Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akadály lehet a szerelmbeesés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akadály lehet a szerelmbeesés terén ha jóval egyszerűbb életvitelem van mint a férfinak?

Figyelt kérdés

En netto 320 ból élek kis egyszerű Lakás, semi extra benne, nincs autóm, nos ő nettó 700 at keres fasza okos nagy lakás. Tetszünk egymásnak de még nem szrelmes. Elképzelhető hogy azért mert nem vagyunk 1 fejlettségi szinten? Exneje szintén jómódu jól szutuált nő volt.

Elváltak csak még 1 fedél alatt élnek, a házeladás folyamatban.

Belegindoltam hogy volt 1 szuper nagy háza jó mód és ha hozzám költözne akár ugye én nem tudom azt a színvonalat hozni mint amiben élt. Maga a lakásom is kis egyszerű kicsi.

Lehet hogy neki is megfordult a fejében hogy emiatt nemtud belemszeretni mert más vagyok?

ma 08:40
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
78%
Tudod mi az áthidalhatatlan akadály szerelembeesés, kapcsolat terén? A kisebbségi komplexus. Az mindent tönkretesz.
ma 12:10
 32/44 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem felel meg a te lakásod, ne költözzön oda. Nettó 700-ból futja puccosabb albira is. Vagy ha kenytelen hozzád költözni, akkor 1. Nem is olyan jómódú, 2. ne válogasson.
ma 12:16
 33/44 anonim ***** válasza:
30. Pont ez a baja a kérdezőnek, hogy nem biztos benne, hogy fogja fizetni. Ha örökösen fizetni kell a másiknak, azt meg lehet unni egy idő után, sőt bosszantó lehet, mert így kevesebb marad vagy épp semmi. Ez pedig megöli a szerelmet hamarabb. Előbb-utóbb úgyis elmúlik a szerelem, akkor pedig csak nyűg a másikra költeni, meg kolonc a nyakán.
ma 12:56
 34/44 anonim ***** válasza:
Akkor nem gond a másikra költeni, ha közben családdá válnak, mert egész más egy olyan nőre költeni, aki a gyereked anyja, tőle nem sajnálod.
ma 13:00
 35/44 anonim ***** válasza:

33 Dehát ha egy férfi egy olyan nőbe szeret bele, akinek közel sincs annyi pénze mint neki ami valljuk be hogy elég sokszor megtörténik, akkor nyilván a férfinek be kell vállalnia azt hogy ő fizeti a nő költségeit...

Aki erre nem hajlandó az hogy akar kapcsolatban lenni?Mert kétlem hogy a gazdag férfiak többsége tud találni olyan nőt, aki egy szinten van vele anyagilag… Meg eleve hogy lehet úgy keresni bárkit, hogy pont veled egy szinten legyen? Ez lehetetlen

ma 13:11
 36/44 anonim ***** válasza:
Minden mellett én azt látom, hogy érdemes lenne megbeszélned vele. Tiszta lapokkal. Hogy neked ennyi van, ez meg ez férhet bele, az meg amaz pedig nem. És ő pedig ennyit és ennyit tesz bele, ilyen meg amolyan felállásban. Jó-e így, maradhat? Szerintem ez így előremutatóbb lehet, mint agyalni hogy akkor mi lesz, hogy lesz. :)
ma 14:34
 37/44 A kérdező kommentje:

Neki van gyerek ugyhogy nyilván gyerektartást is fizet hogy elvált. Még elsem költözött otthoról így nek dobom be ezt neki. Még friss a kapcsolatunk.

Csak igen nem tudom hogy gondolkodik. 1 puccos albérleten netán hitelből 1 házat akar venni, vagy jön hozzám a "putriba"

Ha én lennék a helyébe 1 jó albérletet keresnék. Még 1 x hitel és házvásarlába nem vágnék, de gagyibb lakasba se mennék magamhoz

ma 15:03
 38/44 anonim ***** válasza:

35. Az a régi világban volt, hogy a férfiak voltak gazdagabbak, elég nagy arányban. Ha valaki gazdag családból jön, akkor mindegy, hogy fiú vagy lány, az eleven gazdag lesz. A szülők nem szoktak különbséget tenni, hogy a fiú gyereknek adok pénzt vagy lakást, a másiknak nem, csak mert lány. Nem Indiában vagyunk. Sőt, a fiúkra jobban jellemző a pénzherdálás, kocsi, örömlányok, szórakozás. Tehát inkább nekik van kevesebb.

Ha meg saját erejéből boldogul, gazdagszik valaki, ott is kiegyenlített a nemek aránya. A diplomások fele nő.

ma 15:21
 39/44 anonim ***** válasza:
Gyerek után már más a helyzet, akkor már nem érvényesülnek annyira a nők, pláne ha részmunkaidőben dolgoznál, meg ha túlóráról van szó, akkor az apuka megy, az anyuka meg siet haza, intézi a gyereket, a háztartást. De amíg nincs gyerek, addig kiegyenlített a pálya.
ma 15:25
 40/44 anonim ***** válasza:

38 igen is pl nálunk kelet Európában annyira jellemző hogy több millió milliomos sarj örökösnő szaladgál mindenhol...

én ismerek sok szép lányt és a legtöbb gazdag pasira vadászik, mert szegény családból jött

ma 15:27
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!