Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nő miért hatódik meg ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő miért hatódik meg ha a férfi szereti a nő cicáját?

Figyelt kérdés

Egyik randi után felhívott magához és egy nagyon aranyos cicája van. Először még nyugtatgatott hogy ne aggódjak nem fog zavarni, mindjárt bezárja a másik szobába.

Én meg nagyon szeretem az állatokat amúgy, kértem ne zárja be. Már ezen is meglepődött. A cica odabújt az ölembe és így beszélgettünk.

Következő alkalommal elhívott magához vacsorázni, vittem bort, a cicának meg egy ilyen kicsi alutálcás eledelt.

Hát ezen úgy elérzékenyült hogy ennivalót vittem a cicájának, hogy szinte könnybe lábadt a szeme és vadult megcsókolt. :D

:D Ezt nem értem. Női szempontból elmondjátok hogy ez miért érint meg egyes nőket ennyire? Nem én vagyok egyetlen férfi aki szereti állatokat.

2022. nov. 7. 09:50
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Nem az állat a lényeg, hanem a figyelmesség. Minden ember szereti, ha a számára fontos dolgokkal törődnek. Ennyire azért nem kell meglepődni rajta.
2022. nov. 7. 10:00
 2/9 anonim ***** válasza:
97%

Mert sok férfi utálja az állatokat, főleg lakásban elviselni.

Én is boldog lennék, ha a leendő párom egyetértene velem abban, hogy mennyire cuki a kutyám és nem kellene attól tartanom, hogy mikor üti meg vagy bassza le az ágyról, mert csak.

2022. nov. 7. 10:02
 3/9 A kérdező kommentje:

# 2

ja ezt én nem is gondoltam. Neked van ilyen tapasztalatod férfiakkal hogy szó szerint utálják állatokat???

2022. nov. 7. 10:04
 4/9 anonim ***** válasza:
93%

Volt már olyan, hogy felrúgta a kutyámat, mert a büdös dögnek nem a kanapén a helye. Jól nevelt tiszta kutya, de a kanapét és az ágyat engedem neki, mosva van a segge-lába minden séta után. Mindezt az én otthonomban.

Aztán még neki állt feljebb, hogy biztos a kutyámmal nyalatom magam odalenn, azért jelent nekem többet, mint ő.

Még aznap repült.

2022. nov. 7. 10:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Mármint nem a kutya, természetesen.
2022. nov. 7. 10:08
 6/9 anonim ***** válasza:
70%
En kutyat ,macskat szeretem . Akik nem szeretik azokat ugy neveltek ...F
2022. nov. 7. 10:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez fura, mert ha azért csinálnád, mert érzékeny vagy, tudnád pontosan, mi játszódik le a nőben. De te is ilyen "női szempont" vagy, nem "emberi érzések".
2022. nov. 7. 12:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez a hölgy azért érzékenyült el, mert végtelenül örül annak, hogy olyan társat talált, akit nem zavar az állat a lakásban.

Ez manapság nagy szó, mert ez sokszor megnehezíti, és sokszor gátat szab a társkeresésnek.

Sokszor emiatt hiúsul meg a kapcsolat.

A cica a jobbik eset, a kutya már zűrös kategória. A kutyát sétáltatni kell. Tönkreteszi a reggeleket, a meghittebb estéket, néha az éjszakákat.

Azzal viszont számolnod kell kedves kérdező, hogy ha ez a hölgy nagyon elvetemülten állat rajongó, akkor a szive sosem lesz teljeseb a tiéd.

Te mindíg csak a második lehetsz.

Aztán van aki ezt eltudja viselni, nagyon sokan nem.

Mondom. Jó helyzetben vagy. A cica még úgy- ahogy tűrhető kategória.

Olvastam valahol, hogy ma a társkeresésnél már nem azok a fő követelmények, hogy ne dohányozzon, ne igyon, ne legyen kövér, legyen munkahelye, hanem az, hogy ne legyen állat a lakásban.

2022. nov. 8. 12:19
 9/9 anonim ***** válasza:
8. Jolvan te allat gyulolo ne mond mar meg kinek mi a turheto.. azert mert nem szereted a lakasban , mas meg szeretheti.
2022. nov. 8. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!