Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kezdjek az állandó panaszk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek az állandó panaszkodásával?

Figyelt kérdés

Párom folyton panaszkodik hogy a saját kis dolgaival el van maradva. De be nem segít a házimunkába.

Pontosan látjuk egymás napjait, lenne rá ideje de nem így hogy munka után semmit nem csinál.

Próbáltam elmondani hogy kicsit máshogy ossza be a szabadidejét.

De nem teszi, újra és újra leül mellém és panaszkodik hogy ő úgy el van maradva..

nov. 9. 07:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Belefáradt a dolgokba. Ez ilyen. Ki kéne mozdítani ebből az állapotból. Csak hát hogyan..? Beszéljetek még errul. Neki se jó, ő is szenved.
nov. 9. 07:19
 2/4 anonim ***** válasza:
90%

Jóóó reggggeeeelt, bóóóótos gyereeeeeekkkk! Máris szombat van?

Összeillő pár vagytok. Pont olyan értetlen, mint te. Neked hányszor írtuk, hogy súlyos depressziós? Vagy szerinted miért kapott be pár marék gyógyszert? De nekem, neked akkor se esett le, hogy qurva nagy a baj vele (is).

Azért nem segít a házimunkába, mert pontosan látja a napjaid. Házimunka mellett neked még óráid maradnak gyakorizni, meg lógatni a farkad. Egyáltalán nem szakasz bele. Te lakásod, neki semmi köze hozzá, te takarítod, a te időd te osztod be. Neki így ezekhez semmi köze, nem is érdekli.

Te rá panaszkodsz, ő meg minden másra. Két rinyapina, kapcsolatfüggő rokkant. Megérdemlitek egymást!

nov. 9. 07:33
 3/4 anonim ***** válasza:
84%
Hagyd már békén a másikat vazzzee hétvége van!
nov. 9. 07:57
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Ki az a botos gyerek?😂😂már többször láttam ezt a megnevezést ,valamiről lemaradtam😂😂😂
nov. 9. 15:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!