Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért a férfiak gondolják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a férfiak gondolják magukat felsőbbrendűnek miközben olyan szinten működik a legtöbb,mint egy bagzo macska?

Figyelt kérdés
ma 11:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:
32%
Fene tudja miért érzik magukat felsőbbrendűnek, miközben büdösek és szőrösek is, mint a majom.
ma 14:45
 42/82 anonim válasza:
0%
Valakinek csak prostik jutnak és igénytelenek sajnos, de képtelenek tükörbe nézni
ma 15:23
 43/82 anonim válasza:
58%

32

MIT VERGŐDSZ?

MEG POLITIZALSZ? :d

Csak azért, mert valaki kiír egy ilyen kérdést rögtön jössz az alpári regenyeddel. Nő gyűlöleteddel. Azért, mert 2-3 ember elinditja, de anonim módon generálja es provokálja a közönséget. Ferfi gyűlölet? Komolyan? És a regényed alapján nem süt rólad véletlenül sem a nő gyűlölet?

ma 15:27
 44/82 anonim ***** válasza:
47%

Ugye tisztában vagy azzal (bár nyilván nem), hogy Trumpra több férfi szavazott, mint nő?

[link]

[link]

[link]

ma 15:42
 45/82 anonim ***** válasza:
Dehogy gondoljak annak
ma 15:44
 46/82 anonim ***** válasza:
14%

OFF

15:42 Szerintem elég evidens, hogy a konzervatív Trumpra több férfi szavaz mint nő. A Világ legtöbb országában kinyílt az olló, a fiatal lányok/nők a balliberális oldalra szavaznak, a srácok pedig a konzervatív oldalra.

ma 15:47
 47/82 anonim ***** válasza:
30%

43 Te melyik gyűlölködő, kitiltott és újraregelt, frusztrált selejt vagy? Bennem nincs nőgyűlölet, sose volt, de a te aljadék és káros, femináci fajtádat azt valóban egyre inkább megvetem és lenézem. Az meg hogy bebújsz a többi nő mögé hogy minden a magadfélét ért kritika a normális nők gyűlölete lenne, tipikusan olyan kiforgatás amiről beszéltem. A te fajtádat a normális nő is megveti és lenézi. Miattad ilyen a jelenlegi világ...

44 Tudok róla, de nagyon sok nő is oda szavazott. Abortusztilalom és minden más ellenére is, vajon miért? És egy korábbi kérdés alatt már kifejtettem ahol az egyik selejtes hülye nő férfiellenes mantrát akart csinálni trump ügyéből is, hogy 1. rengeteg nő is oda szavazott 2. az egész szélsőséges helyzet ami ennek az alapját megteremtette, részben a túltolt és tisztességtelen kettős mércéből jött. Legyen az blm, woke, vagy akár a szélsőséges feminizmus. A simával az átlagnak semmi baja nem volt, amíg el nem kezdték egyesek szándékosan túltolni. Mert ahol már egyes nők elvárnák hogy születési alanyi jogon már mindenféle előnyök illessék meg (meg hogy csak neki lehet igaza és bemondásra mindent el KELL neki hinni...), miközben teli pofával gyűlölködik a férfiakra és akkor ezt tolerálni kell, ott valami nagyon félrement. Mindezt egyenlőségnek hazudva. Vagy te nem érzed hogy ez mennyire nem fair, és hogy pontosan ez generálta a problémát? Nem ebből jött a tate félék és trump félék népszerűsége? Hatás, ellenhatás. És ez volt előbb, az a helyzet.

ma 15:50
 48/82 anonim ***** válasza:

Amerika tele van ostoba nőkkel és ostoba férfiakkal, nem kell ebbe többet gondolni ennél. Könnyen megvezethetőek, könnyen el lehet irányítani őket valamelyik szélsőség felé. Nem kedvelem Trumpot, de a másik oldal se jobb nála. Kettő szélsőség. Nem is volt jó választási opció.

"És ez volt előbb, az a helyzet."

Nem, előbb volt az, hogy a nők (és számtalan kisebbség) évszázadokon keresztül meg voltak fosztva számtalan jogtól és lehetőségtől. Ennek hatására jöttek létre azok a szélsőséges dolgok, amiket felsoroltál. Utólagos, sokszor rosszul megvalósított kompenzálás a múltbeli sérelmekért és elnyomásokért. A Tate-hez hasonlóak nem is tekintik embernek a nőket, engem is fenyegettek már nemi erőszakkal, mert volt merszem nemet mondani egy randira, mert az a barom azt hitte, hogy neki kijár az én időm és figyelmem. "When you’re accustomed to privilege, equality feels like oppression." Még ő adta elő magát, hogy a női elnyomás áldozata (de azért erőszakkal szívesen fenyegetőzött). Mert nemet mondtam egy randira. Ennyi.

ma 15:59
 49/82 anonim válasza:
34%

47

Ilyen megszólalással te csakis jobb lehetsz. Olvasd vissza amit írtál. Vagy már azt se érted amit leírsz ezekszerint. Attól, mert minél több trágár szót írsz és erőteljesebben "ugatsz" nem lesz igazad. Sajnálom. Egyébként meg amelyik kutya ugat, még nem harap.

ma 16:02
 50/82 anonim ***** válasza:
0%
48 mért a szűz incel férfiakat kell számon kérni hogy 30 éve nővérek voltak a férfiak?most is vannak családjától,mert a nők nem ismerik fel az utazik görény férfit
ma 16:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!