Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megharagudnál ezért ?
Próbálom az időt úgy beosztani ahogy lehet,14kor végzek a munkahelyen 14.40 amire hazaérek. Setálni viszem a kutyát, főzök, mosok, takarítok,vásárolni járok így a kb 17.45-18 amire végzek.
Ma próbaképpen kipróbáltam a Tesco online bevásárlást,és a postai dolgokat is online intézem,a Tesconál a szállítás 1400 Ft volt néztem egy nagyot,de úgy voltam vele,ha ezzel egy kis szabadidőt sportolók hát miért is ne, kérem szépen 15:30ra mindennel kész lettem így,hogy nem kellett rohanjak a boltba.
16 órára ért haza a párom és elég mérges lett,hogy miért lett a bolt 15e Ft, próbáljuk meg kicsit tudatosabban olcsóbban vásárolni és kiakadt a 1400 Ft szállítási díjon is.
A 15e Ft is sokalta,pedig tudja milyen árak vannak egy kígyouborka is 500ft ...
Szállításon is
Szerinte ezt simán 10e Ft kijött volna
"kezdett picit lelkiismeret furdalásom lenni,de a válaszokat illetően nem kellene,hogy legyen"
Ha a Gyakori népet kérdezed, előbb utóbb úgyis eljutnak a kommentek oda, hogy a szakítást javasolják.
Szóval azért a kommenteket érdemes szódával higítva fogyasztani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!