Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megharagudnál ezért ?
Próbálom az időt úgy beosztani ahogy lehet,14kor végzek a munkahelyen 14.40 amire hazaérek. Setálni viszem a kutyát, főzök, mosok, takarítok,vásárolni járok így a kb 17.45-18 amire végzek.
Ma próbaképpen kipróbáltam a Tesco online bevásárlást,és a postai dolgokat is online intézem,a Tesconál a szállítás 1400 Ft volt néztem egy nagyot,de úgy voltam vele,ha ezzel egy kis szabadidőt sportolók hát miért is ne, kérem szépen 15:30ra mindennel kész lettem így,hogy nem kellett rohanjak a boltba.
16 órára ért haza a párom és elég mérges lett,hogy miért lett a bolt 15e Ft, próbáljuk meg kicsit tudatosabban olcsóbban vásárolni és kiakadt a 1400 Ft szállítási díjon is.
Az online bevásárlásnak megvan az az eszméletlen nagy előnye, hogy az ember nem vásárol össze mindent szrt, csak mert meglátta a polcon. Főleg, ha éhesen és fáradtan megy. ÉS így jó eséllyel elkölti azt az 1400 forintot, ami a szállítási díj.
Másrészt, az idő és pihenés elég fontos.
Harmadrészt, lehet havi egy nagybevásárlást tartani, akkor kifizetni az 1400 forintot egyszer, és utána, ha kell valami frissen, akkor csak azért elszaladni.
Köszönöm a válaszokat
Én se értettem miért akadt ki ennyire,kezdett picit lelkiismeret furdalásom lenni,de a válaszokat illetően nem kellene,hogy legyen
És igazán értékelhetné a párom a sok tennivalókat
Valszeg fentrol adhattad elő ezert irritálhatta az egész, csak ezt tudom elkepzelni.
Milyen ugyes vagyok vállbaveregetem magam, festhetem a kormom, mert kihozzák a kenyeret, nem en cipelem. Ugye milyen szuperdesign nő vagyok? Hajolj meg elottem kérlek.
Persze nem igy adtad elő DE lecsapódhatott igy is
Attól függ, hogy álltok anyagilag, és milyen gyakran rendelsz online. Ha heti kétszer, az plusz egy bevásárlás havonta.
Van, akinek meg se kottyan 10 ezer, más ennyit oszt be egy hétre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!