Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért panaszkodnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért panaszkodnak amiatt, hogy nem kezdeményeznek a férfiak, de közben pedig egyenjogúságot akarnak?

Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 21:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
A Bibliát ne keverjük bele... Annak csak egy mondanivalója, hogy szeressük egymást...
2010. nov. 28. 23:22
 52/74 anonim ***** válasza:

És én szeretlek is titeket...

És a nőket is nagyon szeretem...

De nem értitek a lényeget...Nem az "alárendeltséggel" van a probléma, hanem azzal, hogy az egyenjogúsággal kapcsolatban már több társadalmi anomália is működésbe lépett...

A nők elhagyják a férjüket, csonka családok keletkeznek a gyerekek elvadulnak, neveletlenek az iskolában már a tanár sem mer rendet teremteni, sőt a diákok már meg is verik őket...

És még sorolhatnám...

Az egyenjogúság nem egyenlő azzal, hogy akkor mindenkinek úgy kell élnie, mint a bibliából idéző hölgyeménynek, aki valójában szentségtörést hajt mindeközben végre...

És nem azt jelenti az "alárendeltség", hogy valóban alá is van rendelve egy nő...Legalábbis nem szó szerint...

Mert ugyebár az a nő nincs alárendelve aki otthon neveli a gyerekeket, míg apuka megkeresi a pénzt, hogy a nagyobbakat és magukat etetni tudja...Ez az "alárendeltség" váltotta ki a feminizmust...

Megértem, hogy a nők is dolgozni akartak és akarnak is ezzel sincsen probléma...És megértem, hogy szar a helyzet, de ahol én dolgozom ott a férfiak is ugyanannyit keresnek, mint a nők...ugyanazért a munkáért...

Itt a baj az, hogy anyuka nem mer több gyereket bevállalni, mert kiesik a munkából és kevesebb a jövedelme a családnak ezáltal, erre azt írja bibliából idézve egy gazdag asszony, hogy ez így van rendjén...

Csak gratulálok hozzá...

2010. nov. 28. 23:39
 53/74 anonim ***** válasza:
Ugyanazért, amiért a sok pasi szereti inkább, ha a nő kezdeményez. Mert így kényelmesebb és nem égnek be egy esetleges visszautasítás miatt.
2010. nov. 28. 23:41
 54/74 anonim ***** válasza:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

Szerintem mi félreértettük egymást, ezért bocsi, hogy ha megsértettelek, megértem a véleményed és van benne igazság...

2010. nov. 28. 23:45
 55/74 anonim ***** válasza:

Én eddig még akárhányszor kezdeményeztem felsültem...

Nem hitték el, hogy nincs barátnőm....

Hát így nem is lesz soha...Pedig nem vagyok egy Adonisz...

A nők választanak a párválasztás során...Mi csak bohóckodunk...Hiszen egy nő állapítja meg, hogy mely egyedet választja a párosodásra...De még jobb is így...Képzeld micsoda felháborodást váltana ki, ha egy férfi lefeküdne az összes nővel akit kiszemel magának...Már így is gáz, hogy szóba hoztam egy nem létező teoriát...

2010. nov. 28. 23:46
 56/74 anonim ***** válasza:

A világot kellene megváltoztatni... Meg átalakítani mindent... De főleg az oktatást! Az a baj, hogy stresszelik az embereket, hogy dolgozni, dolgozni kell! A tanítás mennyisége meg csak nő, a minsőége meg romlik...

Nem szabad nevelni a gyereket stb..

2010. nov. 28. 23:48
 57/74 anonim ***** válasza:

Azt verik az emberekbe, hogy a sexről meg a munkáról szól az élet csak és az ego...

Aztán a butítások a TV-ből... Teljesen tönkre megy a társadalom, de ez nem a nők egyenjogúsága miatt van...

2010. nov. 28. 23:51
 58/74 anonim ***** válasza:
Ennek az lesz a vége, hogy lesz 1-2 ember, aki hülyére tudta tanulni magát és meggazdagszik, a többiek pedig rabszolgák lesznek és öngyilkosak, zülöttek stb...
2010. nov. 28. 23:53
 59/74 anonim ***** válasza:

Én hiszek Magyarországban és szerintem még nincs minden veszve! Nem kellene azt elérni, hogy mindenki menekülni akarjon innen vagy hogy rabszolgák legyünk...

A hülye tanárokat ki kell rúgni, az értelmeseket pedig támogatni kell, hagyni kell őket, hogy neveljék a gyereket! Ne a hülye szülő verje meg a tanárt...(de a tanár se élhessen vissza a hatalmával)

El kell érnünk, hogy a tanulást szeressék a gyerekek és ne undorodjanak tőle, hogy újra jó legyen iskolába járni és ne csak a segélyekért járjanak oda! Nem munkanélküliekre van szükség, butákra és kétségbeesett emberekre...

2010. nov. 29. 00:12
 60/74 anonim ***** válasza:

A kulcsszó az oktatás minőségének fejlesztése...

Ha ehhez diktatúra kell, én azt sem bánom, ha lesz. Nem mindig negatív egy diktatúra, attól függ, hogy ki vezeti!

2010. nov. 29. 00:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!