Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig bírja egy vibrátor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig bírja egy vibrátor motorja?

Figyelt kérdés
Az normális, ha 2 hónap után meghalt?:-/ Pedig nem volt olcsó, 4500-ért vettem, azt mondták két évig bírja.. Gondolom ilyenekkel nem lehet visszamenni reklamálni.:-p
2010. nov. 28. 10:39
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Ilyen fajtáról lenne szó:

[link]

A képről biztos nem túl sok minden látszódik... De az elemtartó részét leszámítva, sehol sem lehet szétkapni. Ha meg oda bekukkantok, nincs se matrica, se csavar.

2010. nov. 28. 15:54
 22/30 anonim ***** válasza:

J válasza

Milyen elem való bele?

Van e rajta vmi szabályozó?

Milyért ilyen rövid?

2010. nov. 28. 16:01
 23/30 A kérdező kommentje:

Két db AA-s elemmel működik.

Nincs, csak tekergetni lehet az alját.

Szerintem pont jó.:-p

2010. nov. 28. 16:04
 24/30 anonim ***** válasza:

J válasza

próbáld meg megtisztítani az érintkegőket megvizygálni megtisztítani a kapcsoló elektromos érintkező felületeit csiszolópapittal ne tul durva (300-as) és kontakttisztítóval jó az étolaj is.

Menyi idős vagy?

2010. nov. 28. 16:09
 25/30 A kérdező kommentje:

Huh, hát nem tudom, hogy megpróbáljam e.. Lehet, hogy először megpróbálom visszavinni, ha meg kidobnak, majd unalmamban szétszedem.

21 vagyok.

2010. nov. 28. 16:14
 26/30 anonim ***** válasza:

J válasza

Én 28 vagyok.

Ez nem nagyon szétszedés amit mondtam mindenestre lehet célravezetöbb lenne visszavinni.

Ha van kedved beszélgetni írj priviben.

2010. nov. 28. 16:25
 27/30 anonim ***** válasza:

11:48 vagyok.

Passz, hogy milyen fajta, kínai az tuti, a dobozát rég kidobtam. Ha találok valami papírt róla, akkor írok. :D

(zöld dobozban volt, ennyi maradt meg belőle :D)

2010. nov. 28. 16:35
 28/30 soma1492 ***** válasza:
100%
Sziasztok lányok! Elektroműszerész vagyok! A következőt teheted vedd le a fedelet ahol az elemeket bele lehet rakni. Azután nézd meg a kis lemezeket amik az elemhez érnek érdemes megpróbálni megtisztítani ha hozzáférsz. A csiszoló papír jó ötlet dörzsöld meg vele ott ahol az elem hozzá ér. Ami belül van ahhoz nehéz hozzáférni, fogj egy csavarhúzót vagy egy ceruzát, tépjél egy csíkot a csiszoló vászonból és fogd rá a csavarhúzóra vagy a ceruza nem kihegyezett végére keresztül a hegyén úgy hogy a két oldalán hozzá tudjad szorítani, tartsd feszesen hogy ne ugorjon le a végéről. Akkor dugd bele az elem helyére és mozgasd oldalra vagy forgasd körbe. Aki az olajat írta az hülyeséget írt mert az olaj szigetel!!! Másik gond lehet hogy az érintkező lemez vagy a rugó nem érintkezik amikor az elem benne van a vibriben. Próbálj a rugón picit nyújtani és a lemezen egy kicsit kihajtani és úgy összerakni a vibrit. Használj mindig tartós elemet mert az nem folyik bele a vibribe, az nem lehet hogy az elem valamikor belefolyt és azért nem működik, akkor ilyen fehéres trutyi van az érintkezőkön ami sav és maró anyag ha kipiszkálod ne kend a szemedbe!? Ne használd víz alatt még ha vízálló akkor sem, hidd el a víz mindenhova befolyik. A kádban használj olyan fütyit amibe nincs elektromos alkatrész. És végül próbáld ki két vadiúj elemmel. Ha semmi sem segített akkor hajítsd el és vegyél másikat. Amúgy is a repülőgépeket is több egymástól független számítógép irányítja ha 1-2 bekrepál ne zuhanjon le a gép! Legyen otthon több vibrid meg tartalék elemeid akkor nem érhet meglepetés! Remélem tudtam segíteni! Kellemes örömszerzést!
2010. nov. 28. 19:43
 29/30 anonim ***** válasza:

J válasza

Elektroműszerésznek

Mi mást íhattam volna az olaj helyett vizet?

szerinted van pl WD-40 vagy bármi más kontakttisztító egy lány háztartásában. Gondolkodj mielött azt íród valamire hogy hülyeség.

2010. nov. 29. 22:06
 30/30 soma1492 ***** válasza:

Hali!

Bocs de tudod amikor az iskolában azt modta a tanárom hogy az olaj jó szigetelő akkor figyeltem és megjegyeztem. Lásd pl. transzformátor olaj. Na most ha csak étolaja van az nem azt jelenti hogy akkor öntse bele, ha van otthon disznóperzselője akkor olvassza meg hátha az segít. Sajnos tartom magam ahhoz amit mondtam még ha megharagszol akkor is! Az olaj nem jó és kész! Amúgy mindenki azt csinál amit akar.

2010. nov. 30. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!