Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig bírja egy vibrátor motorja?
A vibrátor motorja, addig bírja, amíg el nem romlik...
Murphy: "Ami elromolhat, az el is romlik."
Vidd vissza, kérdezd meg, hogy ilyenkor mit lehet csinálni...
De én a boltos helyében úgyis azt mondanám, hogy nem kellett volna leégetni a motorját a két órás használat során...Elemet cseréltél benne?!
Persze, hogy cseréltem.:-)
Igazából már előtte is volt, hogy néha leállt, aztán újra magához tért.. most megy egyáltalán nem jó, hiába az elemcsere.
Hááát, nem tudom, szerintem elég kellemetlen egy használt vibrátort az asztalra csapni, hogy elromlott a motor, csináljon valamit. (Az meg nem volt feltüntetve, hogy két órát folyamatosan nem lehet használni, így szerintem ez nem jó érv.:-p)
Azt mondjuk sok helyen olvastam, hogy a vibrátorból előbb utóbb dildó lesz.. de azért nem hittem volna, hogy ennyi idő alatt.
J Válasza
Szia ahogy leírtad valószínüleg nem a motor a hibás csak valami vezeték szakadhatott le és nem érintkezik.
Ez jó alkalom arra hogy áthívd a kiszemelt fiut hogy meg kéne javítani egy műszaki cikket...
Ez jó!!!
Engem még soha nem hívott át lány, hogy javítsak meg neki egy műszaki cikket és előhúzott volna egy méretes műfalloszt!!!
De király!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na, de most elvinnék bevizsgálni, vagy szervizbe? Jó, hogy le van tisztítva, de azért elég bizarr..:-p
J, ez aranyos.:-) Bár a kiszemelt fiúm még túl friss, hogy sokkoljam egy vibrátorral.:-D
Kis mohó! Az igénybevétel intenzitásától függ, hogy meddig bírja... Normális használat mellett két év, de hát biztosan telhetetlen voltál, kis "falánk"..... :-)
Amúgy ma, a női egyenjogúság korában már minden nőnek vannak otthon szerszámai, és műszerei, pont azért, hogy ilyen műszaki problémák fennakadást ne okozzanak... :-)
Azért ennyire nem lehettem falánk, hogy a két évet két hónapra csökkentsem.:-P
De ezt a fajtát tényleg nem lehet szétszedni..:-/ Vízálló, az egész borítása jó rá van cuppantva. Csak a tekerőjének a kupakját lehetne lecsavarozni, de nem hiszem, hogy pont ott kéne bütykölni rajta valamit.:-p
Nekem lassan 5 éve megvan, működik, pedig elég sűrűn használom. :D Olcsó is volt.
Vissza viheted én is kaptam anno garanciát rá, bár már rég lejárt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!