Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért a férfiak gondolják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a férfiak gondolják magukat felsőbbrendűnek miközben olyan szinten működik a legtöbb,mint egy bagzo macska?

Figyelt kérdés
ma 11:19
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
43%
Gyors reakció. A nők számára is az elsődleges a férfi külseje. Nincs értelme tagadni.
ma 11:50
 12/67 anonim ***** válasza:
36%
A nők ugyanúgy félreba..nak,tizenévesen meg diszkóba copatják őket a görény fijuk
ma 11:51
 13/67 anonim ***** válasza:
83%

Te most a GYK-ból indulsz ki amikor tele van agybeteg emberekkel meg trollokkal? Valaki azon szórakozik, hogy ugranak a kommentjeire ha direkt sértőt ír, valaki hülyeségből ír bármilyen hozzászólást. A világba menj ki baszki és ismerkedj. Vannak normális férfiak is. Ha egyet se ismersz akkor nem jó helyen ismerkedsz, vagy tele vagy előítéletekkel és ha beléd botlana akkor sem vennéd észre mert az agyadat ellepte a gyűlölet.

ma 11:51
 14/67 anonim ***** válasza:
0%
11:51 igen a gyk nem reprezentatív forrás, ebben igazad van! Sajnos én a világban látottak alapján sem tudom cáfolni a Blackpillt, de hátha másnak sikerül... ;)
ma 11:54
 15/67 anonim válasza:
100%

Ha házasságban van és odaadó a felesége, de nem tud róla, hogy csalják akkor is?

Persze, ha megtudja, akkor úgy igen!

Mivan azokkal a kapcsolatokkal ahol szinten egy párt alkotnak és ott is nem tud a nő semmit. Nem a férfi hibája hagyjuk már. Gerinc kérdése, jellemtelen legyen az nő vagy férfi, aki ezt csinálja a másikkal.

ma 11:57
 16/67 anonim ***** válasza:
100%
Ha a férfi jól néz ki külsőre...akkor a tróger definíció szerint jóval nagyobb a megengedett tolerancia... :D
ma 12:03
 17/67 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszom le lett pontozva pedig nem tettem különbséget a két nem között mert egyéni, hogy valaki szexmániás, hűtlen féreg. De ha te köcsöggel vagy együtt aki tiszteletlen hozzád, hazudik össze-vissza nemcsak megcsal amiről nem tudsz az a te felelősséged! Tegnap volt itt kérdés, hogy a férfit elhagyta a nője majd visszament hozzá és abban reménykedik, hogy szereti, nem csalja meg bár lehet megcsalta. Mindenki azt írta, hogy dobja ki!

De nem fogja megtenni mert írta. Az az ő felelőssége! Te választod ki a párod és te maradsz vele.

ma 12:04
 18/67 anonim válasza:
0%

De érdekes vagy.. .a férfiak nyugodtan így meg úgy, tényleg nem.

Mi felelősséged van addig, amíg mutatja a jót?

Első válaszból tűnik ki pont ez, hogy "szexmániás, hűtlen féreg" van bevédve, es a szerető a hibás, de a férj aki otthon is mutat egy képet, meg elvégre megy ismerkedni? Honnan tudhatná? Gondolkozz egy kicsit! Nem minden fekete es fehér elvegre senki sem szereti, ha átverik vagy te igen? Senki sem úgy vág neki az ismerkedesnek, hogy az a másik ember megcsalja majd. Elvegre ez lenne a cél, hogy ezeket kiszurjuk.

Úgy beszélsz, meg írsz, mintha mindenki ismernél így felelősség meg úgy felelősség. Pedig mindenkinek egyéni az élet helyzete. Én nem szidtam a "feleséget" csak azt írtam, hogy véletlenül nem a tróger "férj" a hibás ugye kb. Ez a lényege

ma 12:20
 19/67 anonim ***** válasza:
0%
Sok férfi már akkor még.. ná akit lehet amikor összejön az adott nővel,a nő tudja,vállalja,akkor nem kell a szöveg
ma 12:21
 20/67 anonim válasza:
53%

19

Akkor kívánom neked, es a sok sok ferfi tarsadnak, hogy soha ne jusson neked egy nő sem. Es azt is kívánom, hogy rohadjon le tovig. Szegyentelen

ma 12:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!