van bajuk amikor a sok munkáról panaszkodnak, hanem épp azzal hogy még nincs egyenjogúság...
lehet hogy dolgozhatunk, de nem a férfiak mosogatnak és babáznak, mert az nőimunka (de miértis ha egyenjogúak vagyunk?)és így igen háromszoros a munkánk, egyenjogúság akkor lenne ha a férfiak legalább az egyiket átvállalnák, mivel jobb a fizikumuk, bírják a "három műszakot"..
a szinglik legalább csak magukra dolgoznak, mint egy agglegény, szóval ha ők panaszkodnak ezekre azt épp anyira nem értem meg, mint ha egy agglegény tenné. de ha az egyenjogú anyuka teszi a maga "háromműszakával" akkor igen, neki jobban megérné ha csak anya lehetne,és eltartanák,viszont az eltartás viszonzása az alázat és engedelmesség amit miért is akarna bárki is?
és emberek ki akar *csak* anya lenni?
nem értem miért kellene babáznunk, és egy másik élet álmait dédelgetnünk a sajátunk helyett..
mellesleg a föld túlnépesedett, és minimum 20-30% éhezik. pont.
"A nők elhagyják a férjüket, csonka családok keletkeznek a gyerekek elvadulnak, neveletlenek az iskolában már a tanár sem mer rendet teremteni, sőt a diákok már meg is verik őket...
És még sorolhatnám... "
már bocs de a válások többsége azért van mert a férj lép félre..még jó hogy az ilyet már ott lehet hagyni...sz*r is volt amikor mellette kellett maradni ha vert ha csalt csak mert volt egy gyerek -.-"
"hogy a férfiaknak kell kezdeményezni, így ők lazán szórakozhatnak és bele gázolhatnak mások lelkébe. "
régen is belegázoltak, te egy kosztümös filmet sem láttál?
De sok itt a barom... Főleg az első oldalon lévő 21:38-as.
A férfiak MINDENBEN JOBBAK mint a nők, úgyhogy eleve baromság amit az a válaszoló írt.
Az egyenjogúsággal kapcsolatban:
A nőknek nem lett volna szabad szavazati jogot adni! De hát a feminizmus Amerikában, a SZABADSÁG földjén a legnagyobb. (Ez a gond Amerikával, hogy ott bárki bármit megtehet (a nők is bármit megtehetnek), bármilyen szekta létezhet, bárki bármikor lelőhet, ...) És a többi ország is átveszi ezt Amerikától.
Igaz, hogy a feministákat utálom a legjobban (még a cigányoktól is jobban), ennek ellenére azt mondom, hogy legyen feminizmus és hagy szenvedjenek azok a mai balfạsz "férfiak". Én csak röhögök majd rajtuk, amikor a nők fognak parancsolni nekik. :) Majd ha megunják a szenvedést és megjön az eszük, akkor eltörlik a feminizmust. Ha nem, akkor szenvedjenek tovább! :)
De nem kell aggódni! Vannak országok, ahol tudják, hogy a férfi mindenben jobb, mint a nő. Tudják, hogy a férfiak értékesebbek a nőknél. (Pl.: Kína. Valamit piszok jól csinálnak, mert rohamosan fejlődik az ország (hamarosan lehet, hogy utoléri a feminizmusban szenvedő USA gazdasági teljesítményét) és több, mint 1 milliárd ember él ott! (Bár személy szerint az sem a nekem való ország.))
Hogy ne legyen félreértés:
Én szeretem a rendes aranyos nőket, de amelyik nő keménykedik és parancsolgat nekem, annak mindig behúznék és összeverném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!