Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Eljutottam egy pontra, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljutottam egy pontra, amikor úgy érzem, a konfliktusokat csak ököllel lehet megoldani, vagy fegyverrel - nőkkel szemben is!?

Figyelt kérdés

eljutottam, tehát. nincs türelmem már, hogy beszélgessek, bárkivel, magyarázzak, kifejtsek, vagy felvilágosítsak, mert nem látom célját. nem látom annak sem célját, hogy udvaroljak, nyomuljak egy csajra, mert elárulnak, hátbadöfnek, félrekhúrnak.

az emberekkel való beszélgetés szintén ilyen, egyszerűen nincs kedvem vitázni (hiába az én érveim lennének a meggyőzőek, a végén úgyis valami gerinctelen húzással, ordibálással, vagy olcsó sz*rsággal, nekik lenne igazuk, mások szemében).

belefáradtam marhára az emberekkel való kommunikációba, a mocsadék szerepjátszásba, a finomkodásba, a tűrésbe és irritáló, nagyképű pitsák/fhaszejek viselkedésébe.

minden szabályba, egyéni jogokba, emberi jogokba és egyáltalán, a normákba, elvárásokba.

egyszerűen ott tartok (nem vagyok apró, sportoltam régebben elég sokat, szóval atletikus alkat vagyok alapjáraton is), hogy akár nő legyen, akár férfi, ha valaki bedumál nekem, behúzok neki egyet ököllel, és még meg is taposom.

hogy miért ide írom ezt a kérdést? mert nőkkel is így akarok bánni. nem érdekel, mennyire fáj nekik, hiszen, akárhogy is nézzük, a nők a férfiaknak sokkal, de sokkal több és mélyebb fájdalmat okoznak, mint fordítva. egyszerűen jogtalan előnyük van (ők a gyengék, az elesettek, a "védendő" istennők), túlságosan védve vannak, nem szabad ütni őket, ha rosszat mondasz róluk, te vagy a primitív, bunkó, mert férfi nem sérteget nőket, stb...

belefáradtam. úgy érzem, ütnöm kell nőt, férfit egyaránt, kortól függetlenül. aláznom, ott, ahol érem, és azt, aki megérdemli, egyszerűen azért, mert megérdemlik, és ki, ha nem én, tegyem ezt.

gyűlölöm már, hogy annyi mindent megtehetnek emberek, következmény nélkül, főleg csajok. igazából nem tartok én semmitől, sőt, sz*rok rá, hogy lesz-e következménye.

a kérdés az: felmerül másban ilyen kérdés, ötlet? szerintetek jogos az eszmefuttatásom? ésszerű?

http://www.youtube.com/watch?v=RFO4rr5wKhE ez a zene hozta meg az ihletet, vagy ez bővítette tovább a kezdeti gondolataimat...

2010. nov. 15. 19:52
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
és ha a nő manipulál akkor mi van?! ha elvered tudod mit fog tenni az ilyen nő, olyan lesz mint te gyűlni fog benne általad a düh és ezt többszörösen veri vissza a férfiakra kártékonykodással, tudod valakit csak a saját fegyverével tudod legyőzni, ha te is fondorlatos leszel az számára sokkal megalázóbb hisz a saját fegyverével győzöd majd le.Ezért van az hogy téged jobban zavar ha szóval aláznak meg mintha csak elvertek volna.Én legalábbis mint nő így lennék vele.
2010. nov. 15. 21:13
 22/35 A kérdező kommentje:
de, ha mondjuk hazugsággal manipulál, tehát nem csak túloz és színészkedik, hanem konkrétan hazudozik, kártékonyan, akkor azt én viszont nem fogom megtenni - nem fogok azért hazug lenni, hogy minél jobban fájjon neki.
2010. nov. 15. 21:18
 23/35 anonim ***** válasza:

20:27-es vok. Olyan 16-18-nak tippellek. Eléggé szélsőséges nézetet képviselsz, de egyre jobban megértem. Nekem is voltak régebb hasonló nézeteim. Nem fajult tetlegességgé, de hasonlóan éreztem mint te. Am elég intelligensnek tűnsz. Sztem lehet nagyon rossz lányokkal találkoztál eddig. Persze én is. De azért vannak normálisak is. Ritka, de vannak.

Sztem inkább vigyázz magadra. Nem ér annyit ez az egész. Csak magadnak árthatsz vele. Meg a legtöbb férfi betegesen védi a nőket, még akkor is, amikor nincs igazuk és nem is nő már, csak egy darab hús, de mégis védik, mert ők meg csak egy vibrátor szerepét töltik be. Nagyon lesüllyedt az emberiség sztem.

2010. nov. 15. 21:21
 24/35 anonim ***** válasza:
Előző vok. Hallod, jó lenne veled sörözni és beszélgetni. :D
2010. nov. 15. 21:22
 25/35 anonim ***** válasza:
jó de nincs értelme olyasmit tenni viszont aminek nincs eredménye, akkor inkább idegesítő tettekkel készítsd ki ha már nem akarsz hazudni,Amit nem szeret egy férfiban azt játszd el:Dkülönben nem kell a dolgokat ilyen komolyan venni, semmi értelme, olyan dolgokon kell agyalni mint meló csekk befizetés stb.
2010. nov. 15. 21:23
 26/35 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, én nő vagyok és tudod mit.. egyetértek veled.Mert én is undorítónak találom amit nagyon sok ember a mai világban művel.Kortól, nemtől függetlenül. Mert itt nem csak a nőkről/lányokról van szó, hanem ugyan úgy a férfiakról is. Magyarán az emberekről.

Úgy, hogy 3x meg kell az embernek gondolni kiben bízhat meg. Mert az támad hátba, aláz meg legelőször akire nem is gondolnál. Na ennyi:S

2010. nov. 15. 21:23
 27/35 anonim ***** válasza:
na kiderült, hogy mindenki antiszociális :D :D de jogos
2010. nov. 15. 21:37
 28/35 anonim ***** válasza:
én nagy részben egyetértek veled. elkorcsosult ez a mai világ, a kis k*csög emok meg plázabiccsek kora, el sem tudom mondani, mennyire gyűlölöm ezt az egészet, egyszerűen szánalmas, pláne ha még a pofájuk is nagy.. én a nőket nem bántom, csak ha nagyon r*hadék, de akkor nem kicsit. végülis ők sírnak mindenhol az egyenjogúságért, hát én egyenjogú vagyok, tessék! :)
2010. nov. 15. 21:39
 29/35 anonim válasza:

"egyszerűen ott tartok hogy akár nő legyen, akár férfi, ha valaki bedumál nekem, behúzok neki egyet ököllel, és még meg is taposom."

Tudod, a férfiak közti komolyabb nézeteltérések elintézésére van egy bizonyos etikett.

Ez nem baj, mert valamikor egyszer harcosok voltunk, vagy mi a szösz.

De,

ha a jelenlétemben igazából megütnél egy nőt, akkor hát tudod azt hiszem nem egy klasszikus fehérkesztyűs párbajra hívás következne...

Ne részletezzük.

(Én sem vagyok puding.)

És közvetlenül utána igyekeznék kezelésbe venni azokat a csávókat is, akik esetleg tétlenül nézték a dolgot.

Ennyit erről.

Sajnos a stílusodból azt következtetem, hogy valamennyire talán komolyan gondolod.

Ne gondold, mert megjárhatod. Nem tudhatod, vajon a nézők között nincs e olyan, aki hozzám hasonlóan visszamaradt ide a csúnya sötét középkorból.

Javulj meg.

2010. nov. 15. 23:18
 30/35 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, hogy miért van ez a "védjük meg a nőket" dolog?

Kedves utolsó hozzászóló! Te ez alapján döntenéd el, hogy megvédsz-e valakit, hogy nő-e vagy nem? Ha egy gyengébb férfit betámad egy erősebb, akkor te tétlenül végignéznéd, csak azért mert nem nő? És ha meg egy nőt bántanak, vagy beszólnak neki akkor egyből ugrasz? DE MÉGIS MIÉRT? Ezt soha nem értettem és nem is fogom.

Nem tartom helyesnek, hogy megüssek egy nőt, de ha pl ő kezdeményez bunyót, akkor mégis mért ne?

Persze van ez a dolog, amikor a kapcsolati feszültségeket a férfiak erőszakkal vezetik le. Ezt én is elítélem, mert ilyenkor a ffi csak amiatt teszi, amit tesz, mert tudja, hogy a nő nála gyengébb és nem tud védekezni sem. Igen, ez aljas gané dolog és ilyenkor segíteni kell.

De ha pl egy nő fogja magát és odajön hozzám és elkezdene rugdosni vagy ütlegelni csak úgy és én izomból lefejelném? Azzal mi lenne a baj? Akkor sztem teljes mértékben megérdemelné.

2010. nov. 15. 23:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!