Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám "edzeni" magam ilyen téren?
15 éves fiú vagyok. Még nem volt részem szex-ben, de mivel előre gondlkodó vagyok elkezdett gondolkodtatni ez a dolog. Tehát azt szeretném, hogy majd amikor oda kerülök, akkor minden (majdnem minden, amennyire a helyzet engedi) jól menjen. tehát hogyan tudnám a testem szexuális értelemben "edzeni"? Például: ne menjek el korán, milyen helyeken izgassam, ahol jó neki, hogyan érhetem el nálla a minnél jobb orgazmust stb.
Normális kérdéseket várnék. Köszönöm :D
Bocs elírtam...:)
Hatfelé figyelek, és véletlenül mást írtam. =)
Természetesen mindkét fél szempontjából várnáma válaszokat...nem tartom magam akkor parasztnak hogy cska azért szexeljek hogy nekem jó legyen. :)
Itt a másik félen van a hangsúly
Semmi gond, én is elszoktam írni:)
Ahhoz, hogy jobban élvezzétek a sexet kívánnotok, akarnotok kell egymást!
Te úgy tudod edzeni magad, hogy visszatartod az orgazmust ameddig csak lehet! A lélegzeted is visszatarthatod sokáig, de itt vigyázni kell, hogy ne szenvedj agykárosodást az oxigén hiány miatt!
Ha a nőnek szeretnéd, hogy jó legyen, akkor nagyon fontos, hogy bízzon benned! Kipróbálhattok különböző pózokat, trükköket, a net teli van velük, keress rá! A legfontosabb, hogy izgasd fel a nőt a sex előtt, előjáktékkal! Aztán mindegy, már nem csak rajtad fog múlni, hogy élvezi vagy sem... Minden nő mást szeret, te majd ezt tudni fogod, hogy a barátnőd mit! De ha simogatod, nyalogatod, szenvedélyesen csókolod a testét, az szerintem jó! Van akit azzal is fel tudsz izgatni, ha előtte elviszed romantikus vacsorára stb... Ha meg már benne vagytok ne feledkezz el a lány csiklójáról sem!
Nincs mit:)
Még annyit így röviden, hogy soha ne legyél durva, főleg a lány melleivel, csak ha kívánja! Azt kényeztetni kell:)
Védekezni soha ne felejts el és nyugodtan lehetsz nyitott a pároddal, hiszen ha nem tudtok egymásról semmit, úgy csak baj lesz! Ha szűz, az első sex lehet fájni fog neki vagy nem úgy fog sikerülni, ahogy szeretnéd, de akkor se keseredj el! Ez természetes.
Erre nem tudsz egyedül edzeni.Ez olyan,mint aki videó felvételekről akar megtanulni bunyózni.Nagyon szépen kigyakorolja,de a gyakorlatban úgy sem működik.
Amikor először leszel nővel a légzésed sem tudod majd szabályozni,nemhogy eljátszd a tapasztalt szeretőt.De nem is kell eljátszani.
Ehhez a sporthoz valóságos nő kell akin majd kigyakorolhatod a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!