Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért panaszkodnak amiatt, hogy nem kezdeményeznek a férfiak, de közben pedig egyenjogúságot akarnak?
ma 21:40
Én meg megnézném egy férfi hogy szülne gyereket egy másik férfinek.
Az etikának semmi köze az egyenjogúsághoz.
A kezdeményezés a férfit illeti meg, az egyenjogúsághoz semmi köze épp úgy mint a wc papírhoz sincs köze az etikettnek.
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:44
Viszont én nem állítottam, hogy egy férfi is képes mindenre amire egy nő...
Senki nem mondta, hogy egy nő képes midnenre...
Basszus, mi ez a nő elleirtanesség itt?? Kiírtani nem akarjátok őket? Ez már nevetséges...
egyrészt mert az idősebbel is egyenrangú vagy, mégis jobban tiszteled,
másrészt majd ha mosogatsz, gyereket pelenkázol hajnal 1 kor, és emelett még a fizetésért is küzdesz, na akkor mondhatod hogy nem kezdeményezel...
ha azt akarod hogy férfi létedre sírhass, bezárkózhass, rózsaszín szoknyát hordhass, és neked ítélje a bíróság a gyereket na meg ne kelljen kezdeményezned, menj ki és harcolj meg érte ahogy mi nők küzdöttünk meg évtizedeken keresztül csak azért hogy munkát vállalhassunk, és még így se lettünk teljesen egyenjogúak sajnos...
Valóban, néha a nőnek is lehet kezdeményezni, de csak akkor ha már ismeri a férfit. De leges legelőször a férfinak illik leszólítani a nőt, az etikett szabálya szerint.
Ettől függetlenül mind a két félnek Magyarországon egyenlő joguk van a társadalomban. Ha ez valakinek nem tetszik, menjen olyan országba, ahol lenézik leköpik és rugdossák a nőket, és élvezze ki ott sominiszta hajlamait. De Én bárhol legyek a világban, míndíg is tisztelni fogom a nőket, függetlenül a nemzetek szokásaitól, mert ők szenvedve szülik meg a gyermekeket azért hogy ne haljon ki az emberiség. De ez egy más téma.
A lényeg hogy a kezdeményezés az illemtan és az egyenjogúsághoz semmi köze.
A feminizmus már eljutott arra a szintre, hogy a világ társadalmilag kezd felborulni új értékrendek születnek...
Érdekes, de amikor nőkkel komolyabban elbeszélgetek néha elmondják, hogy ennek az egyenjogúságnak semmi, de semmi értelme nem volt...
Amerikában vezették be először, hogy a nők is dolgozhatnak a gyárakban, még a világháború idején, amikor a férfiemberek hadban voltak és utána azért, hogy az egyedül maradt nők tudják nevelni a gyerekeket...Természetesen kevesebb fizetést kaptak, mert kevesebbet kellett dolgozniuk...Hogy jusson idő a gyermekek nevelésére...Aztán már szavazhattak is, mint egyenjogúak...
Elnézem mostanában a karrierista nőket...Rosszabbak, mint egy férfi...Nem a gyereknevelés miatt és a családfenntartásért küzdenek, hanem azért, hogy legyen valami amire büszkék legyenek, pedig egy gyermek születésénél semmi sem tehetné jobban büszkévé őket...Amikor először mondja nekik a gyerek, hogy "mama"...
Ezeknek a karrierista nőknek(Szinglik), nincs sem komoly kapcsolata sem komoly élete...A férfiakat csak eszközként használják, mint egy tampont...
Ez szerintem már elég gáz...Viszont a párkapcsolat terán ők kezdeményeznek...
A férfiaknak a feminizmus megjelenésével kisebb lényegtelenebb szerep jutott a fajfenntartás során és miután egy nő férfi nélkül is el tudja tartani magát, ezért egyel kevesebb nő jut egy férfira, hiszen a nőnek nem kell alárendelt szerepet viselnie és ez hátrányosan érinti a társadalmat is többek között és az emberi párkapcsolatokban is egy sor újszerű anomáliát is bevezetett, ami elsősorban a férfiakra mér hátrányos helyzetet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!