Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ha a férfi nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha a férfi nincs oda a nőért, akkor megváltozhat a véleménye?

Figyelt kérdés

És most nem az érdekel, hogy a férfi kezdeményezzen, meg stb. Szerintem ez a mai világban már mindegy.

Veletek volt már ilyesmi?

Nem voltatok a kiszemeltnek túl szimpatikus. Aztán jobban megismert, vagy valami történt, és megváltozott minden? :)

2019. júl. 2. 22:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem ez nem változik. Ha az első benyomás szar volt, akkor annyi. Max ha nagyon tepersz, úgy van vele hogy akkor kicsit kihasznál addig is, amég nincs más. De ha elsőre nem nyűgözted le, hogy azt érezze úristen ez a nő kell nekem, akkor már mindegy. Szerintem.
2019. júl. 2. 22:59
 2/16 A kérdező kommentje:

Velem már volt olyan, hogy először ki nem állhattam, túl sok volt belőle, aztán egyszer csak hiányozni kezdett, aztán össze is jöttünk :) Mondjuk ha egy nő nyomul ennyire, az már gáz :D

Nem tudom mit csináljak. Nagyon kell ez a pasi :((((((

2019. júl. 2. 23:02
 3/16 anonim ***** válasza:
Akkor tisztázzuk, hogy mi a cél. "Odáig lenni" valakiért olyan dolog ami az elejétől teljesen egyértelmű. Odáig lenni olyan emberért lehet aki már az első pillanatban lenyűgöz azzal amilyen és ordít róla, hogy lenyűgöző. Ahol ez egyáltalán nincs meg ott soha nem lesz odáig érted a másik. Persze, lehet, hogy jobb híján megteszed neki ha kicsit megismer, de azt el lehet felejteni, hogy ezer fokon fog égni ha megismer.
2019. júl. 2. 23:05
 4/16 A kérdező kommentje:
Igazából valamennyire kedvel, mert néha találkozunk, mint barátok és akkor átölel,megpuszil :) Mostanában megváltozott a viselkedése,szerintem rájött,hogy tetszik :(((
2019. júl. 2. 23:15
 5/16 Rockarc ***** válasza:
78%

Kevesen kepesek ra, hogy atertekeljek az elso benyomast, miutan megismertek. Ha intelligens es tudatos a "pasi", akkor lehet eselyed, maskulonben maradsz a skatulyaban.

Ja es azt meg hozzatennem, hogy jelentosen felre kellett, hogy ismerjen, tehat nagy kontraszt kene, hogy eszrevegye, hogy hibazott. Kevesen valljak ezt be maguknak.

43F

2019. júl. 2. 23:46
 6/16 anonim ***** válasza:
Nekem volt hogy elsőre nem jött be a csaj nem volt az esetem utána idővel megismertem és fülig szerelmes lettem belé csak már késő volt . Szoval még megeshet nálatok is bár nem vagyunk egyformák
2019. júl. 3. 00:19
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha megvaltozott a viselkedese es tavolodik, akkor ez szinte eselytelen. Ha valakinek nem kellesz, miert akarsz utana teperni? Ez nem abrandit ki, hogy ennyire nem akar? Fura.
2019. júl. 3. 10:34
 8/16 A kérdező kommentje:
Próbáltam őt elfelejteni, de minél jobban akarom, annál nehezebb. Arra gondoltam, hogy elmondom neki, bár tudom, hogy esélytelen ez az egész, de sok veszítenivalóm nincs :)
2019. júl. 3. 11:39
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak azért akarod így, mert elérhetetlen. Mennyi idősek vagytok?
2019. júl. 3. 12:01
 10/16 A kérdező kommentje:

Hát az lehet. Igazából eleinte nem is tetszett, pedig nagyon sok lehetőségem lett volna jobban megismerkedni vele. Aztán úgy éreztem, hogy egyre jobban tetszik, de nem éreztem, hogy szerelem lenne.

Hát ő 22, én meg kicsit idősebb :D

2019. júl. 3. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!