Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nős létedre beleszeretsz másba, miben különbözik a feleségedtől? Külsőleg és belsőleg?
Nem a külső megjelenésen volt a hangsúly. A dolog ott kezdődött, hogy "otthon" már kihűlt minden, érzelmileg, szenvedélyben, szexuálisan mindenhogy. Csak a megszokás a "kötelező körök" tartották egyben.
Ahogy mondani szokták: üres pohárba lehet vizet önteni! A szív pohara meg olyan, hogy folyton szomjazik.
Nőként tettem fel a kérdést, azért a férfiakhoz mert egyrészt nőket ismerem, másrészt van egy nős ember aki felreértelmezhrtetlen jeleket küld, viszont a feleségére még csak véletlenül sem hasonlítok.
És sajnos ennek kapcsán tudatosult bennem, hogy én is így vagyok ezzel, tini korom óta van egy (kulso-belső) ideálom, a férjem viszont nem nagyon hasonlít erre,sőt. De akkor úgy éreztem ez semmit sem számít.
Viszont sajnos gyarló énem időnként el-elcsábul ha ideális pasi közelébe kerülök huzamosabb ideig (pl munkahelyen buszon rendszeresen találkozunk) Persze csak gondolati szinten. Sz@r ügy.
#5 a nős kollégád azért tesz úgymond félreérthetetlen jeleket, mert félre akar kúrni. Nem azért mert hasonlítasz/nem hasonlítasz a feleségére.
A saját választásod... hát ja, azért merül fel a gondolat, mert hiányoznak a kapcsolatodból az igazi mély érzelmi kötelék megalapozásához szükséges feltételek. Így szinte sajnos törvényszerű, hogy ellaposodik.
Tudod ama pohár... félig üres maradt, ezért engedsz (még csak fejben) a csábításnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!