Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig bírja egy vibrátor motorja?
Ilyen fajtáról lenne szó:
A képről biztos nem túl sok minden látszódik... De az elemtartó részét leszámítva, sehol sem lehet szétkapni. Ha meg oda bekukkantok, nincs se matrica, se csavar.
J válasza
Milyen elem való bele?
Van e rajta vmi szabályozó?
Milyért ilyen rövid?
Két db AA-s elemmel működik.
Nincs, csak tekergetni lehet az alját.
Szerintem pont jó.:-p
J válasza
próbáld meg megtisztítani az érintkegőket megvizygálni megtisztítani a kapcsoló elektromos érintkező felületeit csiszolópapittal ne tul durva (300-as) és kontakttisztítóval jó az étolaj is.
Menyi idős vagy?
Huh, hát nem tudom, hogy megpróbáljam e.. Lehet, hogy először megpróbálom visszavinni, ha meg kidobnak, majd unalmamban szétszedem.
21 vagyok.
J válasza
Én 28 vagyok.
Ez nem nagyon szétszedés amit mondtam mindenestre lehet célravezetöbb lenne visszavinni.
Ha van kedved beszélgetni írj priviben.
11:48 vagyok.
Passz, hogy milyen fajta, kínai az tuti, a dobozát rég kidobtam. Ha találok valami papírt róla, akkor írok. :D
(zöld dobozban volt, ennyi maradt meg belőle :D)
J válasza
Elektroműszerésznek
Mi mást íhattam volna az olaj helyett vizet?
szerinted van pl WD-40 vagy bármi más kontakttisztító egy lány háztartásában. Gondolkodj mielött azt íród valamire hogy hülyeség.
Hali!
Bocs de tudod amikor az iskolában azt modta a tanárom hogy az olaj jó szigetelő akkor figyeltem és megjegyeztem. Lásd pl. transzformátor olaj. Na most ha csak étolaja van az nem azt jelenti hogy akkor öntse bele, ha van otthon disznóperzselője akkor olvassza meg hátha az segít. Sajnos tartom magam ahhoz amit mondtam még ha megharagszol akkor is! Az olaj nem jó és kész! Amúgy mindenki azt csinál amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!