Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz lenne, ha így ismeretlenül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz lenne, ha így ismeretlenül ráírnék Facebookon?

Figyelt kérdés

Épp csak látásból ismerjük egymást, még soha nem beszélgettünk csak köszönni szoktunk, ha véletlenül az utcán találkozunk ritkán, valószínűleg a nevem sem tudja. Kb egy hónapja elhatároztam, hogyha legközelebb összefutok vele akkor leszólítom, de azóta nem láttam.

Én semmilyen közösségi médián nem vagyok jelen, de őt lecsekkoltam Facebookon és szingli. Ijesztő lenne, ha csak emiatt regieznék egy Facebookot, és fotó nélkül ráírnék? Nem vagyok híve a netes ismerkedésnek, de hirtelen más megoldást nem tudok.

Amúgy én 30 vagyok, ő pedig 27 és még annó a gimiből ismerem, de akkoriban sem beszélgettünk. Talán azt sem tudja ki vagyok, és azóta is azon csodálkozik, hogy miért köszön neki az utcán évek óta ez az idegen csávó.

ma 16:23
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér.
ma 18:31
 22/27 A kérdező kommentje:
Talán lenne még egy lehetőség, de azt a Facebooknál is idegenebbnek tartom: a munkahelyén. Tudom, hogy a teszkóban dolgozik, esetleg keressem meg ott? Szerintem az is gáz lenne ott, a vásárlók meg a kollégái előtt kellemetlen helyzetbe hozni.
ma 18:37
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Eladó? Mert akkor viszont adja magát a dolog, hogy bemész vásárolni és megszólítod. Ha pénztáros, akkor mondjuk inkább ne, ott nagyon kell pörögni. De ott is lehet egy jelentőségteljes mosolyt váltani.
ma 18:40
 24/27 anonim ***** válasza:

"lecsekkoltam Facebookon és szingli"

7 éve vagyok az élettársammal, facebookon nincs kint hogy kapcsolatban vagyunk de közös képünk sincs kint...pont az ilyen nyomozók miatt. Mindig is utáltam amikor nézegették pl a munkatársaim hogy kivel vagyok, ki az anyám, apám meg mi egyebek.

Amúgy meg új profilnak nem valószínű, hogy visszaírna akkor se ha valóban szingli.

ma 19:27
 25/27 anonim ***** válasza:
30 évesen jó töketlen vagy.
ma 19:57
 26/27 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ne... Kaptam már jópár levelet facebookon idegenektől, nekem mind ijesztő volt.
ma 20:37
 27/27 anonim ***** válasza:
Na hát akkor bemész szépen a Tesco-ba és beállítod, mintha véletlenül találkoznátok, meg hogy ismered őt a suliból. Szerintem ez tízszer kedvesebb és spontánabb, mint levelet írni a facen...
ma 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!