Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig bírja egy vibrátor motorja?
J válasza
Biztos szét lehet szedni valoszinüleg a kapcsolónál v. ahol az elemet cseréled van csavar vagy ki lehet pattintani, találsz benne egy motort a tengelyén egy excenterrel (hogy rezegjen) néhány vezetéket fordszám szabályozót stb.. de a neten fentvan szétszedés felépítés ha barkácsolni akarsz:). Az más kérdés hogy ilyenkor valszeg bukod a garanciát.
Szerintem a boltban nem allnak neki szerelni megnézik jó e? nem! adnak egy újat jót mosolyognak hogy lehasználtd a vibrid, aláírod a papirt és kész.
Engem nem sokkolna egy vibrátor látványa...Még friss kapcsolatban sem...Sőőőőt!!!
Bírom a bevállalós lányokat...Szerintem feldobnád a kapcsolatot vele még a legelején...
Csak sajna - utólag belegondolva - elég lepukkant boltban vettem. Pl. mindenből az az egy db volt, ami ki volt rakva. Mondjuk a számlája meg egyebek megvannak, de nem tudom mit szólnának.. Lehet, hogy egy nagyobb szex shop-ban tényleg hozzám vágnának egy másikat és le lenne rendezve.:-p
Fú, (11:48-as) neked milyen fajta van, ami 5 éve bírja a gyűrődést?:-)
J, néztem amit mondtál, de azon kívül, hogy le tudom csavarni a végét, hogy az elemet beletegyem, onnan nem is lehet tovább bontani.:-/ Sehol egy csavar.. teljesen körbe van ragasztva a motor.
Helmet, köszönöm a felajánlást:-), de szerintem a csapat sem tudná úgy szétszedni, hogy utána még valaha használni lehessen.:-p
Én egy hajítással félredobnám és elővenném az igazit...
Az ugyan nem rezgős...De mindig műxszik...Garantálom!!!
A csapatomba csak magas műszaki "potenciával" rendelkező, ápolt, sármos, jó testfelépítésű jelentkezőket veszek fel...
Fontos a felkészültség, és kitartás egy ilyen munkához. A jó vibrátor életet menthet. Ez nem "játék"...
J válasza
Volt bnőmmel jártunk ilye shopban, és láttam sokféle kialakításu vibrátor va. Nem tudom a tied milyen de hogy segíteni tudjak a javításában látnom kéne egy képet a belselyéről hátha összepattintva van vagy gyakran matrica alá teszik a csavarokat stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!