Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akadály lehet a szerelmbeesés terén ha jóval egyszerűbb
életvitelem van mint a férfinak?
Figyelt kérdés
En netto 320 ból élek kis egyszerű Lakás, semi extra benne, nincs autóm, nos ő nettó 700 at keres fasza okos nagy lakás. Tetszünk egymásnak de még nem szrelmes. Elképzelhető hogy azért mert nem vagyunk 1 fejlettségi szinten? Exneje szintén jómódu jól szutuált nő volt.
Elváltak csak még 1 fedél alatt élnek, a házeladás folyamatban.
Belegindoltam hogy volt 1 szuper nagy háza jó mód és ha hozzám költözne akár ugye én nem tudom azt a színvonalat hozni mint amiben élt. Maga a lakásom is kis egyszerű kicsi.
Lehet hogy neki is megfordult a fejében hogy emiatt nemtud belemszeretni mert más vagyok?
A szerelmet nem lehet befolyásolni. Vagy van, vagy nem. De ha második harmadik szexnél sincs, akkor nem is lesz.
Hány évesek vagytok? Pesten laktok amúgy?
ma 09:14
12/44 anonim válasza:
Pont egy exhez nem akarnék hasonlitani. Nem ertem az emberekben ezt a logikát mikor kidobittakat akarnának másolni.
ma 09:15
13/44 anonim válasza:
Akadály az lehet inkabb ha nem szerelemre van szuksege a másiknak. Nem gyenge érzelmileg. Meg valszeg ha pont menekul ezek elől.
ma 09:21
14/44 anonim válasza:
Aaaaa ez nagyon offos.
Ez tipikusan olyan szoveg, mint a nincs mar koztunk semmi, csak egyutt elunk meg, el fogunk valmi. Ilyenbe bele sem kezdenek. Nehogy elhidd, hogy egyutt elnek, de nincs koztuk semmi, holott mindketto jol keres es siman megtehetnek, hogy akar ideiglenesen is, de az egyik albiba menjen. Hidd el, ha valnak, az egyik megtenne ezt.
ma 09:28
15/44 A kérdező kommentje:
Eladás alatt van a ház, fent van a hirdetés én is láttam. Így lett megbeszélve, magamból kindulva, én sem mennék jóelőre albiba ha még nem lett eladva a ház, plusz spórolnék addig
ma 09:41
16/44 anonim válasza:
Szerintem te magadból indulsz ki, fordított esetben neked nem kéne a pasas. Gondolom be tudja saccolni, hogyan élsz, mit dolgozol stb. Most ha kicsit is belegondolsz, lehet lenne neki gazdagabb nő is, de az iránt nem érez semmit, nem fogja felkelteni az érdeklődését és vagy te akiben mondjuk lát valamit, nem is a pénz a legfontosabb. Szóval a saját frusztrációdat ne rá vetítsd ki. Úgysem közös kasszán lesztek rögtön , úgyhogy nem igazán kell emiatt szarul érezned magad. Ne legyél ilyen anyagias és felszínes.
ma 09:44
17/44 anonim válasza:
Ha a férfit nem zavarja, akkor téged se zavarjon. De azért vigyázz vele, ne éld bele magad, amíg nem vált el ténylegesen.
ma 09:44
18/44 anonim válasza:
A férfiakat ez nem érdekli, csomó baratnőm nem dolgozik vagy minimálbérért, és örömmel fizet nekik mindent a párjuk, mert szeretik a nőt.
ma 09:47
19/44 anonim válasza:
Csak mert nem szerelmes, az még nem jelenti azt, hogy ne lehetne belőle komoly, akár életreszóló kapcsolat. Ismerek olyan férfiakat, akik állításuk szerint sosem voltak szerelmesek a feleségükbe, mégis jól megvannak.
ma 09:51
20/44 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, csak félek hogy esetleg belegondolt hogy nem érné meg velem, nem lenne jó élete mellettem és esetleg emiatt nem szerelmes
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!