Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasinak van egy másik szerelme, szenvedélye rajtam kívül, hogy oldjam meg az ebből eredő konfliktusokat?
szar dolog, ha egy focicsapatba szerelmes. nem minden szombaton van meccs vannak hétköznapi és vasárnapi mérkőzések is. szerintem szeretője van!
hagyd el sosem leszel nála első!
Ne legyél már óvodás!
Mindenkinek szüksége van egy kis saját szabadidőre.
Neked nincs semmi, amivel szívesen foglalkozol?
Én pl. alig várom, hogy EGYEDÜL megnézhessek végre pár filmet ... :-)
meccsek nem vasárnap szoktak lenni? namindegy...szerintem az nem baj, ha tud valamiért lelkesedni. az én férjem meg vadászik, ráadásul ez rám is sok feladatot ró (gyakran van vendégség), de sosem éreztem ezt gondnak.
ne akard kisajátítani, nem vezet jóra! inkáb keress magadnak Te is valami értelmes elfoglaltságot.
Szia!
Miért zavar, hogy van hobbija?
Párom airsoftozik, van, hogy többnapos játékokra megy a csapattal. Nekem is kell egy kis kikapcs.:)
A legtöbb ember, aki azt írta, hogy "miért baj az hogy van hobbija?" valószínűleg még nem volt ilyen helyzetben. Engem se az zavart, hogy van amit szeret, hanem hogy egy normális közös programot nem lehet megszervezni. Hétköznap másik városban tanulok egyetemen. A hétvége így nézett ki: péntek este kocsma a haverokkal, szombat este :(ha idegenben játszanak, tv-n meccsnézés, ha helyben, akkor kimentek meccsre, én meg nézhettem tv-t az anyjával), vasárnap délután ő játszott meccset. Na most ha ez menne minden hétvégén, ti mit szólnátok?
De a mostani sráccal akivel össze készülök jönni, ő meg a motorjába szerelmes, és tartok kicsit tőle, hogy mi lesz ebből... de talán az nem olyan durva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!