Budapesten lakás kb 25 millió forintért?
Lakás váltáson gondolkoztam, a mostani 1 szobás helyett egy 1.5 vagy 2 szobásra szeretném leváltani.
Nem tudom mennyire reális a 25 millió forint, de kb ennyi keretem van csak. Ha nagyon szükséges max 33 millió forintig feltudok venni hitelt.
Mindenképp egy viszonylag csendes helyet keresek, lehetőleg ne a földszinten vagy első emeleten legyen a lakás.
Budapesten legyen mindenképp, a kerület nem annyira fontos.
Kérlek segítsetek hol találhatok ilyet
Kihagytam hogy a közlekedés legyen jó, elérhető legyen a belváros.
És még hogy lehetőleg ne kelljen költeni a lakásra sokat, ne egy lepukkant hely legyen. Inkább ilyen modern lakásra gondoltam, de nincs nagyon nagy elvárásom.
30 millió alatt szuteren vagy földszinti lepukkant lakast találsz csak
Mivel millió/nm ár van most. Így 25 millióért egy 25 nm-es lesz a reális
CSepel, III. kerületi lepukkant panel, 20. kerület ahonnan 1 óra a keletibe bejutni. Csupa jó vásár.
Nézd meg a 7.13.14. kerület környékét 30 millió alatt semmit sem kapsz, ami I. emelet fölötti, max 20 nm-es galériázott börtönöket.
9-es
Én vagyok a III. kerületi, mivel bent dolgozom a Graphisoft parkban, nekem bőven jó és 18 perc alatt bent vagyok a munkahelyemen. Arra gondolom a kérdezőnek is van esze, hogy a munkahelyéhez közel vegyen ingatlant. Illetve mint írtam, a miénk amit vettünk abszolút nem volt lepukkant, 5 éve volt teljes elektromos-, vízhálózat-, ablak csere, 10 évvel előtte pedig új laminált padló, járólap, fürdő és konyha felújítás. Nekünk ezek az utóbbiak nem tetszettek, mert nagyon 2000-es évek eleje design így 8,5 millióba került az, hogy mai kor ízlésének megfelelően nézzen ki a lakásunk. De mint írtam, ez mind esztétikai ráfordítás, a lakás gépészete teljesen rendben volt. Akinek nincs rá felesleges 8 milliója, annak meg szerintem tök mindegy, hogy cakkos mintás a csempe a fürdőben, vagy a legújabb rusztikus halszálka mintás, fahatású minőségi kerámia járólappal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!