Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan fog így bármi elkészüln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fog így bármi elkészülni,ha állandó jelleggel munkára hivatkozik,vagy elmegy csavarogni? Azt hiszi,majd én megcsinálok helyette mindent?

Figyelt kérdés
Családi házban lakunk faluban,nem túl nagy,de rengeteg lenne rajta a pofozásra váró dolog. A párom, minden egyes alkalommal a munkájára hivatkozik, hogy amiatt nem tud nekiállni rendbe rakni bármit . Hétvégén meg inkább elmegy kirándulgatni és egyáltalán nem fontos hogy az ingatlanon együtt dolgozzunk . Soha nem lát neki magától semminek , így egy idő után megunom a könyörgést és magam veszem kézbe a dolgokat. Ellenben, borzasztóan kiborít, ha belegondolok abba,hogy így képzeli majd el az otthonunkat 5-10 év múlva is, valamint szomorú sors fog várni rám , hogy amit ketten kellene megcsinálnunk egy párként az is rám fog majd hárulni ? Miért ennyire lusta? Nem érdekli a közös jövő, vagy ennyire félreismertem és ilyen igénytelen férfi lenne ? Nem azt mondom hogy a nap 24 óráját dolgozza végig de az , hogy soha nem szakít időt a közös otthonunkon való csiszolásban arra enged következtetni, hogy teljesen mások a prioritásaink .
ma 16:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az elég kevés indok. Eladni nem lehet?
ma 17:54
 12/17 anonim ***** válasza:

El kell adni aztán helló.

Nem hiszem el, hogy ez nem látszott rajta, hogy igénytelen meg trehány.

ma 17:56
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
5-ös nem működik! Mert én már a listámon mindent megcsináltam és ő pedig még el se kezdte az első feladatot. Akkor kezdődik hogy figyel csináld már meg. Erre a válasz ok mindjárt akkor elmegy szarni. Kb 30 perc szarás után amit végig telefonozott leül a tv elé és onnan az isten se könyörgi ki. Akkor kijön bevisz valamit enni. Hoppá még egy feladat mert az edényeket ki kéne vinni maga után amire megkérem őt. Erre a válasz ok ha vége van a programnak kiviszem. Ok. Elmegyek aludni, másnap reggel a nappaliban tornyosulnak amiből evett. Akkor már kiviszem mert úgyis délig alszik mondjuk ha hétvége van… És a listából még mindig nem csinált semmit. A lista kb 6 hónappal ezelőtt készült de lehet hogy 1 év már nem számolom. 2-es voltam.
ma 17:56
 14/17 A kérdező kommentje:
Ugyan ez a szitu nálunk is,pepitában utolsó. Ez is viszi a telefont is magával, aztán meg hiába mondok neki bármit a vége úgy is az,hogy "elfelejtettem" ne cseszegessél már..
ma 18:05
 15/17 anonim ***** válasza:
57%

Hát ne pocsogj. 1 te választottad, ez még oké is lenne mert mellé lehet lőni.

2 mindent megcsinálsz így is úgy is.

3 nem szar a helyzet ha nem válsz el. Egy ingatlan nem indok...akkor annyira nem rossz.

ma 18:08
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ezek olyan pasik, akik sosem éltek egyedül... gondolom olyanokkal vagytok, akik anyicitó egybő hozzátok vagy veletek költöztek...

Azért gondolom ezt, mert pontosan ilyen pasi voltam én is... és sosem értettem mit kell folyton nyaggatni... aztán elveszítettem életem suerelmét, egyedül maradtam... már 3.éve vagyok egyedül, és bizony mocsok nehéz volt, de rengeteget változtam...

Régen nem mosogattam el, ma amint bepiszkolok valamit egyből el is mosom...

Ki kellett találnom magamnak házirendet, hogy mosást,felmosást, takarítást, fürdő/wc takarítást, teregetést, ágyneműáthúzást, kutya pesztrálást stb stb mind m8nd el tudjam végezni,és bizony ezek megborították rendesen a kényelmes kis életemet... előtte nen is gondoltam rá, hogy ez mennyi munka...

Bárcsak ezen túl lettem volna mielőtt összeköltöztem volna exemmel és ne lettem volna olyan trehány míg vele voltam... de sajnos nem is tudtam, hogy trehány vagyok...

Szerintem a ti pasijaitok sem tudják, mert mindig is ki volt nyalva a seggük.

ma 18:50
 17/17 anonim ***** válasza:

Erről most egy nemrégi beszélgetés jut eszembe munkahelyemen...

Asztalos cég 99%ban csak pasik vagyunk összezárva, mibap egy 8-10fős társaságban beszélgettünk takarításról, ilyesmikről, egyszercsak feljött témába a pisilés... 4en egyetértettünk abban, hogy otthon pisilishez leülünk... többiek persze hülyének néztek minket, hogy dehát egy pasi allva hugyozik...

Nos mi 4en egyedül élünk, illetve az egyik csak élt egyedül sokáig... mi takarítottuk magunk után már csemperől a hugykövet... a többieknek meg fogalma sincs, hogy ilyen létezik, mert megcsinálja helyette anyuci, vagy az asszony...

ma 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!