Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért panaszkodnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért panaszkodnak amiatt, hogy nem kezdeményeznek a férfiak, de közben pedig egyenjogúságot akarnak?

Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 21:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszik el lehet menni...
2010. nov. 28. 22:16
 22/74 anonim ***** válasza:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:13

Te most azt szeretnéd, hogy a csúnya fiúknak is legyen csaja még pedig úgy, hogy a nőnek rá kell kényszerülnie a pénzére???? Aztán meg szemét kur.vák, akiknek a pénz kell:S

Mindenkinek joga van dönteni és dolgozni...

Max a túlnépesedés és a primitív emberek a probléma!

2010. nov. 28. 22:19
 23/74 anonim ***** válasza:

ma 22:19

Hiába magyarázod neki úgy se érti meg mert sominiszta. Valószínű erre élvez el. Inkább nem mondom mit kéne csinálni az ilyennel.

2010. nov. 28. 22:24
 24/74 anonim ***** válasza:
71%

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:19

Hülye...

Túlnépesedés? Magyarország kezd kihalni, ha valaki nem vette volna észre...A férfiaknak és nőknek egyaránt kevesebb a pénze, a nők még többet akarnak dolgozni ezáltal a gyerekvállalásra egyre kevesebb idő, pénz jut és egyre kevesebb nő mer bevállalni egy-két gyereknél többet, van aki még ennyit sem mer szülni...

Csúnya pasinak is legyen barátnője?! Miért? Egy csúnya lánynak lehet pasija?!

Milyen hülye gondolat volt ez most?!

Pénzért a legtöbb nő és férfi egyaránt képes bármire...

Úgyhogy ezt most hagyjuk...

2010. nov. 28. 22:30
 25/74 anonim ***** válasza:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:30

Édes kicsi szívem, te nem tudod beismerni, hogy nincs igazad és csak mondod a magad hülyeséget!

Szeretem a magyar embereket, ezért akarok segíteni, hogy ne ilyenek legyenek csak ebben az országban, mint te és égessük magunkat a világ előtt...

Mellesleg én most nem csak Magyarországban gondolkodtam.

2010. nov. 28. 22:37
 26/74 anonim ***** válasza:

+ma 22:19

Hiába magyarázod neki úgy se érti meg mert sominiszta. Valószínű erre élvez el. Inkább nem mondom mit kéne csinálni az ilyennel."

Másik hülye...Értem mi a nők baja az egyenjogúsággal...Én kevesebbet kerestem, mint a barátnőm, pedig középvezető vagyok és nem a pénzéért szerettem, de ezt most hagyjuk...

Nem erre élvezek és nem vagyok "sominiszta"...A sovinisztára gondolsz, de tedd elé, hogy hím-soviniszta...

De az sem vagyok...Becsülöm és szeretem a nőket, de már kiábrándultam belőlük...Nekem olyan barátnőm még nem volt akit én választottam volna...Azok kosarat adtak...És nem azért, mert előadtam a "Masiniszta-sominiszta" dumát...

2010. nov. 28. 22:37
 27/74 anonim ***** válasza:
A magyar törvény szigorúan bünteti a megkülömböztetést és a diszkriminációt. Ezt a törvényt nem véletlenül lépett érvénybe, hanem azért hogy az ilyenk mint te, ne tudják kihasználni a nőket. Ha nem lenne egyenjogúság, akkor a világ fele el lenne nyomva. Aki itt azt írja hogy a nő alsóbbrendű, vagyis nem egyenrangú, az törvényt sért és személyiségi jogokat. Tehát vigyázzatok mit beszéltek.
2010. nov. 28. 22:38
 28/74 anonim ***** válasza:
Ja és ha a nők nem dolgoznának, több pénz lenne, mi???
2010. nov. 28. 22:39
 29/74 anonim ***** válasza:

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:37

pontosan mivel is égetjük magunkat a világ előtt?!

2010. nov. 28. 22:39
 30/74 anonim ***** válasza:

Igen...

Régen amíg csak a férfi tartotta el a családját kb.: 5 gyereket tudott etetni a család...

Nem mondom, hogy gazdagságban...Te most két fizetésből, hány gyereket etetnél?

2010. nov. 28. 22:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!