Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Allandó veszekedések a kutyusom miatt, miert nem erti meg?
Van egy kis termetű kutyám(5 éves). Mindenhova viszem magammal. És hát a barátom nem igazán örül ennek. nem akarja hogy bevigyem náluk a lakásba, mintha valami lepras lenne szegény úgy csinal. Nem engedi hogy beüljön az uj autójába, mintha bármi kárt okozna.
a minap is összekaptunk: sétálunk hazafele a tescobol (vett egy kis asztalt azt hozta a kezében) ő én es a kutyusom. Mivel meleg volt mondta hogy menjünk át a másik oldalra Mentünk utána, de mérges voltam rá. Pár 100 méterre lett volna zebra de ő inkabb ott ment át, és mondtam neki legalább a kutyára legyen már tekintettel. Erre teljesen kiborult...hogy mégis miféle tekintettel kéne lennie. Elmagyaráztam neki: hogy szegényt összezavarjuk ezzel hogy nem zebrán megyünk át es nem akarom hogy megtanulja hogy nem csak a zebran mehet át. Ezen jól összekaptunk mert hogy szerinte mégis mi baja lett ettől annak a kutyának..ő csak egy kutya nem tudatos lény. Mondtam neki Remélem hogy legalább gyerekét majd arra fogja tanítani hogy a zebrán közlekedjen. Szeretem de...
Amiatt jobban aggódnék, hogy ebben a baromi melegben az aszfalt, amin a kicsi talpaval sétál, kb 60-70 fokos, konkrétan égési sérülései lehetnek.
Le sem álltam volna olyan pasival, aki húzza a száját a macskaimra (két cicám van), mert biztos, hogy senki kedvéért nem valók meg tőlük. Már az elején is ilyen volt a srác, te meg figyelmen kívül hagytad. Remelem, a csavotol szabadulsz meg és nem a kutyatol.
Én imádom az állatokat, de egy ilyen veszekedés már nekem is mondva csinált!
A kutyának fogalma sincs mi az a zebra, utasításokat követ. Ha meg felveszed, akkor még azt sem kell, megy, amerre viszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!