Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, őszintén, volt már olyan hogy egy férfi nem jött be/fogott meg (külsőleg) elsőre de vagy a dumája vagy a viselkedése miatt mégis megváltozott a véleményetek?
Figyelt kérdés
dec. 22. 23:16
1/18 anonim válasza:
Én már tapasztaltam ilyet. Nem adtam fel, és megváltozott a valóság. 32/F
2/18 anonim válasza:
Volt már ilyen, igen. Rengeteget sob egy férfin a megnyerő személyiség. Szerintem sok pasi azért nem hiszi ezt el, mert fordítva nem igaz, a ferfiaknak sokkal magasabbak a nőkkel szembe támasztott elvárásai, ami a külsőt illeti, őket nem szokta meghatni az, ha egy lánynak jó a személyisége, ha azzal egy előnytelen külső párosul. A nőknél nem a külső lényeg.
3/18 anonim válasza:
Igen. 10/10-es teste volt ,de titkoltam . Az erdeklodesi kore altala kedvelt dolgok kisertetiesen hasonloak, stb stb es is egyezik.
4/18 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat.
Akinél ez megtörtént és lett párkapcsolat belőle az mennyire volt tartós? És nem volt soha bennetek ott a "szálka", hogy külsőleg mégsem az esetetek és mégiscsak jobb lenne olyannal aki mégiscsak az?
dec. 22. 23:36
5/18 anonim válasza:
Nekem soha nem jött még be senki elsőre.
6/18 anonim válasza:
Bármennyire is klisé, de ha valakinek annyira megfog a személyisége, akkor én simán bele tudok szeretni, attól függetlenül, hogy mondjuk simán a külseje nem vonzana alapból (mondjuk ha csak képről látnám).
Viszont a külsőt igenis megszépítheti a belső, akárki akármit mond.
7/18 anonim válasza:
Nekem olyan is volt hogy megtetszett egy csúnya lány, mert jó volt beszélgetni vele.
8/18 anonim válasza:
Nem. Csak nagyon kis apro etrendvaltas kene esetemben es teljesen az esetem kulsore es belsore. Ra nem sajnalnek egy eletet raszanni.
10/18 anonim válasza:
Én nem leszek álszent, a válaszom nem. Ha valaki bejön ránézésre, de emberileg nem, abból nem lesz semmi. Fordítva is igaz, ha valaki jófej, de egyáltalán nem tudok vonzódni hozzá, akkor abból maximum barátság lesz. Valaminek meg kell fognia benne, és ez pár perc alatt vagy kialakul, vagy nem. Minden exem eléggé más karakter, mindenkiben más tetszett meg, de az azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!