Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek, őszintén, volt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, őszintén, volt már olyan hogy egy férfi nem jött be/fogott meg (külsőleg) elsőre de vagy a dumája vagy a viselkedése miatt mégis megváltozott a véleményetek?

Figyelt kérdés
dec. 22. 23:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%
Az egyik haverommal folyton ez történik. Külsőre nem egy adonisz - sőt kifejezetten előnytelen női szemmel - viszont olyan dumája van, hogy 5 perc alatt bármelyik csajt kidumálja a bugyijából.
dec. 23. 03:14
 12/18 anonim ***** válasza:
58%

10

Ne jófejségre gondolj. Lehet valakinek olyan kisugárzása, személyisége, hogy bőven háttérbe szorítja a külsőt.

dec. 23. 03:16
 13/18 anonim ***** válasza:
25%
Én inkább a bőröm nyuznam le de soha nem lennék olyannal aki elsőre nem jön be
dec. 23. 04:12
 14/18 anonim válasza:
68%
nagyon jó csaj vagyok.nem nagyon vonzó pasinak tetszett már nagyon a személyisége.nedvesedtem is ha rá gondoltam.de sajnos nem próbálkozott nálam mert félt az elutasítástól így nem lett semmi köztünk.🥹🥹🥹
dec. 23. 06:48
 15/18 anonim ***** válasza:
69%
Nem. Csak olyan jöhet szóba nálam akit vonzónak tartok.
dec. 23. 08:18
 16/18 anonim ***** válasza:
75%

Volt, persze.

Egy random pasinak láttam a munkahelyemen, aztán annyira megtetszett az a kedves magabiztosság, humor és intelligencia, ami belőle sugárzott, hogy egészen beleestem.

Csak a saját részlegemről minimum 20 férfit tudok mondani, aki objektíve jobban néz ki nála, de nekem ő tetszett.

Viszont őszinte leszek, olyan nemigen történt, hogy valaki taszított, aztán valahogy mégis beleestem a személyisége miatt.

dec. 23. 08:20
 17/18 anonim válasza:
Miért kérdezed kérdező?
dec. 23. 12:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Olyan nem volt, ahol az illető elsőre taszított konkrétan külsőre. Olyan volt, hogy semleges voltam / nem váltott belőlem ki semmit, és kicsit belezúgtam, ahogy megismertem (nem lett belőle semmi, mert sztem ő nem akart tőlem semmit és amúgy is egyetemi tanárom volt, akkor sem mentem volna bele, ha akart volna). Egyszerűen olyan humora, intellektusa volt, hogy delejezett. Pedig amúgy objektíven nem volt médiaízlés alapján szép ember (alacsony, foghíjas, köpcös, nagyorrú, kopasz).
dec. 23. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!