Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Neki akarom adni magam de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neki akarom adni magam de nem lehetunk egyutt. Vajon van ra esely hogy azt mondja, nem?

Figyelt kérdés

Nem lehetunk egyutt mert nem illik ossze az eletunk.

De nagyon szeretem, sosem szerettem még senkit, sosem ert hozzam senki. Ő eletem szerelme. Neki akarom adni magam, kell egy emlek amivel elhetek. Eleg fajdalom lesz az egesz eletemben, hogy nem lehettem vele, az mégrosszabb lenne ha hozza sem erhetnek. Ha neki adom magam ugy konnyebb lesz, tudom.

Mar nem beszelunk 2 hete mert nincs ertelme, nem lehetunk egyutt, es nem tudom hogyan mondjam el neki hogy neki akarom adni magam.

Ő azt gondolja, hogy sosem fog engem megkapni.

Nagyon kíván engem, es mondta nekem hogy rossz neki hogy nem erhet hozzam.

De nem tudom ha ezt elmondom neki, vajon tudna e nemet mondani a felelem miatt, mert tudom hogy felne hozzam erni.

Tudja, hogy szeretem.

Szerintetek van ra esely hogy azt mondja nem?

tegnap 22:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
59%

Ezt a nyálas ömlengést...

Persze, nyugodtan dugj vele, ő végre megkapja, amit akart, és szépen magától eltakarodik. Te meg élhetsz tovább boldogan, mert végre hozzádért meg nekiadtad magad. Ha neked ez a pofáraesés kell, hogy tovább tudj lépni, akkor hajrá! Csak ragaszkodj a gumihoz!!

ma 07:41
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem se okos döntés beleegyezni amikor csak meg akar búbolni téged. Sokkal rosszabbul fogod magad érezni, hogy olyannal feküdtél le aki nem érdemelte meg függetlenül attól, hogy szűz vagy-e.
ma 15:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Borsodi vagy tuti.
ma 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!