Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért panaszkodnak amiatt, hogy nem kezdeményeznek a férfiak, de közben pedig egyenjogúságot akarnak?
És én szeretlek is titeket...
És a nőket is nagyon szeretem...
De nem értitek a lényeget...Nem az "alárendeltséggel" van a probléma, hanem azzal, hogy az egyenjogúsággal kapcsolatban már több társadalmi anomália is működésbe lépett...
A nők elhagyják a férjüket, csonka családok keletkeznek a gyerekek elvadulnak, neveletlenek az iskolában már a tanár sem mer rendet teremteni, sőt a diákok már meg is verik őket...
És még sorolhatnám...
Az egyenjogúság nem egyenlő azzal, hogy akkor mindenkinek úgy kell élnie, mint a bibliából idéző hölgyeménynek, aki valójában szentségtörést hajt mindeközben végre...
És nem azt jelenti az "alárendeltség", hogy valóban alá is van rendelve egy nő...Legalábbis nem szó szerint...
Mert ugyebár az a nő nincs alárendelve aki otthon neveli a gyerekeket, míg apuka megkeresi a pénzt, hogy a nagyobbakat és magukat etetni tudja...Ez az "alárendeltség" váltotta ki a feminizmust...
Megértem, hogy a nők is dolgozni akartak és akarnak is ezzel sincsen probléma...És megértem, hogy szar a helyzet, de ahol én dolgozom ott a férfiak is ugyanannyit keresnek, mint a nők...ugyanazért a munkáért...
Itt a baj az, hogy anyuka nem mer több gyereket bevállalni, mert kiesik a munkából és kevesebb a jövedelme a családnak ezáltal, erre azt írja bibliából idézve egy gazdag asszony, hogy ez így van rendjén...
Csak gratulálok hozzá...
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
Szerintem mi félreértettük egymást, ezért bocsi, hogy ha megsértettelek, megértem a véleményed és van benne igazság...
Én eddig még akárhányszor kezdeményeztem felsültem...
Nem hitték el, hogy nincs barátnőm....
Hát így nem is lesz soha...Pedig nem vagyok egy Adonisz...
A nők választanak a párválasztás során...Mi csak bohóckodunk...Hiszen egy nő állapítja meg, hogy mely egyedet választja a párosodásra...De még jobb is így...Képzeld micsoda felháborodást váltana ki, ha egy férfi lefeküdne az összes nővel akit kiszemel magának...Már így is gáz, hogy szóba hoztam egy nem létező teoriát...
A világot kellene megváltoztatni... Meg átalakítani mindent... De főleg az oktatást! Az a baj, hogy stresszelik az embereket, hogy dolgozni, dolgozni kell! A tanítás mennyisége meg csak nő, a minsőége meg romlik...
Nem szabad nevelni a gyereket stb..
Azt verik az emberekbe, hogy a sexről meg a munkáról szól az élet csak és az ego...
Aztán a butítások a TV-ből... Teljesen tönkre megy a társadalom, de ez nem a nők egyenjogúsága miatt van...
Én hiszek Magyarországban és szerintem még nincs minden veszve! Nem kellene azt elérni, hogy mindenki menekülni akarjon innen vagy hogy rabszolgák legyünk...
A hülye tanárokat ki kell rúgni, az értelmeseket pedig támogatni kell, hagyni kell őket, hogy neveljék a gyereket! Ne a hülye szülő verje meg a tanárt...(de a tanár se élhessen vissza a hatalmával)
El kell érnünk, hogy a tanulást szeressék a gyerekek és ne undorodjanak tőle, hogy újra jó legyen iskolába járni és ne csak a segélyekért járjanak oda! Nem munkanélküliekre van szükség, butákra és kétségbeesett emberekre...
A kulcsszó az oktatás minőségének fejlesztése...
Ha ehhez diktatúra kell, én azt sem bánom, ha lesz. Nem mindig negatív egy diktatúra, attól függ, hogy ki vezeti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!