Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy külsőleg nagyon előnyös nő kinéz magának valakit és elkezdeni mindent bevetve ostromolni, van esély arra hogy mégsem lesz semmi a dologból?
Ugye azt hogy ki miért és kibe szeret bele halálosan azt nem tudjuk megmondani.
De ha egy nagyon jó külsejű nő beleszeret valakibe és ő maga kezd el menni a férfi után és akár azt is elmondja neki, hogy semmi nem érdekli, csak hogy legyen köztük valami(bármi), ha ebből szerelem nem is lesz a férfi részéről, előfordulhat, hogy a nő feleslegesen alázkodott meg kvázi és a férfit abszolút nem fogja érdekelni?
Vagy van olyan tuti viselkedési módszer, amitől minden pasi beleszeret egy alapból szép arcú/testű/hajú nőbe? Férfiakat kérdezem.

Hagyni kell a férfit vadászni, ez az odamegyek és sült malacként citrommal a számban feltálalom magam nem igazán szokott működni. Kacérkodni kell, visszafogott jeleket küldeni, elérhetetlennek tűnni de mégis bátorítani őket időnként, egy nő esetében ennek kevesen tudnak ellenállni.
Mondom ezt úgy, hogy én magam is szép nő vagyok, de ilyet mint fent soha az életemben nem csináltam, akkor sem ha megtehettem volna.

Érdekes, mert a legtöbb férfi azt mondja hogy nagyon örül annak, ha végre a nő kezdeményez.
Mivel nincs közvetlen ismeretség, csak egy távolabbi baráti szál, így csak a nő tud kezdeményezni...

Óriási különbség van aközött hogy egy nő kezdeményez és aközött “mindent bevetve ostromolja a férfit”. Előbbinek vélhetően van aki örül, utóbbi meg inkább szánalmas.
Kezdeményezhetsz, a méltóságodat megtartva, egy egyértelmű jelzéssel mint pl egy mosollyal, egy egyszerű köszönéssel, vagy szimplán azzal, hogy megkérdezed mi a helyzet vele.
A mindent beleadva ostromol az szerintem a többség számára inkább ijesztő, mániákus hatást kelt, és vagy semmit vagy maximum az ingyen puncit látják az ilyen nőben.
Ideális esetben a férfi lép, a nő pedig dönt. Nem érdemes őket kiherélni azzal, hogy felcseréled a szerepeket. Ennek maximum akkor lehet pozitív kimenetele, ha egy, a végletekig alárendelődő palit néztél ki magadnak, aki egyébként boldog ha kvázi becsicskítják ezzel és nem neki kell bármiféle határozottságot megvillantani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!