Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért panaszkodnak amiatt, hogy nem kezdeményeznek a férfiak, de közben pedig egyenjogúságot akarnak?
A bibliába is benne van hogy az okos feleség nem szül gyereket. Kerezsd ki drága.
Én nő vagyok, és reklámfejlesztő, projekt készítő. Boldog vagyok a párommal 10 éve nyitott kapcsolatban élek, vagyis mind a ketten oda megyünk ahova akarunk és azzal szexelünk akivel akarunk. A bankban kamatozik a pénzem, van 1 kertes házam és 1 bérházi lakásom. Abszolút tetszik az egyenjogúság és picit sem érzem hogy alacsonyabb rangú, szerencsétlen, szellemi fogyatékos vagy kiszolgáltatott lennék.
Ha viszont úgy lenne ahogy te mondod, ha egy nő rá lenne kényszerülve valamire, na az a kiszolgáltatottság fiam.
Az egyenjogúság épp az hogy szabadságot nyújt.
72%
"A férfiaknak a feminizmus megjelenésével kisebb lényegtelenebb szerep jutott a fajfenntartás során és miután egy nő férfi nélkül is el tudja tartani magát, ezért egyel kevesebb nő jut egy férfira, hiszen a nőnek nem kell alárendelt szerepet viselnie és ez hátrányosan érinti a társadalmat is többek között és az emberi párkapcsolatokban is egy sor újszerű anomáliát is bevezetett, ami elsősorban a férfiakra mér hátrányos helyzetet..."
Na ez mi volt?
Én viszont kiszolgáltatott vagyok...
Gratulálok, hogy a Bibliából idéztél...Majd másold ide, hogy melyik zsoltárt olvassam...
Még jó, hogy vannak nem túl okos nők is, akik legalább szülnek gyerekeket, hogy az idétlen reklámjaidat nézzék...
És legyen a projektjeidre vevő...
Gratulálok a sikereidhez és emelem kalapom-pom-pom!
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:03
Te, hogyan értelmeznéd?
Én egészen pontosan így értelmezem...
"A bibliába is benne van hogy az okos feleség nem szül gyereket. Kerezsd ki drága.
Én nő vagyok, és reklámfejlesztő, projekt készítő. Boldog vagyok a párommal 10 éve nyitott kapcsolatban élek, vagyis mind a ketten oda megyünk ahova akarunk és azzal szexelünk akivel akarunk. A bankban kamatozik a pénzem, van 1 kertes házam és 1 bérházi lakásom. Abszolút tetszik az egyenjogúság és picit sem érzem hogy alacsonyabb rangú, szerencsétlen, szellemi fogyatékos vagy kiszolgáltatott lennék.
Ha viszont úgy lenne ahogy te mondod, ha egy nő rá lenne kényszerülve valamire, na az a kiszolgáltatottság fiam.
Az egyenjogúság épp az hogy szabadságot nyújt."
ma 23:03
Hát ezt nem tom ki honnan veszi de ez az iromány igen csak diszkriminatívnak tűnik. Gyerekek ilyeneket ne írjatok nem értitek hogy ezt tiltja a törvény? Ezzel nyugodtan lehetne feljelentést tenni a rendőrségen személyiségi jogokra hivatkozva és kinyomozzák ki írta. Ez nem játék gyerekek.
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:09
A véleményt nem bünteti a törvény, csak annak gyakorlati megvalósítását...okoskák
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:06
Úgy, hogy szerinted a nőnek alárendelt szerepet kellene "viselnie", de mivel nem így van, a férfiak hátrányos helyzetben vannak. Aztán azt írod, hogy mivel nincsenek elnyomva a nők, a férfiaknak nehezebb a fajt fenntartani...Tehát a nőket el kell nyomni és minden rendben lesz, mert ki lesznek szolgáltatva a pasiknak és kénytelenek lesznek gyereket csinálni azért, hogy ne haljanak éhen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!