Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Eljutottam egy pontra, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljutottam egy pontra, amikor úgy érzem, a konfliktusokat csak ököllel lehet megoldani, vagy fegyverrel - nőkkel szemben is!?

Figyelt kérdés

eljutottam, tehát. nincs türelmem már, hogy beszélgessek, bárkivel, magyarázzak, kifejtsek, vagy felvilágosítsak, mert nem látom célját. nem látom annak sem célját, hogy udvaroljak, nyomuljak egy csajra, mert elárulnak, hátbadöfnek, félrekhúrnak.

az emberekkel való beszélgetés szintén ilyen, egyszerűen nincs kedvem vitázni (hiába az én érveim lennének a meggyőzőek, a végén úgyis valami gerinctelen húzással, ordibálással, vagy olcsó sz*rsággal, nekik lenne igazuk, mások szemében).

belefáradtam marhára az emberekkel való kommunikációba, a mocsadék szerepjátszásba, a finomkodásba, a tűrésbe és irritáló, nagyképű pitsák/fhaszejek viselkedésébe.

minden szabályba, egyéni jogokba, emberi jogokba és egyáltalán, a normákba, elvárásokba.

egyszerűen ott tartok (nem vagyok apró, sportoltam régebben elég sokat, szóval atletikus alkat vagyok alapjáraton is), hogy akár nő legyen, akár férfi, ha valaki bedumál nekem, behúzok neki egyet ököllel, és még meg is taposom.

hogy miért ide írom ezt a kérdést? mert nőkkel is így akarok bánni. nem érdekel, mennyire fáj nekik, hiszen, akárhogy is nézzük, a nők a férfiaknak sokkal, de sokkal több és mélyebb fájdalmat okoznak, mint fordítva. egyszerűen jogtalan előnyük van (ők a gyengék, az elesettek, a "védendő" istennők), túlságosan védve vannak, nem szabad ütni őket, ha rosszat mondasz róluk, te vagy a primitív, bunkó, mert férfi nem sérteget nőket, stb...

belefáradtam. úgy érzem, ütnöm kell nőt, férfit egyaránt, kortól függetlenül. aláznom, ott, ahol érem, és azt, aki megérdemli, egyszerűen azért, mert megérdemlik, és ki, ha nem én, tegyem ezt.

gyűlölöm már, hogy annyi mindent megtehetnek emberek, következmény nélkül, főleg csajok. igazából nem tartok én semmitől, sőt, sz*rok rá, hogy lesz-e következménye.

a kérdés az: felmerül másban ilyen kérdés, ötlet? szerintetek jogos az eszmefuttatásom? ésszerű?

http://www.youtube.com/watch?v=RFO4rr5wKhE ez a zene hozta meg az ihletet, vagy ez bővítette tovább a kezdeti gondolataimat...

2010. nov. 15. 19:52
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

apja már bepróbálkozott, futva menekült el a lakásomtól, iszonyatosan felhúzott.

falling down??? isteni film!!! ismerem. :)

2010. nov. 15. 20:27
 12/35 anonim ***** válasza:

Hát nem tom. Valamennyire átérzem a helyzeted. Igazad van abban, hogy túlságosan elnézőek az emberek a nőkkel szemben. Én azért szoktam oltogatni őket rendesen. Bántani nem hiszem, hogy kéne. Sőt így senkit nem kéne bántani igazából. A nőkkel szembeni erőszakkal az van, hogy egy olyannal szemben alkalmazod, aki gyengébb nálad és ezért védtelen. De persze, ha egy férfival szemben alkalmazol erőszakot, akkor is tulajdonképpen egy nálad gyengébbel állhatsz szemben, mert ez dönti el a kimenetelét. Szal igazából bántalmazni vkit az ugyanaz és nemtől függetlenül hiba sztem és nem kéne.

Hány éves vagy? Érdekes az írásod. Sztem egy kicsit pihent agyad van, hogy ilyeneket sopánkodj.

Engem is sok minden zavar az emberekben, de egyszerűen nem érdekel már. Lesz@rom a nagyképű píícsákat és f@szfejeket. Értéktelen emberek, akik nagyon hamar le fognak zuhanni társadalmilag. Hidd el, láttam már, hogy a középsulis nagyarc osztársaim, hogy végezték érettségi után. Nem éri meg a fáradtságot, hogy foglalkozz velük. Jelentéktelenek...

2010. nov. 15. 20:27
 13/35 anonim ***** válasza:
nem az nyer aki üt, persze a másik a földre zuhan meg minden de akkor is a lobbanékonyabb fél a szánalmasabb, meg aztán az emberek nem véletlenül alkottak olyan szabályokat ami szerint nem verjük szét a másikat csak úgy mert akkor milyen lenne a világ, pl véletlenül neked megy valaki és már le is ütöd?hülyeség inkább számolok tízig és még ha úgy is tűnik én vesztettem, én máshogy fogom ezt érezni mert legalább nem leszek egy bunkó idióta, ami nem jelenti hogy te is az vagy mindössze tele van a tököd és nincs annyi eszed hogy más módot találj a dühöd levezetésére"okos enged szamár szenved"
2010. nov. 15. 20:31
 14/35 anonim ***** válasza:
Én mondjuk lány vagyok de van benne valami. Páran igencsak megérdemelnének egy két pofont.
2010. nov. 15. 20:32
 15/35 anonim ***** válasza:

1."és ki, ha nem én, tegyem ezt."-Mer' ki a pihe vagy te?Vagy csak kedved támadt istent játszani?

2."szerintetek jogos az eszmefuttatásom? ésszerű? "-Marhára nem,ahogy te mondanád,egyáltalán nem "normaszerű".

3.Keress fel egy pszichiátert.Rossz belegondolni is,hogy esetleg te,vagy hozzád hasonló egyének rohangálnak az ember körül.

2010. nov. 15. 20:33
 16/35 anonim ***** válasza:
Persze itt nem arra céloztam, hogy üssed míg vér nem folyik..
 17/35 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha a téged ért sérelmekért nem határoznád el ennyire tudatosan, hogy ezentúl ütöd vered a nőket, férfiakat egyaránt? Ha valaki hülye, azzal nem kell foglalkozni, ha valaki nem kapható a vitára, mert beszűkült, akkor azt hagyni kell a francba. Amíg ilyen gondolataid vannak, és szánt szándékkal akarsz embereket agyonverni, addig te sem leszel ám különb egy gerinctelen "fhaszfejnél". Nem bántásból mondom, de keress egy orvost magadnak, mert emögött komoly lelki sérülések állnak. Még mielőtt komolyan kárt tennél valakiben.
 18/35 A kérdező kommentje:

én is szoktam oltogatni őket, szó, ami szó, elég keményen - ekkor jön a sírás, haverok mobilizálása, hiszti, és még én vagyok a "szörnyeteg". na igen ám, lehet, hogy fizikálisan gyengébb, de a nőknek a szerepjátszás/érzelmi zsarolás/haverok/rokonok/maga a "nőiesség" a fegyvere. ha túlerőben van, fegyver tekintetében, és ezt nem tudom kijátszani, egész egyszerűen, mert nekem nem kenyerem az ilyen, akkor muszáj valahogy visszavágnom - és ha már csak ez van, akkor ezzel lehet.

mennyinek tippelsz? jelentéktelenek, meglehet, de mindeközben irritálóak és kártékonyak. amíg magukban ilyenek, hát üsse kő, de amint már kártékonyan/károkozóan viselkednek, valahogy le kell őket állítani.

2010. nov. 15. 20:41
 19/35 A kérdező kommentje:

igen ám, de amikor az ember tűrőképességét meg úgy-ahogy a becsületét/életét megkeserítik, olyan szinten, hogy egész nap csak a düh marcangolja, akkor egyszer kimondja, hogy elég.

nem vagyok isten, csak egy ember, aki néhány túl nagy arcot megflexelne.

találkoznánk az utcán, nem rontanék neked, vagy bárkinek. de van egy irritáltsági határ, amin túl már nem igazán tartom embernek azokat a marhákat.

2010. nov. 15. 20:45
 20/35 A kérdező kommentje:
hát ezzel konkrétan az a gond, hogy mondjuk, tegyük fel, barátnőd apja/anyja egy mocsadék, akkor csak nem törheted be a fejét, muszáj, ha máshogy nem, vitával megoldani a dolgokat, mert nem rabolhatod el a lányát. vagy például a legjobb barátnője ilyen. nem lehet szimplán letojni, mert akarva-akaratlanuk ütközés lesz.
2010. nov. 15. 20:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!