Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek közös állata van az exével, mi lett szakítás után?
Figyelt kérdés
2022. júl. 18. 16:31
1/10 anonim válasza:
Nálam maradt, azóta ő fizeti az állattartást. :)
2/10 anonim válasza:
Még mielőtt elhoztuk volna, megbeszéltük, hogy ha mi szakítanánk, akkor velem marad
3/10 anonim válasza:
Exem tőlem kapta a kutyát születésnapjára,de azt se tudta, hogy mit eszik. Amikor szétmentünk, a kutya nálam maradt, mert ő alapból kutyamentes albérletet választott. Nekem ügyvédet ajánlottak, mert a kutyával próbált zsarolni. Minden nap zaklatott, a végén mondtam, hogy akkor vigye a kutyát.. Tudtam, hogy nem fogja elvinni, nem is tudná hova tenni, se ellátni. Lemondó nyilatkozatot írattam vele alá, cserébe fizettem neki, csak szabaduljak tőle. Amint aláírta, tiltottam és töröltem mindenhol.
4/10 anonim válasza:
Nála maradt. Legalább tanult végre egy kis felelősséget. Nem tudtam magammal vinni a garzonba. De nem is baj, akivel utána összejöttem, úgyis allergiás a macskaszőrre.
5/10 anonim válasza:
Fifti-fifti lett.
Enyém a feje, törzse.
7/10 anonim válasza:
Exem nem birja a szeretetet kifejezni(nem olelgetős puszilgatos bújós)
Ő az exének vett egy kiskutyát babusgatni. Hogy azon élje ki az ilyen vágyait:D
Mikor szétmentek a csaj nem vitte magával, az exem meg az anyjához átvitte az anyja tartja neveli gondozza ápolja.
De a facebúkra meg kiteszi a kutyával a selfyket hogy ő aztán nagy állatbarát meg megy vele néha egy egy kört iskolák felé hogy abajgassák a csajok, hátha meg tudja húzni majd az egyiket:D
8/10 anonim válasza:
Édes kis kutyusunk volt...., de a hotdogot mind ketten szerettük, így feleztünk és jóllaktunk:)
9/10 anonim válasza:
Nekem nem volt ilyen, mind2 kutya az enyém.
Párom pl exénél hagyta a kutyát anno.
10/10 anonim válasza:
A disznót levágtuk és a fele hús az enyém lett. A fejét és a körmöt meghagytam neki, hogy lássa mit vesztett velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!