Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Romaknal a szoktetes hogyan mukodik? Ha nem lehetunk egyutt akkor egybol szoktetnie kellene, nem?
Romak vagyunk de nem hagyomanyorzok..
Normalisan sosem lehetunk egyutt
szoba jott a szoktetes mivel azt mondja akar engem de azt mondta kell egy kis ido még..
De ha akar engem miert nem szoktet meg most? Szerintem ilyen esetekben van a szoktetes amiben mi vagyunk. Ilyen helyzetben nem ismerkedunk tovabb mert nem tudunk, hanem elvisz engem..de nem teszi.
Ti mit tudtok errol?
Az aki elkezd ciganyozni, meg milyen elet ez stb, nem fogok reagalni. Nem erdekel.
Amugy van az a fajta szoktetes is, amikor egyutt lehetnek es egyutt is vannak de elszokteti a fiu a lanyt es ezzel jelzik a csaladnak hogy osszekoltoztek.
Mi nem ez az eset vagyunk.
Mi nem lehetunk egyutt csak ha megszoktet.
Mi van?
Ez már kisebbségnél sem szokás.
Anyádat meg apádat nem fogja érdekelni, ha elszöktet, majd hazahozatnak a rendőrséggel, ha kiskorú vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!