Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha hiányozna nektek kb. 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha hiányozna nektek kb. 2 millió forint a lakásvásárláshoz, nem esne rosszul, ha a kőgazdag párotok nem segítene be?

Figyelt kérdés
Neki többszázmilliós vagyona van.

ma 08:31
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
21%

Eleve ha nem akar közöset és mégis a párom, az zavarna.

Mit veszít ha beleadja a felét és a fele az ő nevén van?

Semmit.

De némelyik ember nemcsak irigy, hanem buta is.

ma 08:41
 2/23 anonim ***** válasza:
91%

Már mint, hogy nem adja oda ezt az összeget ajándékba? Nem.

Ha rendesen lepapíroznánk, közjegyzővel, tiszta feltételekkel és úgy sem volna hajlandó segíteni, azt is megérteném, mert sok kapcsolat, barátság, család ráment már az ilyen ügyletekre, de azért igen, rosszul esne.

ma 08:42
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez egy kezdődő kapcsolat, még mondjuk csak fél éves, amikor te épp költöznél, azért inkább hitel...
ma 08:49
 4/23 anonim ***** válasza:
36%

Ha a lakás 100%ig az enyém volna, akkor nem. Miért is adjon bele pénzt?

Meg lett vele amúgy beszélve hogy adnia kell bele? Ha nem, akkor magadra vess.

ma 08:50
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Mióta vagytok együtt? Szerintem ekkora különbségnél fel illene ajánlania a kamatmentes hitelt.
ma 08:52
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pl. rosszul esne mert fordított esetben én gondolkodás nélkül megtenném.

És az arányokat is számításba kell venni. Lehet neki annyi adni ezt az összeget mintha én adnék kölcsön egy húszezrest.

És persze a kapcsolat sem mindegy hogy milyen, hol tart. Együtt laktok e vagy külön? Ha együtt akkor ki fizeti a számlákat ki viszi a háztartást egy csomó mindentől számít és persze az is hogy hosszú távon mit akartok egymástól. Egy normális viszonyban szerintem elvárható.

De milyen társ lehet az olyan is aki ha megtehetné hogy adjon, de inkább elnézi a párja anyagi küszködését....de azért szexre arra jó meg minden másra.

ma 08:52
 7/23 A kérdező kommentje:
Nem is az, hogy ajándékba, de lepapírozva kamatmentes kölcsönt nem tudna adni, mikor úszik a pénzben? Nekem ez nagyon szarul esik, mert bőven megtehetné.
ma 08:57
 8/23 gergelice16 ***** válasza:
100%

Nem válaszoltál, hogy mennyi ideje vagytok együtt. Ez azért egy fontos szempont.

Amúgy ha rosszul esik, akkor mondd el neki. Simán lehet, hogy van valami oka, ami miatt ő nem akarja, hogy tartozz neki. Lehet van valamilyen lelki sebe, például kihasználták őt a múltban a pénze miatt, ami miatt elhatározta, hogy senkinek nem ad kölcsönt vagy hogy nem keveri a pénzügyeket a kapcsolattal, nem tudom. Ezeket meg kell tudni beszélni egy kapcsolatban.

ma 09:10
 9/23 anonim ***** válasza:
59%

Megkérdezném, de ha nem akarja adni, akkor nem akarja, ő pénze. Akkor inkább hitelt veszek fel, vagy valami.

De ha nem akar velem közösködni semmilyen módon, akkor nem ugyanazt gondoljuk a kapcsolatról, és nem valószínű úgysem, hogy egymás mellett öregednénk meg, így nem biztos, hogy sokáig húznám az időmet. Én a magam részéről párkapcsolatban viszonylag önzetlen vagyok, gondolkodás nélkül adnék a másiknak pénzt, időt, figyelmet, attól függően, hogy mire van szüksége éppen. Visszafelé is ezt várom el.

ma 09:35
 10/23 A kérdező kommentje:
De miért van az, hogy sugar kapcsolatban ennyi pénzt pár hét alatt is eltapsolnak egy nőre, a párjukkal szemben meg mindig fukarkodnak? Inkább visszatérek a korábbi életmódomhoz akkor..🤣
ma 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!