Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz lenne, ha így ismeretlenül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz lenne, ha így ismeretlenül ráírnék Facebookon?

Figyelt kérdés

Épp csak látásból ismerjük egymást, még soha nem beszélgettünk csak köszönni szoktunk, ha véletlenül az utcán találkozunk ritkán, valószínűleg a nevem sem tudja. Kb egy hónapja elhatároztam, hogyha legközelebb összefutok vele akkor leszólítom, de azóta nem láttam.

Én semmilyen közösségi médián nem vagyok jelen, de őt lecsekkoltam Facebookon és szingli. Ijesztő lenne, ha csak emiatt regieznék egy Facebookot, és fotó nélkül ráírnék? Nem vagyok híve a netes ismerkedésnek, de hirtelen más megoldást nem tudok.

Amúgy én 30 vagyok, ő pedig 27 és még annó a gimiből ismerem, de akkoriban sem beszélgettünk. Talán azt sem tudja ki vagyok, és azóta is azon csodálkozik, hogy miért köszön neki az utcán évek óta ez az idegen csávó.

ma 16:23
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
44%

ja :)

Vagy azért mosolyog mert komikusan nézel ki :)

ma 17:29
 12/27 anonim ***** válasza:

Friss profillal nem hinném,hogy reagálni fog,de egy próbát megér.

Ha jól nézel ki van esélyed,ha nem akkor próbálkozz másoknál.

ma 17:42
 13/27 anonim ***** válasza:
Semmiképp nem írnék rá, ha személyesen is összefuthatunk.
ma 17:52
 14/27 anonim ***** válasza:
Ha van vér a pucádba személyesen beszelj vele
ma 18:00
 15/27 A kérdező kommentje:
#13 épp ez az, hogy már egy ideje nem találkoztam vele. Viszonylag ritkán is mozdulok ki itthonról, vásárolni is csak kéthetente szoktam. Most azért nem fogok az utcán csövelni, hogy hátha belébotlok.
ma 18:01
 16/27 A kérdező kommentje:
Ez eddigi válaszolók között hány nő volt? Kérlek jelezzétek, úgy gondolom, hogy a ti válaszotok relevánsabb. Persze a férfiak véleményére is kíváncsi vagyok, minden véleménynyílvánításért hálás vagyok!
ma 18:05
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
Telefonszámát megtudni esetleg valakitől?
ma 18:05
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

17- szerintem az még parább, mint ráírni fb-n. Én nő vagyok, engem kiakasztana, ha valaki kikutakodná a telefonszámomat. Én nem látok semmi rosszat az fb-n való ráírásban. Kérdés, hogy egyáltalán észreveszi-e majd, hiszen nem kapja meg az üzenetet, csak ha engedélyezi. De egy próbát megér.

A legjobb az utcán leszólítós lenne. Mondjuk: - Szia, olyan sokszor láttalak már errefelé és már többször is meg akartam kérdezni, hogy mi ugye egy suliba jártunk? Legalábbis én úgy emlékszem. Erre laksz? Nincs kedved valamikor meginni egy kávét - vagy valami ilyesmi. De ha nem játszik, akkor az üzis megoldás a következő.

ma 18:11
 19/27 anonim ***** válasza:

#18 Én is női szemmel olvasom ezt,szerintem a szemtől szembe leszólítás lenne a legjobb,viszont ha a lány flegmán lerázná vagy ilyesmi a srácnak esne rosszul,

De az is meglehet,hogy ha a lánynak is tetszik,lehet megtetszene neki,hogy volt bátorsága leszólítani és boldogan bele menne a randiba.

ma 18:19
 20/27 anonim ***** válasza:
#19- igen, ilyenkor a pasinak nyilván monitoroznia kell a lány szavait és metakommunikációját, hogy eljuthat-e odáig, hogy meghívja randira, vagy inkább csak tegyen úgy, mintha csak csevegni szeretett volna :) Benne van persze az elutasítás lehetősége, dehát basszus, az internet előtt csak ilyen lehetőség volt az ismerkedésre! Régen is rengeteg elutasítást kaptak a férfiak, de bírniuk kellett.
ma 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!