Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Romaknal a szoktetes hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Romaknal a szoktetes hogyan mukodik? Ha nem lehetunk egyutt akkor egybol szoktetnie kellene, nem?

Figyelt kérdés

Romak vagyunk de nem hagyomanyorzok..

Normalisan sosem lehetunk egyutt

szoba jott a szoktetes mivel azt mondja akar engem de azt mondta kell egy kis ido még..

De ha akar engem miert nem szoktet meg most? Szerintem ilyen esetekben van a szoktetes amiben mi vagyunk. Ilyen helyzetben nem ismerkedunk tovabb mert nem tudunk, hanem elvisz engem..de nem teszi.

Ti mit tudtok errol?

Az aki elkezd ciganyozni, meg milyen elet ez stb, nem fogok reagalni. Nem erdekel.

aug. 3. 22:34
A kérdező szavazást indított:
Akkor kell elszoktetnie ha mar szerelmes
Azonnal szoktetnie kell ha akar engem es nem lehetunk egyutt
2 szavazat
 1/8 A kérdező kommentje:

Amugy van az a fajta szoktetes is, amikor egyutt lehetnek es egyutt is vannak de elszokteti a fiu a lanyt es ezzel jelzik a csaladnak hogy osszekoltoztek.

Mi nem ez az eset vagyunk.

Mi nem lehetunk egyutt csak ha megszoktet.

aug. 3. 22:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Es azt a szoktetes azt jelenti nalunk, hogy eljon ertem es onnantol egyutt elunk.
aug. 3. 22:37
 3/8 anonim ***** válasza:
94%

Mi van?

Ez már kisebbségnél sem szokás.

Anyádat meg apádat nem fogja érdekelni, ha elszöktet, majd hazahozatnak a rendőrséggel, ha kiskorú vagy.

aug. 3. 22:44
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Lehet hogy talált jobbat nálad és azért nem szöktet meg, lehet épp egy magyar csajjal van.
aug. 4. 01:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Es mi a terv a szoktetes utan? Hol laktok, mit esztek, mit dolgoztok? Krva romantikusan hangzik megszokni otthonrol (mintha csak egy romantikus filmben lennel), de a valosag nagyon nem ez.
aug. 4. 07:58
 6/8 anonim ***** válasza:
86%
Ja, aztan latjuk fbon az eltunt emberek keresojeben, hogy keressuk Lakatos Mariat, 15 eves, a baratja szoktethette meg..
aug. 4. 10:04
 7/8 anonim ***** válasza:
69%
Aztán mentek a híd alá lakni??? Eszetlen kis cibány 😅
aug. 4. 10:06
 8/8 anonim ***** válasza:
83%
Megszöktetni? Ezt én sem értem. Valóban elszöknétek a világba ész nélkül, vagy csak otthonról lépnél le hozzá?
aug. 4. 11:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!