Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják azt sokan, hogy a nemi erőszak a nők miatt történt?
Dik mivan már itten? Ennyi sok unatkozó pina látogatja ezt az oldalt? A nemi erőszakolókat kivégezném, de attól SOKSZOR a nő provokálja ki. Megérdemli, mert így öltözött, hisz olyan jó segge van meg formás mellei, a pasi meg genetikailag kísértve van rá, hogy megtegye.
A nők szeretik kihasználni a testük nyújtotta adottságokat.
Mi lenne, ha az ilyeneknek engedélyeznék a megerőszakolását?
Megmondom: befognák a pofájukat és engedelmes asszonyaink lennének.
válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 01-15 19:04
ha mesztelenül beleülnék egy pasi ölébe, akkor se lenne joga megerőszakolni...enyi
"ha mesztelenül beleülnék egy pasi ölébe, akkor se lenne joga megerőszakolni...enyi"
te nagyon hülye vagy meg ri banc is :Đ
"Az erőszakos közösülés akkor valósul meg, ha valakit erőszakkal vagy fenyegetéssel közösülésre kényszerítenek."
na a te elméleted szerint önként ülsz az elkövető ölébe akkor adod maga ugye nem kényszerített senki te provokáltad ki.. ilyen esetben az elkövető megerőszakolót lehet védeni hirtelen felindulással védeni mivel izgattad aztán nem vót semmi... aztán tévedéssel is belehet védeni az erőszakolót mivel ő azt hitte, hogy te ezt akarod és az ellenállásod is a játék része... + még közerkölcsöt is sértettél mivel csupaszon járkálsz... sztem és ez csak pár apró dolog volt amivel támadható vagy ezenkívül van még ezeregy...
és ha a a konzekvenciát levonjuk akkor nagyon nagy tévedésben vagy nehogy azt hidd hogy neked ostoba p_csának mindent lehet
"Dik mivan már itten? Ennyi sok unatkozó pina látogatja ezt az oldalt? A nemi erőszakolókat kivégezném, de attól SOKSZOR a nő provokálja ki. Megérdemli, mert így öltözött, hisz olyan jó segge van meg formás mellei, a pasi meg genetikailag kísértve van rá, hogy megtegye.
A nők szeretik kihasználni a testük nyújtotta adottságokat.
Mi lenne, ha az ilyeneknek engedélyeznék a megerőszakolását?
Megmondom: befognák a pofájukat és engedelmes asszonyaink lennének."
"Dikk mi lenne ha az összes cigányt kihajtanák indiába? Én kivégezném aki ilyet csinál de maguknak köszönhetik mert ordítoznak,köpködnek az utcán,lopnak ,csalnak,hazudnak,nem dolgoznak,gyengébbeket terrorizálnak túlerőben.
Megmondom mi lenne: Béke és nyugalom az országban!
Kb. ez a gondolatmeneted füstös!
Váó B-SSZÁTOK MEG.
Ennyi erővel beb-szhatnám a fejeteket egy téglával MERT A KOMMENTJEITEKKEL KIPROVOKÁLTÁTOK.
AKKOR NEM LENNE BŰN.
MIVEL KIPROVOKÁLTATOK AZZAL HOGY MONDTATOK VALAMIT.
JOGOM VAN RÁ HOGY ERŐSZAKOSAN VÁLASZOLJAK A KIJELENTÉSEITEKRE ÉS A VISELKEDÉSETEKRE.
BETÖRHETEM A FEJETEKET MERT AHHOZ VOLT KEDVEM ÉS MERT KIPROVOKÁLTÁTOK.
ÉS NEKTEK SEMMI JOGOTOK SINCS ELLENEM FELSZÓLALNI MERT A TI HIBÁTOK HOGY EZ TÖRTÉNT VELETEK.
NEM SZÁMÍT HOGY VÉDEKEZTETEK.
NEM SZÁMÍT HOGY NEM AKARTÁTOK HOGY BEVERJEM A FEJETEK.
FELDÜHÍTETTETEK ÉS EZÉRT MEGÉRDEMLITEK AMI TÖRTÉNT VELETEK.
A KUTYÁMAT FELRÚGHATOM HA KAJÁT KÉR A KEZEMBŐL.
A GYEREKEM IS AGYON VERHETEM HA HÜLYÉN VISELKEDIK.
ANYÁMAT IS FELPOFOZHATOM HA BELESZÓL VALAMIBE.
HISZ NYILVÁN AZ ÁLDOZAT A HIBÁS HA VALAKI MEGTÁMADJA ŐKET.
Te most vag egy feminista picsogó kur.va vagy,vagy egy tipikus potenciális erőszaktevő.Jó nagy barom vagy,hogy így értelmezed a dolgokat.Csak egy aberállt féreg vagy,kutyádat is felrugnád,anyádat is felpofoznád,az ilyet is meg kéne erőszakolni :D
A kur.vák szándékosan provokálják kinézetükkel a férfiakat,és röhögnek a képükbe.Persze ha nemi erőszak történik nekik áll feljebb.
#17 vagyok
VÁÓ EL SEM HISZEM HOGY NEM JUTOTT EL AZ AGYADIG A SZARKAZMUSOM TALÁN TÚL JÓ VAGYOK BENNE?
KÖSZI A SZÉP SZAVAKAT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!