Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vibrátor kinti használatáról várnám a véleményeket, és a tapasztalatokat. Ki mit tapasztalt vagy halott e téren?
Kaptam ajándékba egy "Bad Kitty - Rádiós vibrotojás - 10 fokozatú" vibrátort.Amit állítólag állandó használatra is jó. Jellemzői:Ezt a vezeték nélküli, rádióvezérlésű vibrotojást bármikor használhatja, akár az utcán sétálva is. Csak helyezze fel a könnyen síkosítható, bársonyos felszínű vibrotojást a hüvelybe vagy ánuszba és élvezze a 10 fokozatú vibráló/pulzáló kényeztetést! A hatótávolság kb. 10m. A tojás 6 cm hosszú, átmérője 3,5 cm. Szilárd, kiváló rezgésvezető anyagból bársonyos bevonattal.
Kicsúszni nem bír.Próbáltam már utcán,és számtalan helyen.Mindig izgalomban tudott tartani,és jó pár orgazmust is okozott.Mondjuk kicsit van hallható hangja.Csak a nedvesedésemmel nem tudok mit kezdeni,amikor nadrág van rajtam foltos lesz a puncimnál.A betét megoldás nem jó mert kényelmetlen nekem.Eddig a legbeváltabb a szoknya bugyi nélkül mert csak simán lefolyik a belsőcombomon a nedv és nem feltűnő.De a nadrághoz mit javasoltok a betéten kívül hogy ne legyek foltos ott lent?
Hát én inkább csak gratulálni szeretnék!
Kellemes orgazmusokat!
:D
"Ilyenkor azért sajnálom, hogy nem vagyok csaj :D:D"
Ánuszba is lehet helyezni :D
Valamint gratulálok, az anális örömökhöz is!
:D
"Ánuszba is lehet helyezni :D"
Jogos :D Ez sajnos valahogy nem jutott eszembe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!